рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Покроковий рецепт млинців на кефірі без яєць

  1. Кухонне приладдя
  2. Як правильно вибрати інгредієнти
  3. Для солодких млинців:
  4. Корисні рекомендації з приготування

Млинці є одним з найдавніших кулінарних виробів російської кухні, вони ж - одне з головних ритуальних страв Масляного тижня. Існує величезна кількість рецептів млинців, їх приготування - це особлива майстерність, яке наближається до мистецтва. Важливо знати, яка кількість тесту налити на сковороду, також потрібно вміти визначити, коли перевернути млинець. При наявності певних навичок можна напекти велику кількість млинців за досить короткий час. Позитивним моментом є те, що навчитися всього цього досить легко.

Я хочу запропонувати вам цікавий бабусин рецепт рум'яних млинців, тісто для яких замішується на кефірі без яєць. На відміну млинців, приготовлених на воді, даний виріб виходить більш еластичним і м'яким.

Кухонне приладдя

  • містка посуд для замісу тіста;
  • міксер або віночок для якісного перемішування інгредієнтів;
  • не обійдемося без мірної чаші для точного вимірювання кількості компонентів;
  • також знадобиться сковорода для смаження вироби, бажано чавунна;
  • добре б мати плоску лопатку для перевертаючи млинців;
  • дучше заздалегідь підготувати плоске блюдо для викладання готових виробів.

Загальний список інгредієнтів

ПродуктиКількість

кефір 1 л пшеничне борошно 300-380 г харчова сода 5-7 г кухонна сіль щіпка цукровий пісок 15-20 г рафінована рослинна олія 30-45 мл

Як правильно вибрати інгредієнти

  • Обов'язково вибирайте рафінована рослинна олія, бажано з високою температурною «точкою димленія». Також оціните колір продукту - чим світліший відтінок має масло, тим воно краще очищено від природних барвників. Крім того, звертайте увагу, в якому місці стоїть масло - справа в тому, що під впливом світла воно втрачає свої корисні властивості і швидше псується. Тому вибирайте продукт з далекого ряду, який стоїть в темному кутку.
  • Для випічки млинців правильним вибором є борошно першого сорту. Обов'язково купуйте борошно, упаковану в паперові пакети. Також зверніть увагу на колір продукту - він повинен бути білим, також іноді для першого сорту допускається кремовий відтінок. Довго зберігається борошно втрачає сипкість і в ній розвиваються різні мікроорганізми, тому уважно огляньте продукт на наявність грудочок, чорних крапок, личинок і жучків.
  • Кефір краще вибирати середньої жирності - 2,5%. Якісний продукт має молочно-білий колір зі злегка кремовим відтінком. Також свіжий кефір повинен мати аромат молочних продуктів, а якщо він віддає неприємним запахом, значить він вже заграв і його не варто купувати. Смак у справжнього кефіру віддає невеликою кислинкою.

Приготування млинців по етапах

готуємо тісто

  1. У кефір кімнатної температури додаємо цукровий пісок, соду, сіль і гарненько розмішуємо.
  2. Потім заливаємо олію і всипаємо невелику кількість борошна.
  3. Все ретельно перемішуємо за допомогою міксера до повного зникнення грудочок.
  4. Поетапно додаємо борошно, кожен раз добре розмішуючи масу.
  5. Коли тісто придбає бажану густоту, переходимо до смаження млинців.

смажимо млинці

  1. Сковороду ставимо на великий вогонь і дуже добре розігріваємо.
  2. Потім змащуємо сковороду рослинною олією.
  3. Тепер виливаємо порцію тесту на розпечене масло.
  4. Випікаємо млинець на сильному вогні до тих пір, поки не побачимо, що виріб зверху вже не рідке, а знизу підрум'янилося.
  5. Перевертаємо млинець на іншу сторону і готуємо його, поки він не підрум'яниться.
  6. Знімаємо готовий виріб зі сковороди і перекладаємо на плоску тарілку.
  7. Аналогічним чином готуємо інші млинці.

Що таке ці млинці

Для таких млинців можна використовувати як солодку, так і солону начинку.

