рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Бациллол

  1. Бациллол Кожен майстер самостійно вибирає засоби для дезінфекції інструментів і поверхонь. Ми пропонуємо...
  2. Які інструменти потрібно дезінфікувати і стерилізувати
  3. Дезінфекція і стерилізація манікюрних інструментів
  4. Як купити Bacillol AF в Туфішоп?

Бациллол

Кожен майстер самостійно вибирає засоби для дезінфекції інструментів і поверхонь. Ми пропонуємо вам Кожен майстер самостійно вибирає засоби для дезінфекції інструментів і поверхонь звернути увагу на досить популярний антисептик Бациллол. Якщо Вам необхідно продезінфікувати інструмент безпосередньо перед застосуванням, то засіб буде відмінним вибором. Завдяки зручному розпилювача можна з легкістю змочити оброблювану поверхню. Так як в складі даного антисептика присутній спирт, то його не варто використовувати на поверхнях, які чутливі до дії спиртів. Перед використанням обов'язково ознайомтеся з інструкцією до Бациллол.

Дане дезінфікуючий засіб не потребує розведенні водою, воно дуже добре підходить для обробки медичних інструментів. У більшості випадків засіб використовують в перукарнях і манікюрних кабінетах, там де потрібно швидко і якісно продезінфікувати інструмент перед приходом нового клієнта.

Бациллол повинен зберігатися не більше 5 років, так як після цього терміну пропадають його властивості. Засіб належить до малонебезпечних речовин. Воно не подразнює шкіру, але може подразнювати слизову оболонку ока. Бациллол починає діяти через 15 хвилин після використання. Якщо у вас є необхідність в швидкій дезінфекції інструментів варто купити Бациллол. У багатьох випадках такий засіб просто не заміниме.

Як використовувати Бациллол для інструментів?

  1. Необхідно розпорошити достатню кількість засобу на інструмент або поверхню.
  2. Після, промокнути одноразовою серветкою .

Варто пам'ятати, що Бациллол не є самостійним засобом для очищення інструментів, а також не варто нехтувати всіма етапами починаючи з дезінфекції і закінчуючи правильним зберіганням простерилізованого інструменту. Завдяки тому, що антисептик для інструментів представлений в різних обсягах, Ви зможете підібрати необхідний і заощадити. Бациллол купити - відмінний вибір для збереження інструментів чистими.

Які інструменти потрібно дезінфікувати і стерилізувати

Давайте розберемося, які інструменти потрібно стерилізувати, а які дезінфікувати.

  • вологе прибирання в приміщення використовуючи дезінфікуючий засіб потрібно проводити 2 рази на день;
  • використовувати дезінфікуючий розчин потрібно проробляти генеральне прибирання, 1 раз на тиждень;
  • в перукарнях, затискачі , Бігуді, і інші інструменти, які використовуються в роботі повинні промиватися під водою з миючим засобом після кожного клієнта;
  • в свою чергу як гребінці , ножиці , Щітки потрібно мити після кожного клієнта під проточною водою, а потім помістити в стерилізатор;
  • підкорені підставки і підлокітники використовувані в манікюрі, також після кожного клієнта повинні оброблятися протигрибковими засобами, ось чому дані аксесуари варто купувати з клееночним покриттям;
  • ванни для манікюру і педикюру занурюються після кожного клієнта в дезінфікуючий розчин, у запобігання грибкових захворювань клієнта;
  • інструменти для манікюру , Татуажу та іншого стерилізуються після чого зберігаються в крафт пакетах для наступного використання або УФ стерилізаторах ;
  • всі інструменти з використанням яких можливе пошкодити шкірний покрив, після кожного клієнта поміщаються в дезінфікуючий розчин, після йде предстерілізація очищення і процес стерилізації.

Дезінфекція і стерилізація манікюрних інструментів

Всі етапи обробки написані в правилах Сан Піна, кожен майстер зобов'язаний проходити санітарну перевірку і мати книжку з відмітками. Давайте коротко розглянемо всі етапи обробки манікюрних інструментів.

  1. Очищення інструментів щіточкою від залишків ороговілих частинок шкіри.
  2. Дезінфекція, дана процедура проводиться хімічними препаратами в ультразвукових стерилізатори, уф, на думку фахівців найкраще підходить уз ванна.
  3. Передстерилізаційна очищення, інструменти промиваються під проточною водою з використанням миючих засобів.
  4. Стерилізація. На даному етапі вбиваються всі шкідливі бактерії і мікроби. У салонах найчастіше використовують сухожарові шафи.

До До   онцентрації самого розчину дезінфекції для манікюрних інструментів залежить від самого препарату, до кожного засобу додається інструкція в якій вказується співвідношення препарату, а також час витримки інструментів в ньому онцентрації самого розчину дезінфекції для манікюрних інструментів залежить від самого препарату, до кожного засобу додається інструкція в якій вказується співвідношення препарату, а також час витримки інструментів в ньому.

Як купити Bacillol AF в Туфішоп?

У зв'язку з божевільним ритмом життя покупки в інтернеті стають все востребование. Купити Бациллол АФ - засіб для дезінфекції інструментів і поверхонь просто! Необхідно всього лише залишити заявку на нашому сайті або оформити замовлення в телефонному режимі. Також Вас може зацікавити: Сурфаніос , Корзолекс , Бланідас . Ми працюємо тільки з перевіреними постачальниками за рахунок чого гарантуємо якість товару, що продається. Доставку здійснюємо як по території України, так і за її межі.

Як використовувати Бациллол для інструментів?
Як купити Bacillol AF в Туфішоп?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com