рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Ворожіння на каву: тлумачення символів кінь, вершник

  1. Історія ворожіння
  2. Секрети приготування напою для передбачення
  3. Як правильно заварювати каву?
  4. Як гадати на гущі?
  5. читаємо символи
  6. тлумачення візерунків
  7. Тлумачення символу «кінь»

Більшість людей хочуть знати своє майбутнє, тому часто вдаються до всіляких ворожінням Більшість людей хочуть знати своє майбутнє, тому часто вдаються до всіляких ворожінням. Ворожіння - це містичний обряд, який допомагає людині зрозуміти, що готує доля. До популярного виду передбачень можна з упевненістю віднести ворожіння на кавовій гущі. Тут можна знайти тлумачення-попередження, які в подальшому є можливість змінити будь-яким чином.

Історія ворожіння

Історія передбачення на каву народилася на Заході майже одночасно з появою напою. Шамани і пророки цим тонким способом намагалися передбачати долі людей. Це заняття було небезпечним. Адже в разі, коли пророкування не подобалися правителям, то ворожок могли навіть спалити на багатті.

У Росії ворожіння на каву знайшло своє поширення за часів правління Петра Першого. Саме тоді виник звичай пити каву вранці і ввечері. В процесі магічного ритуалу намагалися уважно розглянути візерунки на дні і стінках чашки. Незрозумілі малюнки трактували чаклунки. Для ворожіння важливу роль відіграє процес приготування напою. Цей ритуал приготування кави для ворожіння долі зберігся і сьогодні.
Повернуться до змісту

Секрети приготування напою для передбачення

Вважається, що гадати найкраще після заходу сонця або на світанку. Ранок і ніч сприяють глибокому зануренню в поле інформації, що дає найбільш точну картинку. Для ще більшого занурення в атмосферу таємниці і містики, вимкніть світло і запаліть свічку. Як варіант, можна застосовувати ароматичні масла мускатного горіха, ладану, лаванди. Масло, створюючи сприятливу атмосферу, допоможе вам налаштуватися оптимальним чином.
Повернуться до змісту

Як правильно заварювати каву?

Кава для ворожіння готується досить просто. Необхідно взяти 1 чайну ложечку кави дрібного помелу і 2 чайні ложечки грубого помелу. Найбільшого ефекту можна досягти, якщо все зробити самому - змолоти зерна і заварити напій. Для цього нам знадобиться турка, де ми і заваримо ароматний напій.

Приготуємо блюдце світлого кольору і чашку обов'язково з ручкою. Ємності намагайтеся використовувати без малюнків з гладкою поверхнею і з одного сервізу.

Заварений кави необхідно налити в чашку і дати йому настоятися протягом трьох хвилин.

Цукор додавати не слід, інакше пророцтво може не збутися.

Повернуться до змісту
Повернуться до змісту

Як гадати на гущі?

Перш за все, необхідно чітко продумати і сформулювати питання. Потім сконцентруватися на своєму питанні і почати пити напій. Пити каву намагайтеся повільно, не перестаючи думати про хвилюючому вас питанні, відповідь на який хочете дізнатися. Однак напій не випивайте весь, необхідно трохи залишити на денці.

Тепер слід взяти в ліву руку чашку і дуже повільно три рази обертати круговими рухами, таким чином, щоб поверхня посуду покривалася осадом. Є один важливий нюанс у ворожінні. Якщо ворожать дівчата, то посудину обертати потрібно проти годинникової стрілки, а чоловікам - за годинниковою стрілкою.

Швидко перевернувши на блюдце чашку будь-якою стороною, проговорите своє питання вголос і залиште кавову гущу хвилини на три постояти. Після закінчення необхідного часу потрібно зняти чашку з блюдця і поставити її. Переходимо на саму цікаву стадію ворожіння -толкованіе символів.
Повернуться до змісту

читаємо символи

Вивчати символи намагайтеся уважно і не поспішаючи. Кавова гуща розповість нам про минуле, наприклад, про причини виникнення ситуації і силах, що впливають на ситуацію сьогодні. У посудині ми побачимо і майбутнє, яке впливає на розвиток подій і результат питання. У чашках потрібно дивитися майбутнє, а на блюдце - минуле. Справжнє символізує ободок. Символи, розташовані ближче до дна, віщують далеке майбутнє, яке відбудеться не раніше, ніж через рік.

Уважно вдивляйтеся в кружку, а особливо місце біля ручки. З лівого краю ручки розташовуються символи, що негативно впливають на ситуацію. Праворуч - позитивно.

