рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як гадати на Різдво

  1. Ворожіння з папером на Різдво
  2. Ворожіння на Різдво: ім'я судженого
  3. Ворожіння на Різдво: відповідь на питання
  4. Ворожіння уві сні на Різдво
  • джерело:
  • Depositphotos

Наталія Вересюк Автор

Традиції гадати на різдвяні свята вже багато століть. Які сучасні гадання може використовувати жителька великого (або не дуже) міста - читай в нашому матеріалі.

Напередодні Різдва ворожили наші бабусі, прабабусі і прапрабабусі. Ні для кого не секрет, що в українській культурі ці дні вважаються містичними. Саме в ніч перед Різдвом дівчата намагалися дізнатися, хто буде їх звужений, а жінки старші залучали в сім'ю багатство. Хоча, потрібно відзначити, що, в принципі, гадати можна до самого Хрещення.

Традиційні методи ворожіння не зовсім підходять для сучасних мешканок міст, оскільки дерев'яні паркани навколо будинку, півні і кози - це, скоріше, дивина для нас, ніж звичайна обстановка. Тому фахівці розробили сучасні методи ворожінь для тих, хто живе в містах, адже чарівництво різдвяних святок ніхто не відміняв.

Ворожіння з папером на Різдво

В ТЕМУ: 10 продуктів, які зроблять різдвяну вечерю корисним

Даною ворожіння може допомогти тобі дізнатися, чи збудуться ті чи інші плани. Так, напиши про те, що хочеш на папері. Далі, зверни папір і підпали. Якщо папір повністю догорить, значить, задумане обов'язково здійсниться. Якщо ж ні - тоді варто подумати про якісь інші плани.

Ворожіння на Різдво: ім'я судженого

У століття сучасних технологій, коли кожен з нас не уявляє собі життя без гаджетів, традиційні ворожіння на Різдво також стали більш сучасними. Так, якщо раніше наші бабусі 6-го січня після традиційного вечері виходили на вулицю, щоб зустріти першого зустрічного і запитати його ім'я, сьогодні можна і потрібно використовувати мобільні телефони.

В ТЕМУ: 3 способи приготувати різдвяного гусака і здивувати гостей

Після того, як з'їси кутю, набери будь-який незнайомий номер, який прийде в голову. І дізнайся, як звуть співрозмовника. Власне, це ім'я і буде ім'ям твого коханого.

Ворожіння на Різдво: відповідь на питання

Якщо твою душу терзає якесь питання, сучасні маги радять отримати відповідь на нього за допомогою Інтернету. Гадати найкраще напередодні Різдва. Для цього виду ворожіння тобі знадобиться лише комп'ютер і Інтернет.

Зайди в будь-який пошуковик і введи питання, який тебе мучить. Відкрий перше посилання, яку видасть пошукова система - і шукай там відповідь. Ворожки кажуть, що ти повинна зрозуміти, де саме ховається відповідь на твоє питання.

Цікаво: гадати найкраще в повній самоті. Фахівці стверджують, що найбільш сприятливий час для подібних дій з 12 ночі до 3 ранку.

Ворожіння уві сні на Різдво

Ворожіння уві сні підійде, як дівчатам, які хочуть дізнатися ім'я і вигляд того самого єдиного чоловіка, так і для заміжніх жінок, які хочуть перевірити, чи є їх чоловік тим самим Єдиним, або на життєвому шляху їх чекає ще хтось.

В ТЕМУ: 3 незвичайних рецепта Олів'є

Для того, щоб поворожити уві сні, поклади під подушку гребінець, і подумки попроси Всесвіт, щоб уві сні до тебе з'явився чоловік і допоміг розчесати волосся. Власне, приснився персонаж і є твоєю долею.

Дуже важливо, при цьому, лягти спати в проміжку між 11 і 12 годинами ночі.

Наші предки щиро вірили в диво різдвяних днів. Якщо послухати історії бабусь, то дійсно багатьом з них ворожіння на Різдво допомагали отримати відповіді на питання. Тому обов'язково спробуй один із сучасних видів ворожінь. Можливо, ти також знайдеш свою відповідь.

Фото: Depositphotos

В Україні безліч талановитих і яскравих жінок, які своїми вчинками і досягненнями змінюють країну і всіх нас. Голосуй за найдостойніших в різних номінаціях всеукраїнської премії «Жінка України 2016» від "Єдиної"!

Сподобалася стаття? Стеж за іншими нашими новинами в Facebook і ВКонтакте !

Сподобалася стаття?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com