рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Домашній сир "Ніженка"

DAISY Кухарчук 6 рівня

  • 8 жовтня 2011, 15:30
  • 187651

За цим рецептом я готую сир дуже давно. Перед цим перепробувала безліч варіантів. Але коли мені розповіли про такий спосіб, я зрозуміла, що це моє. Крім сиру виходить багато сироватки, їй дуже легко знайти застосування. Майже безвідходне виробництво.

Майже безвідходне виробництво

Для приготування сиру нам потрібна каструля, в якій при кип'ятінні не пригорає молоко. Не пам'ятаю, звідки, але в голові у мене, що кефір краще брати нежирний. Якщо хтось любить жирний сир, його можна їсти зі сметаною.

Якщо хтось любить жирний сир, його можна їсти зі сметаною

Коли вміст охолоне, в каструлі буде чітко видно сироватку і сир. Беремо друшляк, ставимо його в іншу каструлю, кладемо марлю. Можна марлю підвісити над каструлею, а можна зверху сиру покласти що-небудь важке і залишити. Я найчастіше роблю сир ввечері, а вранці його можна їсти.

Дуже схожий рецепт "Сир для дітей" , Але там інше співвідношення між кількістю кефіру і молока. І автор пропонує поварити кефір з молоком. Я цього не роблю.
Сир 100% натуральний. Це продукт, який треба всім є обов'язково!
Сподіваюся, кому-небудь стане в нагоді цей варіант.
Я вирішила додати в цей рецепт варіант приготування сиру, яким користувалася перед тим, як дізналася наведений в рецепті варіант.
Беремо каструлю, вливаємо туди 1 л молока, 1 л кефіру. Ставимо на плиту. Підігріваємо, періодично помішуючи, т. К. Обсяг рідини не маленький, нагрівання відбувається не рівномірно. Ступінь нагрівання перевіряємо пальцем (!!! Дуже схожий рецепт   Сир для дітей   , Але там інше співвідношення між кількістю кефіру і молока ). Кисло-молочні бактерії живі. Якщо нагріти занадто сильно, то вони помруть. А палець - кращий термометр. Як тільки температура стала такою, що терпіти не можна, знімаємо каструлю з плити. А далі все так же, як я описувала вище.
Від цього способу я відмовилася, тому що треба більше стояти біля плити. Те сильніше нагрієш, то поменше, іноді сир НЕ "зв'язувався". Кому-то розповіла, що сир не вийшов, мені підказали інший варіант.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com