Намагайтеся уважно розглянути малюнки, можна для цього покриття чашечку з блюдцем. Так можна помітити, яким чином одні обставини плавно перетікають, впливаючи один на одного. Необхідно тільки правильно розшифрувати отриману комбінацію символів.

Повернуться до змісту
Повернуться до змісту

тлумачення візерунків

Чим більше ми побачимо символ в чашечці, тим більший вплив він має на життя людини.

Візерунки, розташовані ближче до крайки посуду з гущею, говорять про те, що події з ними пов'язані збудуться в проміжках від тижня до одного місяця.

Розташування знаків - чим ближче до дна чашки, тим довше відтягується подія (від місяця до року).

Ручка чашки символізує самого запитувача. Тому те, що розташовується ближче до ручки, говорить про те, що відбувається в даний момент і ставитися особисто до нього.

Велика кількість темного передбачає тиск на людину тягаря внутрішніх проблем. Світла чашка повідає про радісним і щасливим життя людини. Білизна та чистота простору в чашці говорить про душевний спокій.

Вертикальна лінія білого кольору, яка йде по бічній поверхні чашечки - це поганий знак, що передвіщає нещастя.

Безперервний білий круг, розташований навколо верхнього краю посуду це тлумачення подорожі. Однак в разі, коли коло блокується в якомусь місці чорними згустками з кави, це віщує раптове повернення або скасування поїздки в останній момент.

Білі лінії, в основному, означають подорожі. Якщо лінія довга, то це означає довга поїздка, коротка - коротку подорож.

Біла пляма, що нагадує голуба - це хороший знак, що означає вдале подія або гарну новину.

  • Ворота без чорних слідів віщує рішення всіх проблем.
  • Згустки кави на стінці чашки обіцяють вам великі гроші. Однак величезний потік гущі, розташований на дні чашки, тягне за собою проблеми.
  • Дуга є небезпечним ворогом.
  • Квадрат - це запорука щасливого, забезпеченого життя.
  • Х-подібний хрест віщує швидкий шлюб. Зсередини білий хрест знаменує щастя в сімейному житті.
  • Замкнуте коло говорить про відмінні стосунки з оточуючими. Незамкнений коло віщує нове знайомство. Кола без особливих плям несуть гроші, а з плямами говорять про появу дітей.
  • Зиґзаґоподібні лінії з'являються до пригод.
  • Лінія, яка перетинається іншими кривими або ламаними пророкує образу або труднощі.
  • Лінія, яка перетинає дно чашки, передрікає приємна подорож.
  • Довга пряма знаменує щасливу і безтурботне життя.
  • Багато трикутників означає знахідку і прибуток.
  • Овал супроводжує шлюбу.
  • Короткий штрих або точка говорить про успіхи попереду.
  • Рисочки говорять про зміну роботи.
  • Чотирикутники віщують успіх в любові.

Повернуться до змісту

Тлумачення символу «кінь»

Сьогодні ми розглянемо приклад, що означає розташована в чашці з кавою кінь (взято з різних джерел).

  • Якщо ви побачили в кавовій гущі обриси коня, то знайте, що ваші бажання збудуться. Кінь віщує зустріч з коханим або звісточку від нього.
  • Галопуюча кінь передрікає хороші новини від коханої людини.
  • Кінь (кінь) символізує про появу у вашому житті коханого.
  • Стрибає кінь - це хороша звістка від зазноби.
  • Кінська голова показує вашого коханого.
  • Половина коні означає, що збудеться тільки частина бажання.

Половина коні означає, що збудеться тільки частина бажання

  • Вершник повідомляє про те, що необхідно поквапитися і приймати важливе рішення негайно. Ще вершник може передбачати славу і шану.
  • Вершник на вершині - чекайте швидких хороших звісток.
  • Вершник внизу говорить про те, що він на вершині слави, задоволений життям і собою.
  • Якщо поруч з вершником розташовується дерево, то друзі заздрять вашому становищу.

І ще кілька варіантів розвитку подій:

  • Кінь віщує щастя, одруження, удачу.
  • Кінь на вершині говорить про вигідному шлюбі.
  • Кінь і особа поруч говорить про подолання великих труднощів.
  • Велика частина коня або він внизу передрікає забезпечену старість.

Значення фігур, побачених в чашці під час ворожіння на кавовій гущі, можна тлумачити по-різному. Пам'ятайте, що це всього лише гадання, в які можна вірити або не вірити.
Повернуться до змісту

Як гадати на гущі?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com