рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Зростання і вага ани лорак зараз

Ольга

29 березня 2015 року, 13:11

Ельдару 3,2

Цей місяць у нас був дуже насичений різними подіями, по-перше стали ходити до логопеда, по-друге дообследоваться Ельдара у всяких неврологів, психологів.

Читати повністю... Читати повністю Наталішка

26 квітня 2013, 2:31

100 фактів про мене

Вирішила написати кілька фактів про себе. Подібний пост почитала у Насті, дуже мене зацікавив, впершу чергу цікаво згадати про себе і розібратись в своїх перевагах. Спочатку було складно і, написавши пунктів 30, застрягла і закинула, але потім просто не могла зупиниться. Приєднуйтесь! Цікаво почитати про вас, мої подружки))

Читати повністю... Читати повністю Галина

4 лютого 2014 року, 11:47

ФМ 100 фактів про мене

Давно придивлялася-руки не доходили, ось решілась.1. Мене звуть Галина, в дитинстві моє ім'я мені дуже не подобалося і поруч зі мною жили ще 5 Галин, але тепер звикла)))). 2. Мені 28, вже зовсім скоро 29, а я й не помітила як же воно так швидко ... 3. За гороскопом я овен і повністю тому відповідаю, характер той ще) 4.Роділась і виросла я в селі і терпіти не можу великі міста .5.Проучілась я 10 років в школі, 3 роки в коледжі, 1 в універі, і потім ще ...

Читати повністю...

Книги, музика, кіно, ТБ

Обговоріть вашу тему в співтоваристві, дізнайтеся думку активних користувачів Бебіблога

Перейти до спільноти

Моя розповідь про КС.

15.06.2010 з'явилася на світ наша донечка Софія 3350кг, 53 см)) 8/9 балів по Апгар)) А як все це відбувалося, вирішила написати невелике оповідання)) Хотіла я взагалі-то сама народжувати, навіть і страху не було, але в останній місяць Б, щось стало відбуватися з моїм куприком (почала позначатися колишня травма, перелом куприка), могла лягти, але встати вже ні як (((, так защімет, що просто ппц, сідати нормально теж не могла.Короче одним словом, біль пекельна !!! Поклали мене 11 числа в патологію під спостереження (всі аналізи, підготовка до кесар.сеченію) і сказали мені, що орієнтірова ься на 15 чісло.Утром 15-го зайшли деякі лікарі ...

Читати повністю...

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com