рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Корисні поради: як вибрати пральну машину

Вибираючи пральну машину, ми розраховуємо, що вона буде служити вірою і правдою багато років

Вибираючи пральну машину, ми розраховуємо, що вона буде служити вірою і правдою багато років. Але як знайти підходящу модель? Який тип завантаження вибрати - вертикальний або фронтальний? Що таке Fuzzy Logic? Які моделі будуть економити воду і електрику? Давайте розберемося разом!

Обсяг завантаження білизни

При покупці пральної машини дуже важливо передбачити оптимальний обсяг завантаження білизни. Для однієї людини або молодої пари буде досить 3-4 кг, а ось для сім'ї з дитиною або з двома дітьми вже потрібна машина з об'ємом завантаження 4,5 - 5 кг. Великий сім'ї підійдуть моделі з об'ємом завантаження 6-8 кг.

Пральний порошок, вода і електроенергія найбільш ефективно витрачаються при повному завантаженні. Крім того, в повному барабані речі більш ретельно труться одна об одну, а, значить, стираються краще. Важливий і такий показник як мінімально допустима кількість білизни, що завантажується: як правило, це середнє значення для всіх моделей і дорівнює воно 1 - 1,5 кг. При меншій завантаженні деталі пральної машини швидко зношуються.

Важливо: виробники вказують вага завантаження білизни в розрахунку на бавовняну одяг - майки, шорти, легінси. Пуховики, ковдри і вовняний одяг займають більше місця при тій же вазі. Тому в барабан, розрахований на 5 кг, таких речей поміститься кілька менше.

Тип завантаження і габарити

Віддавати перевагу пральній машині з фронтальним або вертикальним завантаженням потрібно в залежності від місця, де ви плануєте її розмістити - перуть вони однаково.

Для невеликій ванній підійдуть машини з вертикальним завантаженням . Можна вибирати модель з максимальним завантаженням, при цьому не жертвуючи дефіцитним місцем. Ще один плюс - в машинах цього типу можна в процесі прання додати білизна або витягти якісь речі. Машини з фронтальним завантаженням користуються більшою популярністю, перш за все тому, що ціна на них завжди нижче. Такі моделі підходять для кухні або для просторої ванної кімнати. Машини з фронтальним завантаженням діляться на кілька видів: вузькі (глибина 32-34 см), середні (40-45 см) і повнорозмірні (від 50 см). Зверніть увагу: в машинах з фронтальним завантаженням габарити безпосередньо пов'язані з розмірами барабана, а отже - з об'ємом завантаження білизни. У вузькі моделі навряд чи можна буде завантажити більше 3,5 кг білизни, а повнорозмірні частіше розраховані на вагу в 5 і більше кг.

швидкість віджиму

У сучасних пральних машинах максимальна швидкість віджиму досягає 2000 оборотів барабана за хвилину, але на практиці для віджиму більшості речей достатньо 800 - 1200 оборотів. Різних тканин потрібна різна швидкість обертання барабана. Тому при виборі краще орієнтуватися не стільки на максимальну швидкість віджиму, скільки на наявність в пральній машині функції регулювання цієї швидкості. Така опція є не у всіх моделях, однак в будь-якій сучасній пральній машині можна встановити режим в залежності від типу тканини - в цьому випадку машина сама обмежить максимально допустиму швидкість віджиму.

Витрата води та електроенергії

Прання, особливо у великій родині, відбувається зазвичай кілька разів в тиждень. Тому дуже важливо, щоб пральна машина вміла економити і воду, і електроенергію. Найменше витрата води і електроенергії на 1 кг випраної білизни у моделей класу А +++. Машини класів A ++, A + і A вважаються економічними. Моделі класу B споживають більше електроенергії, але і коштують дешевше.

Fuzzy Logic або інтелектуальне управління пранням.

