рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як я плаваю і не втрачаю особа

Раз ми взялися вести здоровий спосіб життя, то будемо його підтримувати до останньої краплі крові :) Це я до того, що, вмираючи від втоми, вирішила накопати сили і розповісти про фітнес. І сказати велике людське спасибі всім, поділився зі мною безцінним досвідом в коментарях до посту «Фітнес & Beauty - несумісні? Потрібні поради бувалих » . Дуже багато речей дійсно працюють. Ось наприклад.

1. Щоб після басейну не сохла шкіра, її треба удобрювати ДО басейну.

Цю істину відкрила мені Маша Bingom. Вона ж навела на очевидну думку, що оскільки креми і масла неводорастворімие, то страхи нанести шкоду хлорованої басейнової воді, як мінімум, є необґрунтованими, як максимум - смішні. Тепер я справно мажусь маслом безпосередньо після душа і перед зануренням.

Масло беру ось таке, Clarins:

Відмінна, треба сказати, штука. Бадьоро пахне цитрусовими, швидко вбирається і прекрасно відштовхує воду. Взагалі-то воно, як випливає з опису виробника, покликане тонізувати і зміцнювати шкіру тіла, але саме по собі плавання тонізує не гірше, тому від чого в моєму випадку спостерігається ефект, сказати важко. Але це не так важливо. Важливо, що спостерігається.

2. Щоб після басейну шкіра не сохла, її все одно треба знову удобрювати.

Після басейну я приймаю душ, звичайно. І потім знову мажусь кремом. З творам за звітний період банок добре себе проявили:

The Reparative Body Lotion, La Mer (дуже легкий і дуже швидко вбирається, правда, на мій смак, харчування все-таки замало):

Kiehl's Creme de Corps:

Хороший всім, крім розміру - все-таки не фітнес-дозування Хороший всім, крім розміру - все-таки не фітнес-дозування. У мене спортивна сумка у вмісті і так швидше являє собою скоріше косметичку, роздутий до розмірів валізи, а тут ще цей величезний міхур. Втім, здається, вони є в меншій розфасовці, просто у мене був такий великий. В іншому - претензій немає, вбирається добре, слідів не залишає, і шкіра відчуває себе ситим.

І знову-таки Clarins, Lait Hydratant Cprps Soyeux:

І знову-таки Clarins, Lait Hydratant Cprps Soyeux:

Чарівна штука, марка ні слова не бреше, коли обіцяє м'яку шкіру і миттєву поглинання. На банку так і написано: «no need to wait before dressing», і це чиста правда. На сьогоднішній день - мій абсолютний фаворит.

І ще, до питання про косметичної ліні, про якої тут висловлювалася Юля , І яку (лінь, а не Юлю) я всіляко поділяю. По-перше, в клубі якось не так ліниво вмощується власну тушку, як вдома після душа. Не знаю, з якої причини, але там мені ще жодного разу не стало лінь наносити олію до і крем після басейну. А по-друге, я на власному досвіді переконалася в недаремним цього умащиванием. Якийсь час я якось недбало ставилася до власних п'ятах. Ну, тобто всюди наносила крем, а на п'яти - немає. (Лень, так. І взагалі, щоб п'яти намазати, треба змиритися з тим, що якийсь час вони будуть слизькими, а в'єтнамки потім ще довго будуть слизькими, а якщо без в'етнамок, відразу на рушник - то рушник все і вбере, а п'ятах нічого не дістанеться, і так далі, ну, ви розумієте :)

Так ось, п'яти мені негайно помстилися, висохли і зашелушілісь. Сплю тепер в шкарпетках (дитячий сад, молодша група, а тут ще й жарко до того ж), попередньо намазав на п'яти забійний по жирності, неприємності і корисності крем Sholl Heel Repair. І всякий раз обіцяю собі не лінуватися в клубі і п'яти все ж мазати. Правда, поки не зрозуміла, як - в'єтнамки ж ... і рушник ж ... Є ідеї, до речі? :)

3. Особа треба мазати кремом до і після басейну теж. На жаль.

Але тут просто - будь-який жирненькие крем перед запливом, а потім змиваю - і наношу той, яким в даний моментпользуюсь постійно. Правда, витрата «того, яким користуюся постійно», здорово зростає. Виходить, що я його наношу три рази в день. Ну да ладно.

4. А з волоссям як і раніше не знаю, як бути.

З волоссям ще питання не до кінця вирішене. Вони у мене такої дивної довжини, що в хвіст не збираються і вічно бовтаються у воді, і від хлорки краще теж не стають. А наносити на них масло - це ж означає відразу їх мити. А шапочки (так-так, я навіть готова визнати шапочки для басейну!) - якась напівзахід, тому що в них вода все одно проникає. Виходить, що ти і плаваєш як опудало (мені особисто не йдуть шапочки для басейну :)), і волосся мокре.

Потрібна допомога залу. Є ідеї?

Читайте також:

Є ідеї, до речі?
Є ідеї?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com