Для солодких млинців:

  • фруктове або ягідне варення;
  • рідкий мед;
  • кунжутове або арахісова паста;
  • згущене молоко;
  • кленовий сироп;
  • сметанний крем;
  • сирна маса з родзинками;
  • збиті вершки;
  • суфле;
  • розтоплений шоколад.

Для солоних млинців:

  • копчена або солона риба;
  • чорна або червона ікра;
  • м'ясний фарш або шинка;
  • грибна суміш;
  • сир і різні суміші на його основі;
  • овочеве пюре (кабачкової, шпинатне, капустяне).

Як красиво скласти ці млинці

  • Найпростіший і відомий спосіб: укладати млинці стопкою на тарілку, знімаючи зі сковороди.
  • Готові вироби складаємо навпіл. Всередину вироби можна приховати сюрприз у вигляді начинки.
  • Згорнути млинець три рази, щоб вийшов трикутник. Краще залишити його без начинки, нехай кожен їдець вибере її на свій смак.
  • Млинці-налисники: на середину млинця викладаємо начинку, наприклад фарш, потім складаємо всередину всі сторони внахлест, формуючи конвертик.
  • Для більш компактного розташування млинців на тарілці складаємо їх конвертиком, але не закладаємо начинку. При бажанні можна змастити млинець всередині варенням, а солодку начинку викласти поверх вироби.
  • Млинці-трубочки: скачати виріб в трубочку, залишивши порожнім. Також можна викласти начинку на край млинця і загорнути її в трубочку.
  • Млинці-роли: підвертаємо один край вироби, після цього звертаємо інше рулетиком. В результаті виходять дуже ошатні млинці, які ефектно виглядають на столі.
  • Млинці-ріжки: виріб складаємо навпіл, поверх викладаємо начинку, потім звертаємо краю млинця в середину.
  • Млинці-конуси: на край вироби викладаємо щільну однорідну начинку, наприклад сирну масу. Після цього звертаємо млинець по колу, наче робите паперовий пакетик для насіння.
  • Млинці-мішечки: в центр вироби викладаємо начинку, потім воєдино збираємо його краю і зав'язуємо їх відвареним спагетті, пір'їнкою зеленої цибулі або зубочисткою.

Відеорецепт млинців на кефірі

Не зайвим буде ознайомитися з нижче представлених роликом, подивившись який, ви зможете більш детально вивчити послідовність приготування тіста для млинців і дізнаєтеся про деякі тонкощі процесу смаження вироби.

Млинці на кефірі, без яєць

Приготувати млинці на кефірі без яєць дуже просто! За цим рецептом можна готувати як солодкі, так і солоні млинці, щоб в подальшому загорнути в них будь-яку начинку. Рецепт в текстовому вигляді з фото на сайті http://perfectfood.ru/2015/03/bliny-na-kefire-bez-yaic-recept-s-foto-i-video/

Рецепт веганських млинців на воді http://perfectfood.ru/2013/03/tonkie-bliny-na-vode-recept-video/

Стаття про температуру димленія масел http://perfectfood.ru/2014/12/tochka-dymleniya-masel-kakie-masla-ispolzovat-kak-hranit-masla/

Рецепт начинки для млинців - запечені яблука з імбиром http://perfectfood.ru/2012/12/zapechyonnye-yabloki-v-duxovke-foto-recept/

Дякую вам за перегляд і підписку на мій канал!
❤❤❤
Дивіться вегетаріанські рецепти на моєму сайті http://perfectfood.ru/
Мій канал: https://www.youtube.com/user/EcoMistress
Мій другий канал «Жіночі секрети» http://www.youtube.com/MirSecretov
Група ВК: https://vk.com/perfectfood

