рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Купальник, який тобі личить

Новий купальний сезон в моді щосили спокушає навіть самих психічно стійких: навколо журнали, плакати, білборди   з красунями в снігу   , Білому піску, приємною гальці, на сонячних пляжах Новий купальний сезон в моді щосили спокушає навіть самих психічно стійких: навколо журнали, плакати, білборди з красунями в снігу , Білому піску, приємною гальці, на сонячних пляжах. І справа ж не в цих - самих красунь, і не в асфальтовому літі без відпустки, яке загрожує більшості з нас, і навіть не в природному нелюдському потязі до моря.

Проблема - в скрутному виборі купального приладдя. Нехай літо триває всього два дні в році, зустріти і провести його хочеться по вищому розряду.
Отже, зроби шопінг радісною подією, дотримуючись порад відомих дизайнерів і модельєрів, а також стилістів. Останні, на щастя, усвідомлюють, що не всі жіноче населення землі укладається в розміри 90-60-90.
Про саронги я вже розповідала, тому сьогодні тільки про бікіні, танкіні і інші чудеса. купальник варто вибирати не поспішаючи, і, звичайно, не слід робити цього через інтернет без примірки, якщо ти не рідкісна красуня з ідеальною фігурою.

Всі фасони сидять по-різному, тому правил, єдиних для всіх, не існує. Все одно доведеться міряти, але ... спочатку варто відсіяти ті моделі, забарвлення, які очевидно не йдуть. Все, що варто підкреслити, підкреслюємо, решта - безжально приховуємо (менше згориш!).

Кісточки або модель "вандебра" підніме груди , А спеціальні подушечки додадуть округлості.

Сучасні купальні костюми мають масу параметрів, які вказані на етикетці (мова йде про магазинних якісних моделях) - затяжка стегон, погруддя, живота, подовження торса і т.д. Досягається це завдяки новим матеріалам - поліестеру, лайкри, Меріта, майкросенсу, поліаміду, нейлону.
Мені дуже подобається тактель (tactel), який поєднує властивості трикотажу і гідності лайкри, революційного винаходу компанії Du Pont. Тактельние купальники відмінно облягають тіло, приємні на дотик, легко висихають і при цьому лайкра забезпечує еластичність, порівнянну з синтетичними моделями.

Тактельние купальники відмінно облягають тіло, приємні на дотик, легко висихають і при цьому лайкра забезпечує еластичність, порівнянну з синтетичними моделями

Чи Фелдон в посібнику "Як виглядати бездоганно" радить купувати купальник на розмір більше, щоб краю не врізалися в тіло, не утворюючи складки.

Влітку так хочеться яскравості, але відомо, що світле повнить ... Або відкриває погляду ховалися старанно краси.
У Словаччині зі мною стався кумедний випадок. Мені шалено подобався білий цельнокроений купальник з шортиками, але в термінових зборах, часу на пошуки не залишалося. І купальник - білосніжний і по фігурі, мені пошила мама.
У Словаччині б'ють термальні джерела, і жителі Татр ховалися від спеки в гарячих, але шалено корисних басейнах. А оскільки все це розташовано мало не на центральній вулиці маленького містечка, там же знаходився відкритий душ. Дерні за мотузочку - вода і поллється. Ну, я і смикнула.
Подруга від сміху звалилася в басейн, і довго хлюпала не в силах вилізти. Мій білий купальник (а це було його перше купання) став абсолютно прозорим. Так я звернулася в філософію нудистів. Воленс - ноленс ...

А блакитне, до речі, швидко вигорає .

Красиво і не химерно на пляжі виглядає чорний і бордовий, якщо додати модні нині стрази, мерехтливий блиск матеріалів, вишукану обробку, вибрати правильну лінію декольте.

Стилісти в сезоні 2002 радять великі малюнки: грає вода, листя, тропічні сюжети і графічні орнаменти привертають увагу до тіла. І якщо пузо в тебе підкачало ... то краще відвести від нього погляд, не захоплюватися малюнками або вибирати моделі з малюнком на грудях.

то краще відвести від нього погляд, не захоплюватися малюнками або вибирати моделі з малюнком на грудях

Контрастні цельнокроение (чорно-білі) моделі і двосторонні трикини (кожен день в новому купальнику!) Вигідно підкреслюють стрункість, коректуючи лінії тіла візуально. Блискучі моделі - це здорово! На худеньких. Решті краще віддати перевагу матової тканини.
Боксери + шорти і топ (новий варіант максималізму на пляжі, дуже актуально) приховують "апельсинову кірку", але не завжди є найкращим рішенням. По-перше, шорти повинні бути вільними, по-друге, довгими ноги вони не роблять - для це краще цільні купальники з високими вирізами з боків.
Непогано виглядають корсетні моделі, однак в спеку не дуже охота стягуючі і піднімати . Бікіні з зав'язками на шиї і стринг - шикарне рішення для засмаги на доглянутому тілі. Але іншим ... на жаль! І справа не в комплексах (навіщо носити те, що не йде?), Просто згорів після "топлес" торс і червона обпалена попа чи когось прикрасять.

Мені до душі танкіні з двох частин - вибираєш еластичний топ, високі трусики іншого кольору, яскравий саронг і вперед! Не забудь крем для засмаги!

Пам'ятай, що цього літа, як і раніше популярні купальники з двох частин.
Трусики-бікіні комбінуються з практично закритим топом, що закриває груди і частина живота.
"Tankini" з V - подібним вирізом дуже актуальні.
Є чим похвалитися? Купуй стринг. Досить цікавий фасон пропонує "від кутюр": це так званий стиль бандо, коли верх купального костюма обвиває шию, немов змія.
Сучасний дизайн бікіні різноманітний і задовольнить будь-який смак. Космо пропонує одягатися в помаранчеві, салатні бікіні. Модні "квіточки", металік і яскраві кольори.
Унісекс проявляє себе в хлопчачих шортиках, на нашу радість, що приховують недоліки фігури. Шортики "подовжили", і з'єднали з стрінговим ліфом. Зазвичай ці шорти купують серферші, але вміти управляти вітрилом на дошці зовсім не обов'язково, щоб дозволити собі такі трусики.

Зазвичай ці шорти купують серферші, але вміти управляти вітрилом на дошці зовсім не обов'язково, щоб дозволити собі такі трусики

Нарешті виробники одягу усвідомили, що ми не весь час проводимо в міні-бікіні, і наші спинки треба ховати від сонечка. В цьому році досить багатий вибір пляжний сорочок, нерідко зроблених з того ж матеріалу, що і купальний костюм. Так що якщо сонце для тебе небезпечно, краще купатися в такій маєчці, а бікіні відкласти до 17 годин. Еластичні сорочки і майки підходять для тривалих прогулянок на човні, катері і катамарані.

Не забутий і старий добрий цельнокроений купальник. Особливо актуальні моделі кольору металік з відкритою спиною.

Так склалося, що моду на купальники диктують італійські та французькі виробники. Ціни на "рідну" Італію стоять на порядок, а то на два дорожче китайських ринкових. Але головне, що відрізняє стильну річ - її крій, фасон і якість. Але на пляжі важливіше, щоб костюмчик сидів, підходив до твоїх чарівним очках і всього іншого. А вже де ти його роздобудеш ...

зустрінемо сонце у всеозброєнні!
Хтось на золотих пісках, а хтось на Клязьмі.
Головне, щоб було весело!

Навіщо носити те, що не йде?
Є чим похвалитися?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com