рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

На Crimea Music Fest Пугачова розлютилася на Потапа

Нас не наздоженуть. Дві «закляті» подружки в балахонах і білої обувке кружляли по сцені, як дівчата. фото crimeafest.com

На відкриття нового дітища Алли Пугачової Crimea Music Fest (пройде по 10 вересня) з'їхалося стільки зірок (від Діми Білана до Глорії Гейнер), що подвійно дивно, чому не було червоної доріжки, де гості могли б і себе показати, і на людей подивитися. Якщо, звичайно, не брати до уваги за доріжку десятиметровий шматок ковроліну біля службового входу в концертний зал "Ювілейний" (тут і проходило відкриття), прихований від очей народу. Зірок доставляли на "Мерседесах" прямо до входу, і було забавно спостерігати, як дами пробиралися через вмонтовані в асфальт Автообмежувач. Однією з потерпілих була Ані Лорак , Яка точно б виявилася на підлозі в безглуздій позі, не підхопив її вчасно турецька чоловік Мурат.

ФОТО Crimea Music Fest: Кіркоров- "моряк" і Басков в наряді священика

Ось і поспішали зірки прошмигнути в свої гримерки. Єдиним, хто влаштував видовище, як завжди, виявився Микола Басков. Вискочивши з "Мерса", він позував і вже збирався йти, як раптом почув несамовитий крик незрозуміло яким чином прорвалася через кордони суворих сек'юріті фанатки. Дама вкрай бальзаківського віку верещала: "Миколка, ми тебе любимо". Микола зреагував миттєво: розвернувся на підборах і кинувся прямо в обійми шанувальниці. Ну а та свого не упустила: тискала "Ковбаску", цілувала куди завгодно. "Яка ви пристрасна", - витираючи помаду, реготав Микола.

Читайте також: Перше місце на фесті Пугачової і $ 100 000 пророкують грузину в вишиванці


Ані Лорак після пологів не так швидко повертається до колишніх форм, але від ризикованого міні все одно не відмовляється

ПСЕВДОАЛЛА. Не встигли ми пройти до гримерки артистів, як зіткнулися з Аллою Борисівною, яка ... розминалася перед дзеркалом. Але вже через секунду стало ясно: перед нами зовсім не Примадонна, а Потап в балахоні і розпатланому рудому перуці. "А що, по-моєму, дуже непогано і дуже навіть схоже", - задоволено хмикнув репер. "Даремно це він вирішив її спародировать, - сказали нам люди з оточення Алли Борисівни. - Вона, звичайно, номер цей пропустила, народ адже таке любить, та й сама буде посміхатися, плескати, але насправді вона йому цього ніколи не пробачить. подібні речі її просто дратують. Вона зазвичай обурюється: "Що я - трансвестит якийсь, щоб мене ось так зображати ?!".


Потап. Примазався до слави Алли. фото crimeafest.com

Заглянули ми і в гримерку Ірини Білик, яка потягувала з келиха мартіні. "Кохаю Крим , - зізналася нам співачка, все ще перебуває в рудому образі (в цей колір Іра перефарбувалася спеціально для свого нового кліпу). - Я сьогодні пройшлася по набережній, але не купалася ". До речі, гримерка Іри буквально потопала в білих трояндах від шанувальників. А ось кімнатка (два на два метри, без кондиціонера) Сергія Лазарєва вразила своєю спартанської обстановкою: стіл, стілець, кілька пляшок мінералки без газу, телефон і флакон лаку. "А я невибагливий", - віджартувався Сергій.


Руда Білик коротала час з чоловіком Повалій - Ліхутою. Фото: А. Панченко

ВЕЧЕРЯ З РОТАРУ. За лаштунками зірки обговорювали, хто де оселився і як проводить вечори. "Ми з Таїсією живемо в п'ятизірковому готелі" Вілла Олена ", - сказав нам чоловік Повалій Ігор Ліхута. - Чи встигли розпити пляшку місцевого шампанського. Там в готелі є дуже симпатичний фонтан, а навколо столики. Там ми і сиділи. А поряд Алла Борисівна з друзями вечеряла ". У планах Повалій і Ліхути - прогулянка по морю: "Близькі друзі запросили на яхті покататися".


Тая повернулася до Баскову, з яким їй колись приписували роман. Фото: А. Панченко

У подружжя Ігоря Ніколаєва, Юлії, в планах - затаритися кримським вином: "Треба і собі взяти, і друзям на подарунки. А купатися в Ялті ми не будемо - багато людей на пляжах. Так що підберемо собі бухту поуютнее і там вже нанирялісь".

До речі, екс-дружина Миколаєва, Наташа Корольова, яка приїхала на фест зі своїм чоловіком Тарзаном (Сергій Глушко), зіткнувшись з Ігорем в коридорі, радісно чмокнула його в щічку: "Привіт-привіт. Вибач - тікаю, якраз мій вихід". Сам Тарзан тим часом обговорював з кимось з організаторів ... чи варто йому надягати для виходу на сцену нижню білизну: "Так мені без нього якось вільніше ..." - був відвертим Глушко.

А Олег Газманов тим часом захоплено фотографував себе улюбленого на свій же мобільник. Як зізнався нам сам Газманов: "За що люблю Крим - так це за неймовірно гарненьких дівчат і тепле море. Я як раз тільки викупався". Як виявилося, гуляти Олег взагалі вміє зі смаком: "Був недавно на весіллі Стаса Михайлова - так добре посиділи. А скільки горілочки випили!".

А Тіна Кароль на ходу розповіла, як повечеряла з сім'єю Софії Ротару: "У Софії Михайлівни приголомшливий будинок: багато кімнат, антикварні меблі. Дуже стильно. На вечерю подавали страви з морепродуктів. А вино так взагалі рікою текло".

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Вона зазвичай обурюється: "Що я - трансвестит якийсь, щоб мене ось так зображати ?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com