рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Секрети випікання «правильних» млинців .... Обговорення на LiveInternet

  1. Як зробити так, щоб в млинцевому тесті не було грудочок
  2. Як зробити так, щоб млинці були красивими
  3. Як зробити так, щоб млинці були смачними
  4. Як зробити так, щоб млинці були пишні, ніздрюваті, пухкі
  5. Як зробити так, щоб млинці не прилипали до сковороди і не підгорає
  6. Як правильно перевертати млинці
  7. Щоб млинці виходили ажурними
  8. Як зробити нежирні млинці
  9. Млинці для тих, хто хоче схуднути ...
  10. Цікаві факти про млинці
  11. Бездріжджове тісто для млинців

Млинці - традиційне блюдо східних слов'ян Млинці - традиційне блюдо східних слов'ян. У древніх слов'ян млинці були, очевидно, обрядової їжею, вони є неодмінним атрибутом свята Масляної. У наш час млинці вже практично не сприймаються як обрядова їжа, і зайняли своє місце в повсякденному російською раціоні.

Здавалося б пекти млинці дуже просто. Але випікати млинці тонкі, напівпрозорі, красиві і повітряні - вже мистецтво, і воно має свої секрети.

Як зробити так, щоб в млинцевому тесті не було грудочок

1. Молоко і воду потрібно вливати в борошно. В цьому випадку тісто легше розмішується і буде легше позбутися від грудок.

2. Існує ще один варіант приготування тіста для млинців без грудочок. Для цього, навпаки, спочатку потрібно замісити дуже густе тісто, потім поступово влити в нього всю решту рідина по рецепту і перемішати.

3. Якщо тісто вийшло дуже рідким, що не підсипати муку відразу в миску - отлейте частина тесту, всипте борошно, ретельно розмішайте, щоб не було грудок, і з'єднайте з рештою тестом.

Як зробити так, щоб млинці були красивими

1 1. Щоб млинець був рівний, однакової товщини, однією рукою наливайте на край сковороди тісто, а інший піднімайте її і робіть обертальний рух, щоб тісто розтеклося по всій поверхні.

2. рум'яної млинців можна регулювати додаванням цукру в тісто. Але й не перестарайтеся: якщо цукру в тесті буде занадто багато, то млинець пригоратиме, а не ставати рум'яним.

Як зробити так, щоб млинці були смачними

1 1. У першого млинця, того самого, який завжди повинен бути комом, є своя важлива роль. Спробувавши його, ви зможете визначити, чи треба додати в тісто цукор, сіль, а також борошно або молоко для правильної консистенції.

2. Складаючи млинці на тарілку, протирайте кожен вершковим маслом - млинці будуть соковиті, не сухі.

3. Піч млинці рекомендується безпосередньо перед їжею і подавати на стіл гарячими.

4. Щоб жорсткі млинці не були сухими і отмякла, їх можна складувати в каструлі під кришкою, промащуючи вершковим маслом.

5. Тісто для млинців не рекомендується збивати занадто сильно - від цього воно стане тільки більше тягучим, «гумовим».

Як зробити так, щоб млинці були пишні, ніздрюваті, пухкі


1 1. Якщо хочете зробити пишні млинці, ніздрюваті, пухкі, добре вбирають сметану або згущене молоко, робіть їх на дріжджах або кислому молоці / кефірі.

2. Борошно треба просівати подачею на стіл, а в момент приготування тіста - так воно стане більш пишним.

3. Якщо ви замість соди використовуєте розпушувач, візьміть його в два рази більше, ніж соди.

4. Якщо тісто для млинців недостатньо піднялося, ще не все втрачено, можна виправити ситуацію, додаючи поступово тепле молоко і не перестаючи при цьому помішувати тісто.

5. Перед тим як додавати білки, їх треба гарненько збити. Коли тісто підніметься, треба додати білки, дати тесту знову піднятися і вже потім випікати млинці.

6. Вливати масло треба вже в готове і піднялося тісто. При цьому білки, 6 які ви додали до цього часу тісто, повинні бути вже добре змішані з тестом, інакше при зіткненні з маслом білки осядуть, тісто стане більш щільним, а млинці - більш товстими і в'язкими. Повітряних і тонких напівпрозорих млинців з такого тесту вже не вийде.

7. Випікати млинці треба тоді, коли тісто вже піднялося, але ще не осіло - ловіть момент. Брати тісто краще ложкою зверху, не перемішуючи. Інакше тісто може осісти.

8. Перевертати млинці з одного боку на іншу треба вже тоді, коли підсохли краю, а серединка покрилася «пухирцями».


Як зробити так, щоб млинці не прилипали до сковороди і не підгорає

1 1. Сковорода для млинців повинна бути окремою. Її краще не використовувати для смаження інших страв.
2. Якщо сковорода чавунна, перед цим її потрібно прожарити на сильному вогні.

3. Якщо у вас тефлоновая сковорода і млинці до неї прилипають, спробуйте «заварити» готове тісто, додавши в нього трохи киплячої рідини.

