рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Нові кліпи зірок: боса Могилевська і гола Леді Гага

Могилевська. Кліп зняла її подруга-модельєр

У листопаді кліпи частіше знімала прекрасна половина вітчизняного шоу-бізнесу. Так, днями буде прем'єра відео Віри Брежнєвої на пісню Sexy Bambina. Зйомки проходили на київському заводі "Ленінська кузня", режисером відео став Сергій Солодкий (знімає також Тіні Кароль, "ВІА Грі"), який з блондинки Брежнєвої зробив брюнетку.

Вже після Нового року свій кліп на пісню "На грані" презентує Наталія Могилевська. У ньому побачимо співачку в 12 різних образах і багато графіки. До речі, в першому кадрі 36-річна Наталія з'явиться боса, в плаття кремового кольору і з пір'ям на рукавах. Знімали в Києві, а режисер кліпу - подруга Могилевської модельєр Ольга Навроцька.


Міка Ньютон . У Лос-Анджелесі билася подушками

Міці Ньютон відео на пісню Do not Dumb Me Down в жанрі комедії знімав американець Марк Класфельд (працював з Кеті Перрі та Бейонсе) в Лос-Анджелесі. Він зліпив з Мікі рокерша а-ля Авріл Лавін: вона б'ється подушками зі своїми музикантами, грає на барабанах, дефілює по подіуму з величезними крилами і відповідає на питання ведучого інтелектуального шоу. Що з цього вийшло, побачимо на початку 2012-го.


Бронюк. У кліпі показав, як творчі люди зустрічають Новий рік

А група "ТІК" свій новий кліп на пісню "Гуляй, народ!" присвятила зимових свят. Як нам розповів соліст Віктор Бронюк, за сюжетом в розпал новорічної ночі він потрапляє на знімальний майданчик, де вже все не в "робочому" стані: режисер заснув, дівчата-актриси лежать обличчям в снігу, всюди - вагітні манекени. А срежиссировал ідею Бронюка кліпмейкер Сергій Ткаченко (зняв "Прованс" для Ялинки). До речі, заради нового кліпу Бронюк скинув пару кг.

А ось за кордоном найепатажніша американська діва Леді Гага випустила 13-хвилинний кліп на пісню Marry the Night, де постала абсолютно оголеною (режисером виступила сама). Також в кліпі Гага обсипає себе пластівцями з коробки і лежить в психлікарні.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com