рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Журнал бурда архів дивитися. Основні розділи журналу Бурда

  1. Журнал бурда модний Август 8 2017 дивитися онлайн безкоштовно анонс моделей
  2. Основні розділи журналу Бурда
  3. Burda №12 (грудень 2014 року). без викрійок
  4. Burda. Дитяча мода 1/14
  5. Burda №11 (листопад 2014 року). без викрійок
  6. Burda. Шити легко і швидко 2/2014
  7. Burda Plus. Мода для повних (осінь-зима 2014 року)
  8. Burda №10 (жовтень 2014 року). без викрійок
  9. Burda №9 (вересень 2014 року)
  10. Burda №8 (серпень 2014 року). без викрійок
  11. Burda №7 (липень 2014 року). без викрійок
  12. Burda №6 (червень 2014 року). без викрійок
  13. Burda. аксесуари 2014

Скажи СПАСИБО! Натисни на кнопку соц мереж!

Вироби масового пошиття не мають індивідуальності. Журнал Burda створений для жіночої аудиторії, яка бажає привнести в свій гардероб оригінальність. Самостійно зшита річ принесе задоволення не тільки в естетичному, а й в творчому плані. Початківці і досвідчені рукодільниці почерпнуть чимало цікавого зі сторінок журнал бурда 2017. Практикуючі швачки зможуть втілити творчі задуми за допомогою цікавих ідей , Поданих в журналі. бурда модний журнал дивитися
Щомісяця розробники журналу представляють на суд глядачів нові моделі, що відповідають сезону і модним течіям. На сторінках каталогів можна знайти моделі зручних штанів, різні варіації спідниць, суконь в будь-яких розмірах і навіть верхній і весільного одягу. Періодично виходять спеціальні випуски, повністю присвячені дитячим моделям або одязі для «пишних» жінок, яким в звичайному каталозі також виділяються кілька сторінок.
До кожної моделі одягу додається форма розмірного ряду, схематичне зображення, опис моделі і докладний опис процесу пошиття кожного виробу. Викрійку зручно переносити на кальку або роздрукувати на принтері. Бурда модний журнал. Правильно підібрати свій розмір можна за допомогою спеціальної сітки з зазначенням всіх обсягів.
Щомісяця в номері присутній детальна інформація про обробку окремих елементів крою. Освоївши цю інструкцію, навіть новачок з легкістю впорається з пошиттям кишень, коміра-стійки або застібки. Вона написана простою і легкою мовою і орієнтована на тих, хто робить перші кроки в освоєнні курсів «крою та шиття». Інформація для зручності сприйняття містить картинки, які допомагають краще зрозуміти описуваний процес і без проблем впоратися із завданням. Журнал бурда онлайн 2017
Корисні поради щодо підбору аксесуарів і створенню стильного образу допоможуть самовираження модниць. Рекомендації стилістів на сторінках журналу супроводжуються фотографіями останніх новинок зі світу моди. На питання, як поєднуються кольори один з одним, і які оправи сонячних окулярів в моді в поточному сезоні, можна знайти відповідь на сторінках каталогу Burda.
Знакові події зі світу моди теж не залишаться без уваги. В каталозі Burda щомісяця друкуються фотографії з модних показів , Тому з журналами Burda бути в центрі модних тенденцій легко. Переглядаючи колекції іменитих дизайнерів, можна перейняти ідею нового наряду або запозичити нові цікаві деталі. Пропонуємо Вашій журнал бурда дивитися.

Журнал бурда модний Август 8 2017 дивитися онлайн безкоштовно анонс моделей

Журнал бурда модний Август 8 2017 дивитися онлайн безкоштовно анонс моделей У новому журналі Бурда модний Август 8 2017 Ви пам'ятаєте першу річ, зшиту своїми руками? Більшість наших читачок дадуть ...

Четвер, 23 Февраля 2012 р 00:34 + до цитатника

Енне Бурда - засновниця найбільшого в світі видавництва Hubert Burda Media, що спеціалізується на модних журналах . Її неодноразово називали "королевою суконь" і "жіночим символом" німецького економічного дива.

Анна (Енне) Магдалені Леммінгер народилася 28 липня 1909 року в родині машиніста локомотива в місті Оффенбурзі в Німеччині.

У 1949 році Енне Бурда взялася за керівництво невеликого видавництва в місті Лар, фінансовий стан якого було жалюгідним.

Рік по тому вийшов перший журнал Burda Moden. Популярність його була і залишається фантастичною.