Відмінний спосіб економити на воді та електроенергії - машини з Fuzzy Logic / Intellowasher / 6th sense . Це назви однієї і тієї ж системи інтелектуального управління пранням, запатентовані різними виробниками. Система Fuzzy Logic контролює процес прання і оптимізує його, щоб витрата води і електрики був мінімальним. Перед запуском програми потрібно вказати тільки вид тканини, а розумна машина сама підбере режим і швидкість віджиму.

Захист від протікання

Нікого з нас не радують «нещасні випадки» при пранні. На випадок раптової поломки в пральних машинах є функція «захист від протікання»: якщо в машині що-небудь пошкодилося, в шланги перестає надходити вода. Якщо води в баку виявиться занадто багато, передбачений захист і від переливу.

контроль піноутворення

Ще один спосіб убезпечити себе - система контролю піноутворення. Спеціальний датчик контролює процес утворення піни, а насос пральної машини відкачує її з барабана. Прання стає безпечнішим, навіть якщо використовується багато порошку або якщо утворився надлишок піни. Таким чином підвищується і якість полоскання.

Захист від дітей

Сьогодні в багатьох пральних машинах передбачена функція «Захист від дітей». Миготливі кнопочки часто залучають цікавих малюків. Щоб діти випадково не порушили режим прання і при цьому не постраждали самі, виробники передбачили режим, який блокує машину за допомогою певної комбінації кнопок.

Легка прасування

Найчастіше ми дістаємо з машини свежевистіранное білизна настільки жорстким і м'ятим, що доводиться довго возитися з праскою, приводячи одяг в нормальний вигляд. Справитися з цією проблемою допомагає режим «Легкої прасування» . В процесі полоскання машина «доливає» воду в барабан, щоб речі розподілялися рівномірно і не м'яли. Крім того, з програми виключається проміжний віджимання, білизна віджимається тільки на останньому етапі. Така система дозволяє скоротити до мінімуму утворення складок.

додаткове полоскання

Сім'ям з дітьми знадобляться пральні машини з функцією «додаткове полоскання» . Ця опція дозволяє більш ретельно видаляти залишки миючого засобу з тканини, особливо при малому завантаженні машини з використанням стандартного кількості миючих засобів. Корисна ця функція людям, схильним до алергії.

індикація

Якщо ви хочете завжди знати, в якому режимі (прання, полоскання або віджимання) працює машина, то вибирайте моделі з символьної індикацією: на дисплеї або панелі за допомогою підсвічених піктограм позначаються всі стадії прання.

Якщо ж вам потрібно часто розраховувати час до закінчення прання або просто хочеться бачити більш наочну інформацію про роботу машинки, то ваш вибір - цифрова індикація. Пральні машини з цифровими дисплеями коштують дорожче, але їх експлуатація більш комфортна.

прямий привід

Тим, кому заважає шум пральної машини, варто звернути увагу на моделі з прямим приводом ( «Direct Drive») , В яких рівень вібрації значно знижений. У таких машинах відсутня приводний ремінь і вал, що підвищує надійність машини (менше деталей, які можуть вийти з ладу).

Країна виробництва

Серед покупців поширене переконання, що країна збірки безпосередньо впливає на якість побутової техніки. Сьогодні це не так: всі комплектуючі виготовляються за єдиними стандартами, а процес складання контролюється виробниками в будь-якій країні.

Досвідчені і привітні консультанти 21vek.by допоможуть розібратися в різноманітті функцій і вибрати саме ту модель пральної машини, яка підійде саме вам!

Зробити замовлення

можна на сайті www.21vek.by або за телефонами +375 (17) 2-021-021, +375 (29) 3-021-021, +375 (29) 2-021-021.

Інтернет-магазин 21vek.by - покупки зі швидкістю інтернету!

Але як знайти підходящу модель?
Який тип завантаження вибрати - вертикальний або фронтальний?
Що таке Fuzzy Logic?
Які моделі будуть економити воду і електрику?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com