рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Різдвяні Ворожіння по Волоссю

  1. Д ля Довгих Волос. (На Бажання).
  2. Ворожіння по витків Волос
  3. Різдвяні Ворожіння по гребінець для волосся
  4. Дівоче Ворожіння по Волоссю в Різдво
  5. Різдвяні, на Вогні

Р ождественскіе Ворожіння виробляються за Григоріанським та Юліанським Календарем

Р ождественскіе Ворожіння виробляються за Григоріанським та Юліанським Календарем. По датах - це з 24 на 25 грудня і з 6 на 7 січня.

Опівночі з 6 на 7 січня або з 24 на 25 грудня наповніть чашу водою. Додайте в неї дрібку солі, цукру і дрібку золи. Перемішайте всю масу ретельно. Коли вода в чаші заспокоїться покладіть в неї 2 волоса. Коханої людини і Свій. Спокійно лягайте спати, вранці Ви отримаєте результат Ворожіння за цими Волоссю. Вранці подивіться на розташування волосся на гладі води. Якщо волосся переплітаються між собою, то Вас чекає Весілля з Улюбленим людиною, якщо волосся тільки доторкнулися один до одного, то тривають тільки дружні відносини. Якщо волосся знаходяться паралельно по відношенню один одного, то Ваші дороги розійдуться в різні напрямки і ці відносини тимчасові. Якщо якийсь волосся потонув, то це до хвороби.

Д ля Довгих Волос. (На Бажання).

До Упіте, обов'язково, - Нову гребінець для волосся. Згадайте бажання. Перед дзеркалом розчісуйте своє волосся не менше 1-ої хвилини. Зберіть волосся, які залишилися на гребінці і порахуйте їх кількість.

Т лумачення: якщо у Вас вийшло парне число волосся, то Ваше бажання не збудеться, якщо непарне, то бажання скоро збудеться.

Г Адан триває далі. . . Згадайте Бажання. Виберіть спонтанно кілька волосин і починайте їх намотувати на фалангу лівого мізинця. При цьому повторюйте слова - Так чи Ні. Якщо намотування волосся законьчітся на слові - Ні, Ваше Бажання не збудеться, якщо на слові - Так, збудеться неодмінно.

Ворожіння по витків Волос

І Використовуйте абсолютно Нову гребінець. Розташуєтеся перед Дзеркалом. Розчісуйте волосся. Зніміть з гребінця тільки один Волос. Намотайте його на мізинець лівої руки. Вважайте Витки при намотування. Парне число витків означає, що Ваше Бажання не збудеться, непарне число говорить про те, що все задумане звичайно збудеться.

Різдвяні Ворожіння по гребінець для волосся

У ніч на Різдво покладіть улюблену ретельно помиту гребінець для волосся під подушку і примовляє: Суджений мій, ряджений мій! Причеши мені Волосся! Вам присниться Ваш майбутній Чоловік.

Дівоче Ворожіння по Волоссю в Різдво

Н а Різдво Дівчина шукає біля свого будинку волосся, який перший побачить. Несе його додому і дивиться його колір. Який колір цього волоса, такого кольору будуть волосся майбутнього чоловіка. Якщо Дівчина не знайде волосся, то в цьому році не зустріне свого майбутнього Дружина.

Різдвяні, на Вогні

У Різдвяну ніч Дівчина відрізає локон Своїх Волос. Розпалює невелике багаття. Кладе Локон Волос в багаття і дивиться яким чином відбувається їх горіння. Якщо Волосся при горінні димлять, то чекають її швидкі зміни в житті. Якщо до кінця Волосся не згорають, це означає зраду і зрадництво. Якщо горять швидко і яскраво, згорають до кінця - чекає успіх і благополуччя. Якщо Волосся тліють, погано спалахують - це до хвороби і навіть смерті. Якщо Волосся спалахнули відразу і згоріли повністю без диму - це зміни в особистому житті на краще.

Різдвяні Ворожіння на Різдво: | Ворожіння на Різдво на дзеркалі. | Різдвяне Ворожіння по Тіням. | Ворожіння на воску на Різдво. | Ворожіння по нитці на Різдво.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com