рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як одягатися худий жінці (дівчині)?

  1. Фасони речей для худий жінки
  2. Кольори і принти для худий дівчата

Чимало жінок і дівчат переживають з приводу надмірної худорлявості. Ця особливість дозволяє з одного боку зберігати молодість і в 40 років , Але з іншого доставляє жінкам дискомфорт. Одні хотіли б виглядати більш солідно і серйозно, інших бентежить підліткова незграбність форм, яка з часом не зникає. У будь-якому випадку потрібно візуально пом'якшити силует, надати округлості стегон і грудей.

Фасони речей для худий жінки

Найбільш виграшно фігуру худих жінок подають трохи вільні фасони речей. Облягання, особливо якщо одяг має темний колір, протипоказано. Як ні парадоксально, драпірування допомагають не тільки завуалювати обсяги пишних форм, а й здатні додати їх худим дівчатам. Блузки і топи з невеликими природними складками зроблять бюст і фігуру в цілому злегка повніше в верхній частині. Брюки-банани , Штани галіфе, сучасні варіації шароварів , Спідниці та шорти зі складками у талії - подібне використання драпіровок додадуть обсягу низу. Для бажаючих зробити стегна більш вираженими і апетитними існує ще безліч моделей спідниць: пишні, «тюльпан», спідниця-сонце або більш креативні варіанти зі складками, як на наступному фото. За аналогією зі спідницями шорти переважно вибирати вільні або зі складками.

комплект для худий дівчата з оригінальною спідницею комплект для худий дівчата з оригінальною спідницею

Орієнтуйтеся на особливості своєї фігури : Худим дівчатам з типом «яблуко» досить вибирати необлегающій верх і додавати обсягів за допомогою складок вниз, типу «груша» - навпаки. Ну а «прямокутника» рекомендується не захоплюватися сильно пишними фасонами будь-яких речей, вибирати вільний крій і обов'язково акцентувати талію. До речі, необхідність акценту талії актуальна для всіх типів, це надає лініях м'якості. Не забувайте і про збалансованість образу: до об'ємного топу краще підійдуть прямі джинси, а до штанів-бананів - напівприталена кофточка або топ.

За таким принципом працюють всі засоби візуальної корекції, до яких, крім драпіровок, відносяться практично будь-які варіанти об'ємного декору: волани, оборки, рюші, банти, баска на спідницях і кофтах, жабо на сукнях і блузках. Довгі вільні рукави і високий комір теж роблять образ м'якше. Крім того, худих жінок і дівчат дуже прикрашають рельєфні тканини і оздоблення. Досить замінити тонкий трикотаж на такі ж тонкі в'язані речі прямого або напівприталена силуету. Вони додадуть повноти і приховають незграбність природних ліній фігури . Теплі речі грубої в'язки дають ще більш помітний результат. Набивна вишивка, мереживо, декор намистинами, хутряна обробка і всі подібні їм варіанти створення рельєфів також служать відмінними засобами для додання фігурі жіночності.

в'язана кофта вільного фасони на худий жінці в'язана кофта вільного фасони на худий жінці

Ще одним ефективним прийомом при підборі одягу для худих жінок є багатошаровість. Легка жилетка поверх топа або футболки створить враження додаткового об'єму, до того ж в ній навіть влітку буде жарко. Відмінна альтернатива для сету з брюками або джинсами. А якщо ваша жилетка буде подовженою, то вона до того ж задасть вертикальні лінії в образі, додаючи вам зростання. Багатошаровість може створюватися і шляхом поєднання в дизайні однієї речі кількох різних фактур: вовни, бавовни, атласу, мережива і т. П.

подовжена жилетка для худий дівчата подовжена жилетка для худий дівчата   багатошаровість і поєднання фактур в образі багатошаровість і поєднання фактур в образі

Мерехтливі, блискучі тканини і декор буквально творять чудеса з худий фігурою. На вечір можна дозволити собі плаття з тканини кольору рідкого металу, в клуб надіти розшитий паєтками або стразами топ, ну а в будні використовувати одяг лаконічних простих фасонів з мерехтливої ​​тканини.

срібляста спідниця в складку для худий жінки срібляста спідниця в складку для худий жінки

Кольори і принти для худий дівчата

Про те, що темні кольори крадуть обсяги, знають, мабуть, усі. Однак худа фігура зовсім не зобов'язує носити виключно світлу гаму. Необлегающіе, але і не мішкуваті фасони речей пом'якшать ефект. Однак існують випадки, коли колір слід вибирати обережно. Наприклад, надягаючи плаття з досить короткою спідницею спереду і шлейфом ззаду, дівчатам з худими ногами потрібно віддавати перевагу світлим кольорам, в ідеалі рожево-бежевій гамі. Це дозволить не акцентувати увагу на худорбі, в той час як яскраві або темні кольори послужать контрастним фоном для ваших ніг, подаючи їх у найбільш невигідному світлі.

Великі і контрастні принти - кращий друг худих жінок і дівчат. Вони створюють видимість об'єму. Якщо ви підберете, наприклад, повсякденне плаття з великими квітами і А-образним кроєм спідниці, то ніякі додаткові засоби корекції не знадобляться. Головне правило при використанні яскравих принтів - максимально прості фасони з мінімумом декору. В іншому випадку річ виглядає перевантаженою.

великий контрастний принт на плаття великий контрастний принт на плаття

Різноманітність одягу в магазинах дозволяє красиво одягатися худим дівчатам і жінкам. При гідному вбранні і правильному складанні комплектів будь-які нюанси фігури здатні стати гідністю. Підбирайте свої ідеальні варіанти, щоб відчувати себе комфортно і впевнено.

фото:

1. © On The Road / chicisimo.com
2,3. © Mario Araque / chicisimo.com
4. © monica21 / chicisimo.com
5. © Lucine / chicisimo.com
6. © justmonic.com / chicisimo.com
7. © AnnaBrain / chicisimo.com

Текст: Валентина Чайко

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com