https://i.ytimg.com/vi/JLvhJrDIRns/sddefault.jpg

PT7M16S

https://youtu.be/JLvhJrDIRns

2015-03-07T02: 40: 43.000Z

Корисні рекомендації з приготування

  • У рецепті допускається використання пшеничного борошна з цільнозерновий. У такому випадку потрібно обов'язково додати в тісто 15-20 г крохмалю, який буде сполучною ланкою між двома видами борошна і допоможе уникнути розповзання млинчиків під час смаження. Також, якщо ви готуєте солодкі млинці, крохмаль можна замінити попередньо розім'яті в пюре стиглим бананом.
  • Борошно раджу попередньо просіяти через сито, тоді виріб вийде більш ніжним і повітряним.
  • Якщо ви будете використовувати солону начинку для млинчиків, додавайте в тісто трохи менше цукрового піску. Для солодких млинців можна додати більше цукру відповідно смаку вашої родини.
  • У цьому рецепті немає точних пропорцій, що стосуються борошна. Від вас залежить, які млинці у вас вийдуть - чим густіше консистенція тесту, тим товщі виходять млинці. Якщо ви хочете зробити тоненькі млинці, кладіть в заготовку поменше борошна і замішують більш рідке тісто.
  • Щоб млинці точно не прилипали до сковороди і з ними було легко працювати, рекомендую злегка змащувати дно сковороди олією кожен раз після зняття готового виробу.
  • Для того щоб прискорити процес смаження млинців, раджу смажити їх відразу на двох сковорідках - поки один млинець смажиться, другий вже готовий.
  • Для більш зручного перевертання млинців на іншу сторону користуйтеся двома лопатками.
  • Щоб млинці не склеювалися між собою, рекомендую змащувати невеликою кількістю вершкового масла поверхню кожного готового млинця.
  • Маленький секрет: холодні млинці складіть трикутником і обсмажте з двох сторін на вершковому маслі до появи хрусткої скоринки, так вироби придбають ще більш апетитний вигляд.

Можливі інші способи наповнення і приготування

Не можу втриматися і не порекомендувати приготувати заварні млинці на кефірі , Які виходять м'якими, ароматними, а також довго зберігають свою свіжість і не сохнуть. Ви коли-небудь пробували млинці на пиві ? Якщо немає, обов'язково приготуйте це кулінарне диво! Повірте, результат вас здивує і порадує.

Урізноманітніть меню шоколадними млинцями , Нехай ваші ласуни зможуть насолодитися вишуканим смаком цих приголомшливих виробів, які не потребують ніяких додаткових прикрас. Впевнена, що дітям молодшого віку дуже припадуть до смаку тонкі млинці з дірочками на кефірі , Які не тільки приголомшливо ніжні, але і готуються воістину елементарно.

Ось і підійшов наш розмова до свого логічного завершення. Поділіться зі мною своїми враженнями або зауваженнями з приводу наведеного рецепта. Можливо, хто-небудь захоче поділитися своїм сімейним рецептом млинців? Пишіть про все в коментарях. Їжте на здоров'я і частіше готуйте смакоту для своїх близьких!

Можливо, хто-небудь захоче поділитися своїм сімейним рецептом млинців?

Новости

Широкоугольный объектив для iphone 5

Как бы не критиковали все характеристики и особенности смартфона американского производителя, все равно он до сих пор остается одним из самых популярных и востребованных у пользователей по всему миру.

Кулинарная лавка братьев караваевых
Что можно улучшить: Пожалуй начну с раннего подъема на работу. Очень трудно вставать в 5 утра,чтобы в 7 быть на работе. И если ты не дай бог опоздаешь хоть на одну

В кафе-ресторане House mafia
Сейчас московские японские рестораны - это не элементарное помещение, где можно провести ужин либо отпраздновать встречу, свидание, какое-то торжество. Для большинства из нас итальянский ресторан приходится

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Лобио из красной фасоли классический
На грузинском языке слово «лобия» обозначает фасоль, что само по себе говорит о самом главном ингредиенте блюда. Лобио это весьма вкусное и оригинальное блюдо. В Грузии можно найти много рецептов,

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Загородные рестораны Киева
В Киеве выбор подходящих красивых заведений для свадебнего банкета огромный. В ресторанном праздновании свадьбы много плюсов. Это, во-первых, красивое и приготовленное профессионалами место, хорошее обслуживание

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com