рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Воскові свічки для ворожіння, значення воску


Воскові свічки або сам віск використовувалися для ворожінь і різних магічних прийомів дуже давно. Ворожіння на воску, виливок на віск застосовувалися знахарями, ведунами, різними магами для своїх цілей. Пізніше, воскові свічки для ворожіння стали застосовуватися в народі - довгими зимовими вечорами дівчата проводили час, гадаючи на воску. Значення воску і фігур з нього трактується зазвичай в прямому значенні. ворожіння онлайн на любов і відносини.

Для ворожіння на воску необхідно взяти воскову свічку, поламати її на дрібні шматочки і покласти на металеву ложку. Ложку треба нагріти на палаючої свічі. Коли дрібні шматочки розплавляться і перетворяться в однорідну масу, поставте тазик з водою і разом вилийте в воду вміст ложки.

Завмерши, віск утворює якусь фігуру. Це може бути зображення людини, машини, ліжка, тварини, птахи, чого завгодно.
Тепер, як і в будь-якому іншому вигляді ворожіння, все залежить від вашої фантазії і здатності прокоментувати побачене.
Іноді картина побаченого неясна, тоді потрібно скористатися тінню, щоб визначити та ідентифікувати побачений об'єкт. По контурах тіні легко визначається застигла воскова фігура.

За допомогою воску легко визначається минуле, а при повторенні спеціальних маніпуляцій кілька разів можна визначити і вилікувати пристріт і переляк.
Для цього потрібно поставити стілець, на якому буде сидіти, що потребує допомоги людина, спинкою на північ. Покладіть під стілець свічку, хрест і ножиці. Поруч зі стільцем, на столі, поставте тарілку з водою і ніж.
Коли приготування будуть закінчені і людина сяде на стілець, поставте на вогонь каструльку з воском, потім перехрестите воду в тарілці ножем і обнесіть цю тарілку тричі над головою хворого. Рухати тарілку слід тільки за годинниковою стрілкою.
Після цього зніміть з вогню каструльку з воском і поставте на вогонь наступну каструльку з воском, а віск з першої каструльки обережно злийте в тарілку з водою, яку продовжуєте тримати над головою людини. Віск не охолоджувався ляже на дно тарілки; зніміть утворився коло за допомогою ножа - на зворотному боці ви побачите те, що послужило причиною пристріту, переляку або заїкання. Якщо повторити процедуру кілька разів, можна позбавити людину від цих проблем.
Повторюємо ту ж операцію з другим колом воску з другої каструльки, поставивши на її місце третю каструльку з воском. Два наступних кола застиглого воску покажуть вам, чи досягнуто результат: якщо третє коло буде чистим і гладким, значить, допомога прийнята і проблем у людини стало менше; якщо ж виворіт третього кола нерівна, має візерунки, значить, вам слід повторити обряд, але робити це можна не раніше ніж через три дні.

Ворожіння та маніпуляції з воском необхідно супроводжувати молитвами або мантрами, для очищення простору і самої людини, який цим займається.

Водохресні ворожіння на свічках

Домашні святочні ворожіння

Ворожіння на заміжжя, гадати на нареченого

TaroTaro бажає Вам успіхів і процвітання.
Не забувайте оцінювати статтю, якщо вона Вам сподобалася:


Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com