рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Розклади Таро. урок 2

У минулій статті ми з вами вчилися розкладати карти Таро по найпростішим схемами. Сподіваюся, ви вже освоїли ці способи ворожіння, так як сьогодні ми поговоримо про більш розгорнутих і об'ємних розкладах, які зажадають від вас вдумливого аналізу і хорошого знання значень карт, по крайней мере, старших Арканов і мастей.

Наведені нижче гадання дозволять вам зробити прогноз на цілий рік вперед, в розгорнутому вигляді проаналізувати, що відбувається у вашому житті в даний момент, знайти вихід зі складної ситуації, а також виявити проблеми зі здоров'ям і визначитися з методами лікування. Сьогодні для вас - три розкладу по прогнозуванню і методикою вирішення проблем. А як бонус - перша частина розширеного методу вибору сігніфікатор.

Нагадаю, що тлумачення карт ви можете подивитися на нашому сайті.

Розширений вибір сігніфікатор

Традиційно ми вибираємо карту питається - сигнификатор, виходячи з того, що для жінок це Жриця, а для чоловіків - Маг. Але, як вже говорилося в попередній статті, є й інші критерії вибору. Можна сигнификатор вибирати і згідно зовнішності питається, і навіть згідно його астрологічним даними, тобто за знаком Зодіаку і по його керуючої стихії. Для цього використовуються старші (фігурні) карти молодших Арканов. Для жінок - дама, для дівчат - паж, для чоловіків старше сорока - король, для юнаків і чоловіків до сорока - лицар. А ось масть вибирайте або по зовнішності, або по тій стихії, до якої належить запитує, відповідно до його знаку Зодіаку. Для наочності пробіжимося коротко по всьому мастям. Тут дано кілька варіантів назв мастей, так як в різних традиціях Таро вони, представляючи, по суті, одне і те ж, називаються по-різному.

Жезли (Палиці, Булави, Скіпетри)

Стихія - Повітря, знаки Зодіаку: Близнюки, Терези, Водолій.
Зовнішність світле або руде волосся, блакитні або практично безбарвні очі, дуже світла або бліда шкіра.

Кубки (Чаші)
Стихія - Вода, знаки Зодіаку: Риби, Рак, Скорпіон.
Зовнішність: світло-русяве або попелясте волосся, темно-блакитні, сірі або зелені очі, світла або жовтувата шкіра.

мечі
Стихія - Вогонь, знаки Зодіаку: Лев, Овен, Стрілець.
Зовнішність: русяве або каштанове волосся, карі, жовто-зелені або темно-сірі очі, золотиста або оливкова шкіра.

Монети (Пентаклі, Динарії)
Стихія - Земля, знаки Зодіаку: Телець, Діва, Козеріг.
Зовнішність: темно-русяве або чорне волосся, темно-карі або чорні очі, смаглява і дуже смаглява шкіра.

Для вибору сігніфікатор можна також використовувати і проблему, яка в даний момент турбує питається, і навіть темперамент питається. Але про це - наступного разу.

Розклад «12 місяців»

Перевага такого підходу в тому, що, хоча він і є прогнозом на рік, ви можете робити його не тільки в новорічну ніч, а в будь-який зручний для вас час. Це ворожіння дозволить вам зрозуміти, чого ж ви чекали в період з 12 місяців, і як ви можете виправити визначене.

Вам знадобиться вся колода Таро, тобто і старші, і молодші Аркан. Для початку знайдіть в колоді сигнификатор - карту, яка буде символізувати вас або того, кому ви гадаєте. Нагадаю, що для жінки такою картою є Жриця, а для чоловіка - Маг (якщо ви не надасте перевагу більш складний вибір сігніфікатор). Викладіть сигнификатор в середину столу. Тепер ретельно перетасуйте колоду і зніміть карти, розклавши їх лівою рукою на три довільних купки, потім також в довільному порядку зберіть купки в одну і приступайте до ворожіння. Навмання витягніть 25 карт і викладіть 12 карт зліва направо над сігніфікатор, ще 12 карт - зліва направо під сігніфікатор. Частину, що залишилася карту покладіть поруч з сігніфікатор - вона символізує найголовніша подія, яка чекає на вас в найближчі 12 місяців. Саме ця подія стане «доробком» для наступного часового періоду.
Перший (верхній) ряд з 12 карт символізує 12 місяців, тобто очікують вас події, починаючи з того місяця, в якому ви гадаєте. Наприклад, ви вирішили поворожити в серпні - якщо на початку місяця і до 20 числа, то перша карта буде позначати серпень. Якщо в самому кінці місяця, то перша карта буде позначати вересень. І так далі.

Нижній ряд карт підказує, що або хто допоможе вам без втрат і з найбільшою вигодою вийти з ситуації, що склалася, тобто пропонує вам варіант самого сприятливого поведінки. Відповідно, перша карта призначена для першого місяця, друга - для другого, і так далі.