4. Якщо на чавунній сковороді залишилися сліди від попередньої випічки, то її краще не мити, а ретельно протерти м'якою ганчіркою з сіллю.

5. Безпосередньо перед випічкою в тісто потрібно додати трохи соняшникової олії, приблизно одну або дві ложки.

6. Масло на Сковорода не ллють, а змащують її через кожні два-три млинця. Дуже зручно змащувати сковороду половинкою невеликий картоплини, насажанной на вилку і змоченою рослинним маслом.

7. Млинці можуть прилипати через подкісанія молока. Тісто можна підправити так: додайте трохи борошна, посипте трохи соди, полийте окропом, перемішайте і продовжуйте піч.

Як правильно перевертати млинці

1 1. Перед тим як зробити перший млинець, гарненько прогрійте сковорідку, а потім тільки зменшіть вогонь - зовсім не "схопився" зверху млинець перевертати важче.

2. Перед тим як перевернути млинець, проведіть ножем по колу сковороди. Тоді млинець перевернеться легко, на сковороді не залишаться його «частини».

3. Якщо млинці виходять непропекшіміся, що не перевертаються при підсохлих краях, рвуться - значить, не вистачає борошна, не скупіться, додайте ще.

4. Щоб пишні млинці легше переверталися, не робіть їх занадто великими.

Як зробити так, щоб млинці не рвалися

1 1. Щоб млинці не рвалися, щоб тісто «підійти», тоді знаходиться в борошні клейковина встигне себе «проявити».
2. Додайте яйце, тільки пам'ятайте, що чим більше в тесті яєць, тим млинці жорсткіше.

3. Робіть тісто на трохи теплому молоці, розбавленому водою приблизно 50/50.


Щоб млинці виходили ажурними

1. Ажурні млинці виходять найкраще з тіста на кефірі.
2. Якщо в процесі смаження ви помічаєте, що у вас виходить не те, що ви хотіли, розбавте тісто газованою водою, пивом, кумисом - в залежності від основного смаку.

Як зробити нежирні млинці

1 1. Використовуйте тефлонову сковорідку.
2. У тісто для млинців не додавайте рослинного масла, а коли сковорідка прогріється, то наколи на вилку шматочок свіжого свинячого сала і їм протирайте гарячу сковорідку перед кожним новим млинчиком. Тоді вони виходять практично сухі.

Млинці для тих, хто хоче схуднути ...

Щоб не відмовляти собі коханій в задоволенні, не звинувачувати за з'їдені млинчики і, головне, не товстіти, є кілька рекомендацій.

Основні принципи

  1. менше жиру
  2. більше білка
  3. більше клітковини

Як можна знизити калорійність млинців Як можна знизити калорійність млинців

  1. На жаль, повністю від використання масла в млинцях не можна відмовитися, т. К. Саме воно не дає млинців пристати до сковорідки і злипнутися між собою, коли ви складете їх на тарілку. Але кількість масла можна трохи скоротити. Для цього просто додайте 2-3 столових ложки рослинної олії в тісто і смажте млинці на сухій, добре розігрітій сковороді, краще за все - чавунної або з тефлоновим покриттям. Таким чином, млинці вийдуть набагато менш жирними і важкими.
  2. Для приготування тіста використовуйте не цілісні яйця, а тільки білки. Головне - як слід їх збити.
  3. Молоко краще брати з низьким відсотком жирності (0,5%, 1,5%), або наполовину замінювати його водою, а в ідеалі - відмовитися від молока взагалі. Якщо замість звичайної води взяти мінеральну, млинці вийдуть пишними і повітряними.
  4. Використовуйте борошно грубого помелу, краще гречану або житню, в ній менше міститься вуглеводів, зате багато клітковини, вітамінів і мікроелементів.
  5. Можна додати в тісто натерті на тертці яблука, груші, гарбуз або кабачки. Млинці стануть менш калорійними.
  6. Готові млинці їжте з маслом або сметаною, а краще з фруктовим або ягідним джемом.

Варіанти апетитною низькокалорійної начинки

Цікаві факти про млинці


- Найстаріший рецепт млинців на англійській мові датується XV століттям - Найстаріший рецепт млинців на англійській мові датується XV століттям.
- Світовий рекорд на найбільший млинець поставили в Рочдейлі в 1994 році. Млинець був 15 метрів в діаметрі, важив три тонни і два мільйони калорій.
- Найбільший в світі млинцевий сніданок проводиться щорічно в Спрінгфілді, Массачусетс, США. Сотні добровольців беруть участь у заході, і з 1999 року за цей час подали понад 71,233 порцій більше 40,000 людей. Якщо всі ці млинці скласти в стопку, вона буде вище 3.5 км.
- Ральф Лау з Лейпцига поставив світовий рекорд по підкидання млинців в повітря - за дві хвилини він підкинув його 416 разів. А Майк Куцакре біг марафон, постійно підкидаючи млинець, протягом 3 годин, 2 хвилин і 27 секунд.

Для господинь:

Бездріжджове тісто для млинців

Щоб млинці вийшли смачними: кілька порад

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com