рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як прибрати сіль з взуття: домашні та професійні методи від Mario Muzi

  1. Чим посипають обмерзлі вулиці в Україні
  2. Як прибрати сіль з шкіряного взуття
  3. Як прибрати сіль з замшевого взуття
  4. Як прибрати сіль з нубуковой взуття
  5. Універсальний спосіб прибрати сіль з взуття - професійні засоби

Прекрасну зимову погоду можна розхвалювати рівно до того моменту, поки вперше не пройдешся по обледенілих тротуарах і підталим вулицях, а потім побачиш прекрасний сюрприз - білі розводи на взуття.

Благо, ми пережили вже період з 1995 по 2000 рік, коли на просторах СНД була поширена практика обробки доріг технічною сіллю. Вона роз'їдала не тільки лід, але і автомобільні шини, взуття перехожих і ніжні лапки тварин, безтурботно вийшли на прогулянку.

На щастя, ця практика була вчасно призупиненої. Але навіть екологічно безпечні реагенти, на які всі прагнуть перейти, або звичайні сіль з піском не роблять наші чоботи або черевики прекрасніше. Гостре питання «як почистити взуття від солі? »Виникає щороку, і в цій статті ми допоможемо вам вирішити його!

зміст:

Чим посипають обмерзлі вулиці в Україні

Як прибрати сіль з шкіряного взуття

Як прибрати сіль з замшевого взуття

Як прибрати сіль з нубуковой взуття

Універсальний спосіб прибрати сіль з взуття - професійні засоби

Чим посипають обмерзлі вулиці в Україні

За словами глави «Укравтодору» А. Кави, українські дороги обробляють піском, сольовими сумішами і реагентами (так кажуть на ресурсі autonews.uа). Очевидно, що все це переноситься на тротуари і пішохідні доріжки. Але практика показує, що в останні роки обмерзлі тротуари обробляли сіллю і фракційних матеріалами (пісок або кам'яний відсів). Все залежало від ситуації, матеріалів в наявності і роботи комунальних служб.

Як би там не було, але навіть звичайна сіль до сих пір продовжує пошкоджувати взуття, не кажучи вже про хімічно активних реагентах. При цьому страждають не тільки моделі з матеріалу середньої якості, але і цілком дорогі міцні пари.

Як прибрати сіль з шкіряного взуття

Шкіряне взуття - надійний вибір для холодних вітчизняних зим. якісні зимові черевики або чоботи дозволяють нам зберігати дорогоцінне тепло навіть у сильні морози, а при першій сльоти - вберігають від промокання. Але проти солі, як ми вже зазначили, вистоїть далеко не кожна модель. Тому важливо знати, як прибрати сіль з шкіряного взуття ефективно, швидко і надійно.

У цьому вам допоможуть такі «домашні» варіанти:

  1. Ретельно промийте пару теплою водою, оберніть в паперові рушники або серветки, залиште на ніч до повного висихання. Секрет в тому, що папір буде відразу вбирати виступаючу сіль.
  2. Після прогулянки протріть пару оцтовим розчином (оцет 9% і звичайна вода в пропорції 1: 2). Після висихання при кімнатній температурі ретельно обробіть зимові чоботи спеціальним кремом для взуття.
  3. Промийте пару водою з мильною пінкою або краплею мила. Як висохне - обробіть взуттєвим кремом.
  4. Знову-таки, промийте взуття теплою водою, а після висихання - обробіть сліди від солі касторовою олією. У цьому випадку може знадобитися додаткова обробка.
  5. Сухі сліди від солі протріть шматочком клаптикової тканини, попередньо змоченою в нашатирному спирті. Після - обробіть всю поверхню живильним кремом.
  6. Обробіть соляні розводи домашнім «рятувальним засобом», що складається з касторової олії і риб'ячого жиру. Для цього змішайте 1 частину касторової олії з 3-емя частинами риб'ячого жиру, поставте на водяну баню до повного розчинення. Як суміш буде готова, дайте їй трохи охолонути. Після - рясно змастіть сумішшю все розлучення і вже через пару годин вони повністю зникнуть.