Особливість цього розкладу в тому, що ви повинні спочатку розглянути події, які пророкують карти, як незалежні один від одного, відокремлені факти, і тільки потім постаратися знайти логіку в тому порядку, в якому випали карти. Цілком ймовірно, що якась подія спричинить за собою ланцюгову реакцію, і тому вам треба буде постаратися цієї події уникнути або, навпаки, не боятися його. Власне, для цього вам і знадобиться повний аналіз нижнього ряду. Тобто дане ворожіння орієнтоване не тільки на тлумачення окремих карт, але і на повне сприйняття розкладу як низки безперервних і взаємозалежних подій.

Розклад «З минулого в майбутнє»

Даний розклад є розширеним і більш докладний варіант ворожіння «Три карти», яке ми розбирали в минулій статті. Вам знову треба витягнути сигнификатор, перетасувати і зняти карти, сформулювати питання або проблему, а потім довільно дістати з колоди 23 карти. Розкладає їх наступним чином:

Сігніфікатор кладеться в середину столу.
Потім три перших карти (1, 2, 3) - вліво - це символізує минулі події.
Дві наступні карти (4, 5) - вправо - це стан справ в даний час.
Знову три карти вліво (6, 7, 8) - це майбутні події.
Дві карти вправо (9, 10) - це минулі почуття.
Три карти вліво (11, 12, 13) - почуття в даний час.
Дві карти вправо (14, 15) - майбутні почуття.
Три карти вліво (16, 17, 18) - звільнення в минулому, тобто, що треба зробити, щоб минулі негативні події і помилки не впливали на поточну ситуацію.
Дві карти вправо (19, 20) - звільнення в сьогоденні, тобто, що треба зробити, щоб поточна ситуація складалася найсприятливішим чином.
Три карти вліво (21, 22, 23) - звільнення в майбутньому, тобто, що ви можете зробити зараз, щоб уникнути проблем в майбутньому.
Інтерпретацію розкладу треба починати з «купок», які відносяться до вашого минулого, потім переходите до цього, і в самому кінці тлумачте карти, що відповідають за майбутнє. Таким чином, ви побачите, що ви можете змінити на всіх трьох термінових рівнях, щоб в результаті вирішити тривожну вас проблему і уникнути її негативного впливу на ваше майбутнє.

Розклад «Стан здоров'я»

Даний розклад допоможе вам не тільки виявити поточні проблеми зі здоров'ям, але і попередить про можливі захворювання в майбутньому, а також підкаже, в якому напрямку вам варто діяти, щоб поліпшити своє самопочуття. Тільки пам'ятайте, що Таро - не панацея і не діагностичний центр, тобто ви можете виявити проблему, але підтверджувати її і позбавлятися від неї в будь-якому випадку вирушайте до лікаря. Таролог радять вдаватися до цього розкладу в тому випадку, якщо вас щось невиразно турбує, але ви не знаєте, що це - наприклад, наслідок пізнього важкого вечері або початок загострення гастриту. Отже. Для цього розкладу вам знову треба відшукати в колоді сигнификатор, викласти його в середину столу, потім чітко сформулювати, що вас турбує, ретельно перетасувати карти, зняти, розклавши на три купки і знову зібравши, а потім довільно витягнути з колоди 8 карт, оточити ними сигнификатор, починаючи з нижнього лівого кута. Вийде по три карти з лівого і з правого боку і по одній карті в голові і в ногах сігніфікатор - на них зверніть особливу увагу, так як в такому випадку карта, яка над головою сігніфікатор (4-я карта), відповідає за внутрішні ресурси питається , а та, що в ногах (8-я карта) - за те, що треба робити, щоб залишатися здоровим.

1-я карта - загальний стан організму і, відповідно, здоров'я на поточний момент.
2-я карта - що зміцнює здоров'я питається.
3-тя карта - що руйнує здоров'я питається.
4-я карта - чим допомагає собі викликає духа.
5-я карта - чим шкодить собі викликає духа.
6-я карта - які проблеми зі здоров'ям можуть виникнути в майбутньому.
7-я карта - що треба зробити, щоб позбутися від проблем зараз.
8-я карта - що треба робити, щоб не було проблем у майбутньому.
Сьогодні ми з вами розглянули ще три розкладу, які стануть в нагоді вам як для особистого використання в повсякденному житті, так і для гадання оточуючим. Тільки пам'ятайте, що для того щоб карти говорили з вами і були відверті, питання найкраще ставити в голос. Це стосується і вас, і тих, кому ви гадаєте. До речі, якщо хто викликає духа при вас відмовляється озвучувати своє питання або проблему, відразу відмовляйтеся від ворожіння - ця людина вам не довіряє, тому, по-перше, не варто витрачати на нього власні внутрішні сили - Таро їх забирає чимало, а по-друге, карти це відчують і навряд чи скажуть правду, особливо, якщо ви тільки починаєте розуміти їх зміст.

Автор Надія Попова спеціально для AstroGuide.ru


Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com