рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Способи ворожіння на свічках на Різдво і Святки

  1. Спосіб ворожіння на майбутнє
  2. Спосіб ворожіння на відносини
  3. Ворожіння в домашніх умовах на червоних свічках на майбутнє
  4. Ворожіння по полум'я свічки на майбутнє
  5. Ворожіння з графином
  6. Ворожіння на свічках і дорогоцінному камінні
  7. Ворожіння на червоних свічках на любов і улюбленого по іменах
  8. Перший варіант ворожіння по іменах на любов
  9. Другий варіант ворожіння по іменах на любов і відносини
  10. Ворожіння на зраду хлопця або чоловіка і відносини на свічках
  11. Ворожіння на зраду хлопця
  12. Ворожіння з дзеркалом на свічках на звуженого для дівчат
  13. Спосіб ворожіння з дзеркалом на судженого
  14. Ворожіння на червоних свічках на воді на відносини і любов
  15. Варіант ворожіння на свічках на любов
  16. Відео: Як правильно гадати на свічках

537

537

З давніх-давен вважається, що якщо прислухатися до себе і своєї інтуїції, то можна отримати величезну кількість інформації про життя в майбутньому і сьогоденні.

Раніше ворожіння на свічках передавалися від матері до дочки і були улюбленим заняттям жіночої половини на Різдво і Святки. З тих пір сформульовані деякі правила, які дотримуються під час проведення ворожінь на червоних свічках і воді на любов по іменах, зраду коханого чоловіка.

Найкращим часом для ритуалів на любов хлопця і відносини з ним є проміжок з 12 до 3 ночі, але в четвер та неділю - це робити небажано.

Обов'язково потрібно бути в тверезому стані, щоб духи не могли нашкодити. Ворожать зазвичай в повній темряві, постеливши на стіл білу скатертину.

Необхідно також враховувати деякі нюанси при виборі ритуальних свічок. По-перше, вони повинні бути повністю фарбує.

Можна купити парафінові, воскові, стеаринові, які будуть горіти кілька годин. Важливий також колір. Свічки червоного кольору добре застосовувати при ворожіннях на майбутнє і любовні відносини, а також перед прийняттям доленосних рішень. За допомогою білих добре ворожити на судженого.

Спосіб ворожіння на майбутнє

У Різдво чи Святки дівчина запалює гніт і капає воском в воду, подумки повторюючи про себе питання. Що вийшла фігурі потрібно дати застигнути, а потім по тіні на стіні визначають, яке майбутнє чекає. Іноді виходять дуже цікаві постаті у вигляді дитячої коляски - до народження дитини або у вигляді кільця - до заміжжя.

Спосіб ворожіння на відносини

Спосіб ворожіння на відносини

Проводять ритуал на самоті, застеливши стіл білою тканиною. На стіл ставлять дзеркало овальної форми і запалюють гніт. Потім пишуть на папері ім'я коханого і підпалюють листок. Піднос з палаючої папером підносять до дзеркала і спостерігають в відображення за тим, як веде себе полум'я. Якщо папір горить швидко і яскраво - це до пристрасного і недовгому роману. Якщо папір просто тліє, то відносини будуть тривалими і міцними.

Ворожіння в домашніх умовах на червоних свічках на майбутнє

Найкраще проводити ворожіння на майбутнє в домашніх умовах на червоних свічках, так як цей колір має сильну енергетику. Існує кілька найцікавіших способів дізнатися свою долю.

Ворожіння по полум'я свічки на майбутнє

Ворожіння по полум'я свічки на майбутнє

У темній кімнаті застеляють стіл білою тканиною і встановлюють на нього свічку. Потім її підпалюють і спостерігають за поведінкою полум'я протягом 5 хвилин.

  • Якщо полум'я слабке, але рівне - це до тихого і спокійного життя.
  • Яскравий вогонь - до успіхів.
  • Тьмяне горіння може говорити про пристріт.
  • Якщо свічка при горінні потріскує, слід побоюватися псування.
  • Вогонь яскравого кольору - до прибутку.
  • Жовте полум'я - до радісних подій.
  • Але якщо полум'я коптить, то на гадати може бути псування.
  • Поведінка воску при горінні теж говорить багато про що.
  • Якщо віск розпливається рівномірно - до спокійного життя без визначних подій.
  • Якщо він збирається з боку ворожбита - до удачі.
  • При відтоку від людини свідчить про наявність на ньому псування.

Ворожіння з графином

Ворожіння з графином

Гадати на майбутнє в домашніх умовах можна за допомогою свічок і графина з водою. Стіл застеляють білою тканиною. У центр ставлять графин з водою, а навколо нього - 3 свічки. На стіну віщають дзеркало. Гніт підпалюють і через скло графина вдивляються в відображення. Те, що ворожить побачить в дзеркалі, збудеться.