Для журналу Burda Moden створювали моделі найзнаменитіші дизайнери - Вольфганг Йоппом (марка Joop!), Жив Сандер, Карл Лагерфельд.

"Голлівудські" викрійки стали для багатьох жінок настільним путівником по стильного життя.

У Радянському Союзі журнал Burda Moden з'явився при правлінні Михайла Горбачова. Подейкують, що ініціатива видання цього журналу виходила від його дружини Раїси Максимівни.


8 березня 1987 роки з'явився перший тираж видання - 100 тисяч примірників, які розійшлися миттєво. Журнал неможливо було купити в роздрібній торгівлі. Він розподілявся через профспілкові комітети на підприємствах.

Дістати журнал можна було і у спекулянтів. Ціна доходила до астрономічної на ті часи цифри - 50 рублів - 1/3 зарплати рядового радянського інженера. Модницям доводилося купувати в складчину, переписувати і перемальовувати статті, обмінюватися один з одним.


Модницям доводилося купувати в складчину, переписувати і перемальовувати статті, обмінюватися один з одним

Багато відзначали, що перший випуск Burda Moden російською мовою став важливим політичним кроком. На честь цієї події в Колонному залі Будинку спілок був влаштований грандіозний показ мод, на який запросили кращих манекенниць світу. Правда, прості смертні до дефіле допущені не були. На першому радянському "дефіле" була присутня виключно партійна еліта СРСР.

Енне Бурда працювала у видавництві до початку 1990-х: писала редакторські колонки в кожен номер, здійснювала загальне керівництво. Після відходу на пенсію зайнялася живописом. Енне Бурда любила проводити час в колі сім'ї. До дев'яноста років у неї було 3 синів і 12 онуків і правнуків.

Енне Бурда померла в 2005 році в Оффенбурзі в віці 96 років. Її видавництво існує і понині, а журнал Burda Moden виходить в 90 країнах на 16 мовах і є жіночим журналом c найбільшим тиражем в світі.

За свої заслуги Енне Бурда була удостоєна безлічі нагород: ордена "Великий хрест за заслуги перед ФРН" (1974); медалі Якоба Фуггера Баварських видавців "За видатні заслуги у виданні журналів" (вперше присуджено жінці) (1985); ордена Карла Валентина (1990).

У 2004 в рамках святкових урочистостей на честь 95-річчя Енне Бурда вулиця в її рідному місті Оффенбурзі перейменована в Алею Енне Бурда.

Для любительок швейної справи та модних трендів буде приємною новиною, що на цьому сайті можна дивитися онлайн нові журнали Бурда за 2017 рік. Всі потрібні ідеї для шиття, модні рецепти, поради експертів, наочні фото моделей суконь, жилетів, спідниць та інших модних атрибутів гардероба сучасної жінки ви знайдете в свіжому випуску і агвуст 2017.

Як дорослі, так і дитячі сукні за викрійками радують око зі свіжого номера. Набирайся досвіду з новими моделями одягу та ідеями з сучасного рукоділля і в'язання. Отримуй натхнення і балуй себе і свою сім'ю новими творіннями в сфері рукоділля.


Отримуй натхнення і балуй себе і свою сім'ю новими творіннями в сфері рукоділля

Основні розділи журналу Бурда

  • Тенденції - то, що сьогодні модно. Особливі кольори і відтінки, принти, візерунки, можливо розміри і моделі одягу на поточний сезон.
  • Літній сяйво - моделі невимушеного крою для літніх вечорів, особливості блискучих матеріалів і драпіровок, витонченість простих деталей в моделях одягу.
  • Літня смуга удачі - акцент на актуальні смуги цього сезону, ритмічні візерунки, колор-блокінг і цікаві новинки.
  • Нам по дорозі з Бурда - дорожня пригода або поїздка стане більш креативною з хіпі-жилетом і джинсового спідницею з вишивкою. Кожен сезон - свої модні тренди . Цей розділ познайомить тебе з ними і запропонує кращі ідеї для молодих дівчат і дорослих жінок.
  • Комбі-ідеї від журналу Бурда - назва свідчить сама за себе і в даних номерах на літо буде пропонуватися чарівна спідниця-олівець з джинса. Як же йде сьогодні жінкам будь-якого віку, добре підібрана спідниця з джинсового матеріалу.
  • Майстер-клас і Мода плюс - класичні розділи улюбленого журналу, які крок за кроком проведуть за схемами і пунктам виготовлення модних речей. У випусках журналу Бурда за квітень, травень, червень 2016 роки ти побачиш найнеобхідніші речі для літнього відпочинку, теплих вечірніх прогулянок і вільного стилю.

