Напевно для Масляного тижня ви приберегли кілька рецептів млинців з різними начинками, не варто обмежуватися!  Додайте в свою скарбничку ще 4 варіанти, якими ви точно здивуєте дитини!  Красиві, а головне - дуже смачні кольорові млинці за оригінальними рецептами для вас! 
Джерело: instagram @social_pantry
  Пропонуємо 4 незвичайних   рецепта млинців   , Які обов'язково сподобаються всій родині! 
Зелені млинці зі шпинатом
Складові:
- 80 г листя шпинату
 - 1 стакан води
 - 3 курячих яйця
 - 1/4 ч. Л. солі
 - 1 ст. л. цукру
 - 1,5 склянки борошна
 - 1 стакан молока
 - 2 ст. л. рослинної олії.
 
приготування:
- Шпинат промити, обсушити, викладіть в глибоку ємність, додайте склянку води і подрібніть за допомогою блендера в однорідне пюре.
 - В отриману масу додайте яйця, сіль і цукор. Збийте вінчиком і додайте борошно. Перемішайте.
 - Влийте молоко, перемішайте і дайте тесту для млинців відпочити 15 хвилин.
 - Додайте в тісто рослинне масло.
 - На добре розігріту сковороду, змащену маслом, вилийте трохи тесту, рівномірно розподіліть його.
 - Обсмажте зелений млинець зі шпинатом з одного боку до легкого зарум'янювання і переверніть на іншу сторону.
 
Діти не дуже люблять шпинат, а він такий корисний (раз на тиждень)! Спробуйте приготувати млинці з соком цієї рослини. Яскравий зелений колір неодмінно приверне увагу. Подавайте з сиром, куркою або відвареної рибою.
Оладки з гарбузом в духовці
Складові:
- 500 г натертого гарбуза або 1,5 склянки гарбузового пюре
 - 1/2 склянки молока
 - 2 ст. л. вершкового масла
 - 1 ст. л. лимонного соку
 - 1 ч. Л. ванільного цукру
 - 2 яйця
 - 1 стакан вівсяної муки
 - 1/2 ч. Л. соди
 - по 1/2 ч. л. солі
 - меленої кориці
 - мускатного горіха
 
приготування:
- Змішайте гарбуз, молоко, розтоплене вершкове масло, лимонний сік. Додайте збиті яйця.
 - Змішайте сухі інгредієнти: борошно, соду, сіль і спеції. Поступово вливайте рідкі інгредієнти, постійно перемішуючи все віночком. Доведіть тісто до однорідного стану. Відставте на 10 хвилин.
 - Готувати гарбузове млинці можна і на сковорідці, але корисніше в духовці. Якщо у вас немає формочок, вистелити дно дека пергаментом і викладіть на нього ложкою оладки. Поставте в прогріту до 180 ° С духовку на 3-5 хвилин.
 - Після того як нижня сторона підрум'яниться, переверніть оладки і готуйте до золотистого кольору з обох сторін.
 
шоколадні панкейкі
Складові:
- 2 яйця
 - 5 ст. л. цукру
 - щіпку солі
 - 3 ст. л. вершкового масла
 - 2,5 склянки молока
 - 3 склянки борошна
 - 3 ст. л. натурального какао
 - 2 ч. Л. розпушувача
 - 2 ст. л. розтопленого шоколаду
 
приготування:
- Яйця збийте з цукром і сіллю. Розтопити масло, змішайте з шоколадом і влийте молоко. Перемішайте.
 - Змішайте шоколадну масу з яєчною масою і додайте всі сухі інгредієнти. Перемішайте до отримання однорідної маси.
 - Нагрійте сковороду з невеликою кількістю масла, смажте капкейкі на середньому вогні по одному або використовуйте спеціальну форму.
 - Коли поверхня починає пузиритися, перевертайте капкейк і обсмажуйте стільки ж часу на іншій стороні.
 - Дозвольте дитині прикрасити, як йому подобається.
 
Млинці з хурмою
Складові:
- 2 ч. Л. сухих дріжджів
 - 4 ст. л. рафінованої соняшникової олії
 - 500 мл молока
 - 9 ст. л. пшеничного борошна
 - 3 ст. л. цукру
 - 1 хурму
 - 1 апельсин
 - 2 курячих яйця
 
приготування:
- У злегка тепле молоко вбийте яйця, всипте цукор і сухі дріжджі. Перемішайте віночком до отримання однорідної суміші. Додайте половину всієї муки. Перемішайте, щоб тісто було без грудок, і дайте йому постояти хвилин 10.
 - Хурму вимийте, очистіть від шкірки і пюріруйте за допомогою блендера. Додайте в тісто пюре і борошно, що залишилося. Знову перемішайте і влийте олію.
 - Смажте млинці звичним чином з двох сторін, наливаючи тісто тонким шаром.
 - Подавайте з часточками апельсина.
 

Джерело: instagram @limoncinomoscow
Думка редакції може не збігатися з думкою автора статті.