Ворожіння на свічках і дорогоцінному камінні

Ворожіння на свічках і дорогоцінному камінні

Гадати на дорогоцінне каміння потрібно в темряві. На стіл кладуть білу тканину і кілька дорогоцінного або напівдорогоцінного каміння різних кольорів. У центр ставлять свічку, навколо неї розкладають камені і запалюють гніт.

Потім закривають очі і думають про майбутнє. Коли очі відкривають, запам'ятовують камінь, який першим відбив світло. Якщо цей камінь безбарвний - це на щастя і успіху. Якщо він має бірюзову забарвлення - до появи нових можливостей. Блакитний камінь - до вдалого завершення справ. Жовтий колір каменю - до зради, зелений - на щастя, червоний - до любові і весілля, пурпурний - до сварок, фіолетовий - до горя, чорний - на жаль.

Ворожіння на червоних свічках на любов і улюбленого по іменах

Червоні свічки дуже добре підходять для ворожінь на любов по іменах.

Перший варіант ворожіння по іменах на любов

Ворожіння на червоних свічках на любов і улюбленого по іменах проводять опівночі в період з 8 по 19 січня. На папері пишуть ім'я коханого при світлі свічки. У момент ритуалу потрібно думати про коханого чоловіка і відносинах з ним. Потім листок підпалюють і дають повністю згоріти. Попіл збирають в руку, як і раніше вимовляючи подумки ім'я чоловіка. Коли годинник проб'є північ, попіл потрібно розвіяти за вітром і подивитися, чи не залишилося трохи на долоні. Якщо вітер роздмухав все залишки згорілої паперу, то почуттів у цього чоловіка до вас немає.

Другий варіант ворожіння по іменах на любов і відносини

Якщо претендентів на ваше серце кілька, то, щоб дізнатися, з ким врешті-решт зведе доля, підійде наступне ворожіння. На двох свічках пишуть імена чоловіків, а на третій своє. Свічку зі своїм ім'ям встановлюють в центр, а дві інші - з боків і запалюють. Потім дивляться на поведінку полум'я центральної свічки. Хорошим чоловіком буде той, в сторону чийого імені нахилиться полум'я. Якщо полум'я горить рівно, то жоден з цих чоловіків ворожбитів не підходить.

Ворожіння на зраду хлопця або чоловіка і відносини на свічках

Проводять ворожіння на свічках на зраду хлопця або чоловіка і відносини виключно в домашніх умовах.

Ворожіння на зраду хлопця

За допомогою гадання можна дізнатися суперницю в обличчя. У повній самоті і темряві кладуть на стіл білу скатертину. У миску наливають святу воду і ставлять її в центрі. По боках встановлюють свічки у формі трикутника, а перед мискою ставлять дзеркало. Потім в думках вимовляють прохання дізнатися суперницю в обличчя і вдивляються в воду. У воді повинен з'явиться лик розлучниці. Якщо на воді брижі - це говорить про відсутність зради чоловіка або хлопця.

Ворожіння з дзеркалом на свічках на звуженого для дівчат

Ворожіння з дзеркалом на свічках на звуженого для дівчат

Найстрашніше ворожіння, яке прийшло до нас із давнини - ворожіння з дзеркалом на свічках на судженого для дівчат. Вважалося, що в період з 8 по 19 січня по світу бродять духи померлих, з якими можна зв'язатися.

Спосіб ворожіння з дзеркалом на судженого

Саме ворожіння проводиться в темній порожній кімнаті, традиційно - в приміщенні лазні. Дівчина сідає за стіл, навпроти себе і ззаду встановлює два дзеркала - побільше і поменше і запалює гноти. Ворожбитів повинна бачити в дзеркалі своєрідний коридор з відображень вогню. Якщо довго вдивлятися в нього, то можна побачити судженого.

Ворожіння на червоних свічках на воді на відносини і любов

З незапам'ятних часів на Святки і в Різдво проводилися традиційні ворожіння. У наших предків було поширене таке ворожіння на червоних свічках на воді на відносини і любов, коли дівчата пускали свічки по воді.

Варіант ворожіння на свічках на любов

Свічки ставлять у воду і підпалюють. Залежно від поведінки свічок на воді судять про любовні стосунки і взаємності. Якщо одна спливає, а друга пливе за нею, вам доведеться гнатися за другою половинкою, яка буде від вас йти, а можливо це просто не ваш суджений. Якщо вони знаходяться близько, але не з'єдналися, це означає, що ви будете разом, але тільки як друзі. Якщо вони на великій відстані, це означає, що в цьому році ви будете далеко один від одного. Якщо з'єдналися - буде весілля.

Ворожіння на свічках на Різдво і Святки -Улюблений ритуал дівчат з давніх часів. Однак, слід бути обережними, якщо за кілька годин до проведення ворожінь на червоних свічках на любов або зраду чоловіка, ритуалів і передбачень майбутнього, гідний на ставлення коханого хлопця або судженого по іменах на воді у вас погіршилося самопочуття. В такому випадку ритуали краще не проводити.

Відео: Як правильно гадати на свічках

інф

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com