Різноманітність якісного контенту на сторінках барвистого на поточний рік і все безкоштовно, в електронному вигляді, зі зручною навігацією і свіжими номерами, які ти шукаєш. На цьому розділи не закінчуються і багато різнобічних тим зачіпаються в популярному журналі, наприклад: корисні поради в моду і красу, розділ здоров'я і домашньої аптечки, всі для твоєї кухні і навіть рецепти страв на літні пікніки і зустрічі з близькими. Як видно, всі теми стосуються повсякденного життя сучасної жінки і будуть дуже корисними в наш час, коли все більше не вистачає часу, коштів на речі останньої моди і швидких рішень в побуті.

Журнал Бурда завжди цінувався жінками протягом багатьох років і з кожним роком все більше вдосконалюється, пробуджуючи в дівчатах креативність, любов до шиття модних моделей , Стаючи для них незамінним помічником. Відгуки показують, що багато читачки не викидають минулі випуски і користуються порадами та ідеями з торішніх номерів. Поспішай першої подивитися новий випуск і розповісти подругам про новинки з пошиття одягу і гортай анонси майбутніх і минулих номерів журналу.

У цьому номері журналу Бурда: Фантастичні 50-е. Від бальних убрань до ділового костюма , Від маленького чорного плаття і Полувер до шикарного пальто - кращі моделі того часу в новій інтерпретації, а також пов'язані з ним модні історії та сучасні варіанти комбінування.

Сторінок: 76 Розмір: 33,5 Мб

Burda №12 (грудень 2014 року). без викрійок

У цьому номері журналу Бурда: Чарівні наряди з аксесуарами для зустрічі самого чарівного свята в році. Міні-плаття з еластичного мережива може трансформуватися як завгодно! Вчимося шити: легкий пуловер з прісбореннимі рукавами. Спокусливу білизну, красиві і зручні моделі одягу для будинку. Ексклюзив від французької марки JC de CASTELBAJAC. Блискучі ідеї для різдвяного і новорічного декору, подарунки своїми руками.

Сторінок: 186 Розмір: 89 Мб

Burda. Дитяча мода 1/14

У цьому номері журналу Бурда: Романтичні сукні ретро з оборочками і мереживами - для маленьких леді. Ясно, як двічі два: натуральний льон і джерсі, клітина і смужка - це здорово! Барвисті обновки зручного крою гарантують відмінний настрій. Симпатичні наряди малюкам на хрестини та інші особливі випадки . Від строкатих бікіні, сукні та штанів до махрового пончо - ми їдемо на канікули до моря. Фольклорний стиль хороший не тільки для відпочинку на природі. Мила клітина виші і червоно-біла гама ... Нехай всі подружки заздрять!

Сторінок: 133 Розмір: 90,4 Мб

Burda №11 (листопад 2014 року). без викрійок

У цьому номері журналу Бурда: Блискучий декор з паєток і намистин. Практично: сумки на пояс. Найактуальніше з подіумів: шість хітів своїми руками. Мікс чорного і білого в класичних і фантазійних візерунках. Елегантна і жіночна ретроколекції в пастельних тонах . Розкльошена блуза із зустрічною складкою. Сам собі стиліст: чотири модних ансамблю. Чудові сукні з голлівудських фільмів для виходу в світ. Пальто і К ° в осінній гамі. Довгий жакет з шовку перетворить будь-який наряд.

Сторінок: 184 Розмір: 153,3 Мб

Burda. Шити легко і швидко 2/2014

У цьому номері журналу Бурда: Спідниці, сукні, блузки в ніжній рожево-сірій гамі. Шовковий клатч з бантом - ще більше романтики! оригінальні ідеї для зберігання прикрас. Чорне & біле на кожен день: ефектні візерунки і модний контраст. Яскраві брелоки на сумку своїми руками. Шість топ-моделей сезону - елегантні та спортивні. Справа в шапці! Вибирай будь-який з чотирьох варіантів.

Сторінок: 157 Розмір: 84,7 Мб

Burda Plus. Мода для повних (осінь-зима 2014 року)

У цьому номері журналу Бурда: Ніжна пастельна гамма, плавні лінії і нюанси в дусі ретро - що може бути жіночні! Встіле Belle Epoque: чотири чарівні туніки з струмуючого шовку і оксамиту. Мікс чорного c золотом плюс «дикі» принти - і ви зірка вечора! пишні спідниці , Вишиті корсажі, білі блузки - приміряйте на себе образ панночки-селянки. Для роботи і не тільки: елегантна колекція в бежево-чорних тонах з помітними деталями.

