рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Ворожіння на любов і сумісність по прізвища та імені на папері

  1. Як ворожити за допомогою паперу?
  2. чаша долі
  3. Любов за Піфагором

Ворожіння на папері - це один з найпоширеніших способів дізнатися про своє   майбутнє   , Долю і навіть перевірити сумісність з коханою людиною

Ворожіння на папері - це один з найпоширеніших способів дізнатися про своє майбутнє , Долю і навіть перевірити сумісність з коханою людиною. У колишні часи їх проводили в Різдво або Водохреще і вважали святочними.

Існує безліч різних варіацій ворожінь на папері, наприклад, можна палити зім'ятий аркуш і визначити по тіні від попелу, що вас чекатиме в поточному році. Однак, найвідомішим ворожінням з ручкою і папером вважається ворожіння на любов по імені та прізвища.

Як ворожити за допомогою паперу?

Як ворожити за допомогою паперу

Ворожіння на любов на папері найкраще здійснювати з 21-00 до 23-30 вечора. Необов'язково в цей час залишатися на самоті, можете зібратися компанією, головне, що від вас буде потрібно - це повна концентрація на поточному справі. Уважно робіть все розрахунки, інакше можете допустити помилку, що спотворить тлумачення результату.

волосся під час ворожіння слід залишити розпущеним, ноги і руки схрещувати не можна - ви закриєте свою енергетику, яка в цей момент повинна бути найбільш вразливою.

Поставтеся до процесу серйозно, навіть якщо ворожіння здасться вам занадто простим - це не означає, що результат буде невірним. Отримавши бажане тлумачення - нікому про нього не розповідайте. А якщо ви ворожили над одиночній тюремній камері, то просто не обговорюйте ні з ким, щоб не злякати удачу і не наврочити себе. Папір, яку ви будете використовувати, в кінці обряду слід порвати на дрібні шматочки і викинути на вулицю.

до змісту ↑

чаша долі

чаша долі

Для того, щоб дізнатися чи відповідає вам взаємністю кохана людина, візьміть простий лист паперу і розріжте його на 9 невеликих квадратиків. На одному з них напишіть ім'я та прізвище цікавить персони, інші залиште порожніми.

Кожен папірець скрутіть в невеликі трубочки і скажіть над ними наступний змову: «Як світло місячний осяває землю, так я дізнаюся, чи любить мене раб божий (повне ім'я). Завісу майбутнього відкрию своєю рукою. У серці і думки впущу того, по кому сумую. Чому бути того і не минути. Амінь. »

Тепер покладіть всі папірці в глибоку чашку, можна в блюдце або в мішечок. Закрийте очі, подумки зосередьтеся на улюбленому, тричі про себе скажіть його ім'я і тягніть. Якщо дістанете листок з ім'ям - людина посланий вам самій долею , І незабаром ви будете разом.

Якщо дістанете порожню трубочку - він лише тимчасово присутній у вашому житті, або доля ще не готова дати вам відповідь. Ви можете повторити ворожіння пізніше, але не варто робити його на одну і ту ж особу частіше разу на день.

до змісту ↑

Любов за Піфагором

У цьому ворожінні вам допоможе наука нумерологія . Візьміть аркуш паперу і напишіть на ньому друкованими літерами в одну строчку ім'я і прізвище свого коханого, рядком нижче - свої дані. Викресліть всі повторювані букви і випишіть в наступний рядок ті, що залишилися. наприклад:

колеса АНТОН

ФОКІНА АННА

Л Е С В Т Ф І - це наш результат, коли ми викреслили всі співпадаючі літери. Тепер необхідно їх перевести в цифри. Для цього потрібно звернутися до таблиці Піфагора, який перевів кожну букву в числовий код:

Для цього потрібно звернутися до таблиці Піфагора, який перевів кожну букву в числовий код:

Тепер слід скласти всі отримані цифри: Л Е С В Т Ф І = 2 + 8 + 8 + 9 + 9 + 3 + 1 = 40. Отримавши двозначним числом, приведіть його до простого шляхом складання: 40 = 4 + 0 = 4. Отже, ви отримали результат сумісності з цікавлять людиною. Тепер зверніться до тлумачення, щоб дізнатися чи є у вас шанси на спільне світле майбутнє.

Тлумачення результатів:

  • 1 - у вас прекрасне майбутнє. Ви відмінно підходите один одному за характером і темпераментом, у вас є спільні інтереси, нудьгувати разом однозначно не доведеться. Можливо доведеться докласти зусиль, щоб не затьмарити спілкування з коханою людиною своїми ревнощами і запальністю. Тримайте під контролем власні емоції і все складеться найкращим чином.
  • 2 - Вам слід звернути увагу на того, хто любить вас трохи більше, ніж ви його. Це не ваш чоловік. Поруч з ним ви будете забувати про особисті плани і прагненнях, повністю віддаючись своїй закоханості. Спробуйте перейти на кого-то другого. Двійка у ворожінні на любов, кохання за Піфагором говорить про те, що доля вже послала вам вашу половинку, просто ви її не помічаєте.
  • 3 - Ваші відносини можуть бути бурхливими і пристрасними, якщо ви вирішите вступити в зв'язок з об'єктом свого інтересу. Однак, триватимуть вони недовго. Не намагайтеся вплинути на події - результат отримаєте повністю протилежний бажаному. Або розслабтеся, отримаєте задоволення і прийміть наслідки, або зверніть увагу на кого-то еще.
  • Або розслабтеся, отримаєте задоволення і прийміть наслідки, або зверніть увагу на кого-то еще

  • 4 - Ваші відносини будуть постійно стосуватися матеріального аспекту життя. Можливо партнер почне скупитися або навіть жити за ваш рахунок. Несприятливий результат. Зважте всі за і проти, але, якщо вирішите позитивно, - тримайте улюбленого в їжакових рукавицях.
  • 5 - Відмінне поєднання. Доля до вас прихильна і залишилося зовсім небагато почекати, щоб опинитися поруч зі своєю другою половинкою. Події не квапте, в даний момент він не готовий бути поруч з вами. Дайте йому трохи часу і все складеться так, як ви хочете.
  • 6 - Постійна робота над собою, своїми почуттями, емоціями і відносинами в тому числі - ось що вас чекає поруч з цією людиною. Результат не можна назвати несприятливим, але вам однозначно буде непросто поруч з коханим.
  • 7 - Ідеальна сумісність. Ви любите і улюблені. Відносини будуть сповнені романтики і турботи один про одного. Якщо в даний момент ви не разом - терміново виправляйте цю помилку. Можливо, що об'єкт вашої любові просто не може сам зробити перший крок.
  • 8 - Між вами більше дружба, ніж любов. Але ж саме на ній засновані найміцніші і гармонійні союзи. Ви прекрасно розумієте один одного, здатні миритися з дрібними недоліками партнера і іноді жертвувати власними інтересами на догоду загальним.
  • 9 - Доля не може дати вам однозначної відповіді. слід повторити ворожіння завтра.

Рекомендуємо подивитися відео - «Ворожіння на папері на відносини»:





Поділитися з друзями:

Як ворожити за допомогою паперу?
Як ворожити за допомогою паперу?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com