рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

MAC cosmetics: п'ять причин купити популярний бренд

  1. 5 причин купити популярний бренд
  2. Секрети успіху MAC cosmetics

MAC - це відомий канадський бренд, який люблять візажисти всього світу. За 25 років існування марки, фахівцями компанії були розроблені сотні косметичних засобів і аксесуарів, визнаних сьогодні в beauty-індустрії одними з кращих. А філософією бренду залишається індивідуальність і креативність.

А філософією бренду залишається індивідуальність і креативність

Кожна дівчина довго вибирає косметику, виходячи з власних звичок, особливостей шкіри і відчуттів при нанесенні макіяжу. А результатом такої кропіткої вибору стає сяюча шкіра. Улюблений засіб надовго поселяється в нашій косметичці, залишаючись фаворитом на довгі роки.

Косметика бренду MAC користується величезною популярністю у дівчат, які постійно стежать за модними тенденціями і доглядають за шкірою обличчя. Інноваційні продукти створюються на основі потреб і бажань покупців. Тут можна знайти все для ідеального макіяжу: тіні , помади , блиски , Тональні засоби, а також кисті та інші аксесуари.

5 причин купити популярний бренд

Свого часу бренд MAC став порятунком для тисяч візажистів, фотографів і видавців. Оскільки фотошопа тоді не було, велика ставка робилася саме на макіяж. Візажист і фотограф Френк Тоскан разом з власником салону краси Френком Анджело влаштували мозковий штурм, намагаючись придумати концептуально нову лінію макіяжу. Після чергової фотосесії, вони були вкрай розчаровані відсутністю косметики, яка допомагала б створювати яскраві образи для знімків.

Сьогодні MAC шалено люблять, і ось за що:

· MAC cosmetics стала однією з найбільш популярних компаній, завдяки божевільному вибору колірної гами і палітр: 160 квітів помади і 150 варіантів тіней!

· Компанія думає і про професійних візажистів, і про дівчат, які купують косметику для себе, тому кожна нова колекція розробляється для двох категорій споживачів.

· Косметологи марки створює революційні продукти, які провокують появу нових тенденцій і віянь. Наприклад, після виходу матовою помади MAC beauty-блогери постили мільйони фотографій губ в різних колірних варіантах. Це був справжній вибух!

Це був справжній вибух

· Візажисти MAC завжди залишаються на гребені хвилі, працюючи з провідними світовими будинками моди на показах. Колаборації з відомими марками, випущені у вигляді лімітованих колекцій, дозволяють випускати ексклюзивну продукцію найвищої якості. У числі найбільш відомих колаборацій тандем з японським брендом Hello Kitty, косметика, присвячена ляльці Барбі, а також джинсова лінійка MAC jeanius.

У числі найбільш відомих колаборацій тандем з японським брендом Hello Kitty, косметика, присвячена ляльці Барбі, а також джинсова лінійка MAC jeanius

MAC Jeanius Collection

MAC Jeanius Collection

Колаборація "RiRi Hearts MAC" c Ріанною

· Компанія дбає про збереження навколишнього середовища і не проводить тестування на тваринах. У виробництві використовуються тільки натуральні компоненти, що піклуються про шкіру.

Секрети успіху MAC cosmetics

MAC - бренд, роками створював ім'я і репутацію, чітко дотримуючись своїх принципів і поглядів. Секрет успіху в тому, щоб завжди бути на крок попереду конкурентів. Сьогодні компанія залишається лідером косметичного виробництва, тому вимагає від співробітників максимальної віддачі. Наприклад, дівчата, що працюють в MAC cosmetics, зобов'язані приходити в офіс з ідеальним макіяжем, демонтуючи всі переваги косметики. Кожен магазин перетворюється в салон, де ніколи не буває нудно, а консультанти створюють особливу атмосферу, в якій хоче побувати кожен шанувальник марки MAC.

Відкриття магазину MAC cosmetics в Орландо, серпень 2014

Сьогодні MAC є на столику кожного професійного візажиста і beauty-блогера. на сайті компанії представлений величезний вибір продуктів, і вийти з порожньою корзиною просто неможливо! Компанія любить своїх прихильниць і створює для них дивну продукцію. Не пропустіть можливість перетворитися з MAC!

Хочете замовити косметику з США? Вибирайте надійного посередника з нашого каталогу і насолоджуйтеся якістю оригінальної продукції.

Хочете замовити косметику з США?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com