Як прибрати сіль з замшевого взуття

замшеві чоботи або черевики - стильне і тепле рішення для сухої морозної зими. Чоловіків і жінок таке взуття візуально облагороджує, вносячи в їх образ нотку аристократизму. Але тільки, якщо на ній немає сольових розлучень. А якщо є - то швидко прибрати їх допоможуть такі хитрощі:

Перед будь-процедурою перша річ, яку вам потрібно зробити - потримати взуття над водяною парою, після чого ретельно і акуратно розчесати на ній ворс за допомогою сухої щітки. Кожен метод перш спробуйте на непомітному ділянці шкіри, щоб переконатися в її стійкості.

  1. Акуратно протріть сольові розводи розчином 10% нашатирного спирту. (Підходить для пари зі стійким кольором).
  2. За допомогою мильного розчину або пінки промокніть сліди від солі, залиште пару до повного висихання, а після - ретельно розчешіть ворс.
  3. Обробіть всю пару звичайної сухої манною крупою - вона відмінно очищає замш і від солі, і від забруднень.
  4. Пару з якісної і міцної замші можна спробувати очистити за допомогою зубного порошку і щітки. Але тут тест-драйв на непомітній ділянці матеріалу обов'язковий!
  5. Пустіть в хід продукти: картопля і лимон. А вірніше, їх часточки. Візьміть будь-який з цих продуктів, протріть їм проступили розлучення, дайте парі висохнути і ретельно почистіть її щіткою.

Як прибрати сіль з нубуковой взуття

Як показує наша практика, багато чоловіків вважають за краще для зимового сезону взуття з нубуку. Цей матеріал менш практичний, ніж натуральна шкіра, але по візуальної частини однозначно виграє. Але і він не захищений від сольових плям, побороти які можна за допомогою обробки слабким мильним розчином. Механіка способу така ж, як і у випадку з замшевими моделями: обробити, дати висохнути, почистити щіткою.

Універсальний спосіб прибрати сіль з взуття - професійні засоби

Погодьтеся, більшості з нас не особливо хочеться ставити домашні досліди з касторовою олією і риб'ячим жиром, попутно читаючи молитву про збереження пари взуття після таких маніпуляцій. Та й час на подібні експерименти рідко коли знаходиться. Але технологи взуттєвої продукції вже придумали ряд надійних, безпечних і швидких методів боротьби з сольовими розлученнями на будь-якому матеріалі.

Ось головні засоби, які представлені в нашому каталозі.

Ось головні засоби, які представлені в нашому каталозі

«Антісоль» від Salton (Серія Professional і Expert) - засіб, який допоможе очистити взуття від солі відразу після першого застосування. Ефективно і безпечно діє на пари з будь-якого матеріалу (шкіра, замша, нубук і велюр, текстиль).

«Захист від солі і реагентів» від Salton (серія Professional і Expert) - спрей, регулярна обробка яким гарантує стійкість будь-якого взуття проти наслідків ходіння по обробленим тротуарах і доріжках.

«Водооталкивающая просочення» від Salamander - засіб, який досить наносити лише раз на тиждень. Створює на взуття шар невидимою захисту від бруду, вологи, снігових і сольових розчинів.

«Захист від води» від Salton - засіб, дія якого аналогічно попередньому. Рекомендується використовувати в період сльоти та мокрого снігопаду.

Кожна з цих «панацеї» гарантує стійкість будь-якої зимового взуття проти всіх принад міської зими.

Тому, якщо домашні методи боротьби зі слідами солі на взутті вам не підходять по ряду причин, скористайтеся лінійкою професійного захисту. Регулярно обробляйте чоботи або черевики просоченням, захистом від води, а сольові розводи видаляйте «Антісоль», і ваша пара прослужить вам не одну зиму!

Назад до списку

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com