Сторінок: 133 Розмір: 129 Мб

Burda №10 (жовтень 2014 року). без викрійок

У цьому номері журналу Бурда: Тримаємо курс у відкрите море: модне пальто-бушлат, чоловіча парку і К ° будуть дуже до речі. Букле, жаккард і в'язані полотна з яскравими етнічними візерунками в незвичайних комбінаціях. Крок за кроком: плаття з тканини деграде. Спадщина викторианства і чудових 20-х: мережива, волани, банти. Натуральні принти в спокійних тонах створюють особливий настрій. МОДА PLUS: яскрава палітра, мінімалістський крій, помітні деталі - ідеальний гардероб на кожен день. ДІТИ: з тренчкота, пуловером, накидкою в стилі бріт-шик п'ятірки забезпечені !.

Сторінок: 140 Розмір: 70,8 Мб

Burda №9 (вересень 2014 року)

У цьому номері журналу Бурда: Актуальна міська мода: благородний сірий колір , Елегантно-спортивний дизайн і особливі деталі. Оригінальний, привабливий, романтичний - такий жакет стане в нагоді на всі випадки життя. Трохи англійської шику, дихання ретро і клітина всіх видів - для вас і вашого супутника. Крок зашагом: жакет з двох контрастних тканин, з обробкою металевими блискавками. Одна форма - чотири варіанти сукні-бюстьє з різним характером. МОДА PLUS: кардиган в техніці печворк, пуловер з мереживною обробкою, туніка з етнічним малюнком.

Сторінок: 104 Розмір: 85.9 Мб

Burda №8 (серпень 2014 року). без викрійок

У цьому номері журналу Бурда: Класичні лінії і досконалі форми ідеально гармоніюють з ніжною пастельній гамою. Сучасні тканини з лазерними принтами і 3D-ефектами в поєднанні з графічним кроєм. Сам собі стиліст: п'ять нових образів для ділової зустрічі , Гала-вечері, прогулянок по магазинах. Переливаються на світлі сексуальні наряди в дусі 80-х для самих веселих вечірок. Крок за кроком: спідниця розкльошені силуету зі складками на поясі й кишенями. Жилети з лацканами, блейзери та бриджі тепер носять не тільки джентльмени! МОДА PLUS: тисячі прекрасних бутонів сьогодні розпускаються на романтичних сукнях і спортивних штанах з сорочки з короткими рукавами. ДІТИ: забавні тварини, яскраві горошини, оборки прикрашають одяг маленьких модниць.

Сторінок: 131 Розмір: 119 Мб

Burda №7 (липень 2014 року). без викрійок

У цьому номері журналу Бурда: Сам собі стиліст: прогулянка по місту, фестиваль, побачення - п'ять нових образів на всі випадки життя. Анімалістскіе принти на сукнях, спідницях і топі виглядають сміливо і сексуально. Всім, хто любить рух: актуальна колекція з комфортних тканин. Крок за кроком: жіночна сукня з довгою воланом уздовж вирізу кармен. МОДА PLUS: підкреслена талія, чуттєві вигини, чарівна декольте - сукні ретро знову підкорюють серця!

Сторінок: 140 Розмір: 107 Мб

Burda №6 (червень 2014 року). без викрійок

У цьому номері журналу Бурда: Спортивні та сексуальні моделі для пляжу, піших і велопрогулянок. П'ять нових образів з речей, зшитих своїми руками. Асиметрія, витончені деталі, насичений синій колір - актуальна колекція з азіатською ноткою. Крок за кроком: жилет з окантовкою, кишенями і патой-ременем. Мереживо, замша, паєтки та трикотаж - гра протилежностей в дусі кантрі. Мода plus: натуральна гамма і графічні візерунки з елементами стилю сафарі підкреслять всі достоїнства фігури. Діти: симпатичні одягу для тих, хто перший раз їде на море.

Сторінок: 154 Розмір: 126 Мб

Burda. аксесуари 2014

аксесуари 2014

У цьому номері журналу Бурда: Чудовий гаманець з набивної тканини в японському стилі. Шкіряне кольє для романтичних осіб. Брелок у вигляді ожини не дасть ключам загубитися. французький шик : Балетки з мереживом і намистинами. І знову печворк: модний дизайн зі старого деніму.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com