рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

СЕКС НА ПУСТОЙ ШЛУНОК

  1. Приватне життя
  2. Рецепти від В. МИХАЙЛОВА

Е слі людина по натурі художник, то зовсім не важливо, чим він в житті займається, в будь-якій справі знайде він несподіваний поворот. Ну, кому б спало на думку поєднувати такі речі, як кулінарія та еротика? Однак кулінар Володимир Михайлов - чоловік з солідним професійним стажем, навіть кандидат наук в своїй області - в один прекрасний день взяв і придумав ще одну науку - еротичну кулінарію. І що б ви думали? Виявилося, що вона припала до часу.
Володимир Михайлов сьогодні дуже популярний і модний в світських колах людина. Його яскраві, видовищні кулінарні шоу з успіхом проходять в престижних клубах і ресторанах не тільки у нас, але і по всій Європі. Потрапити туди нам з вами, шановний читачу, мабуть, не по кишені, та й не кожного пустять. Однак родоначальник нового напряму в кулінарії (або все ж в еротиці?) Надає нам можливість познайомитися з мистецтвом сексуально-кулінарного зваблювання.

Приватне життя

або Еротичний вечеря з смаленим чоловіком

Е слі людина по натурі художник, то зовсім не важливо, чим він в житті займається, в будь-якій справі знайде він несподіваний поворот

- До то це придумав, що шлях до серця чоловіка лежить через шлунок? Нісенітниця! Коли мужик поїв і випив - вона слабка, яка вже тут любов. До подушки б дістатися. І дарма дурна жінка буде навколо нього бігати, чекаючи пристрасті. Сама винна: ​​не треба було завчасно годувати. Він повинен був їжу за-пра-цю-ва-ти, розумієте? Кажу це як професіонал.

Ні, не сперечаюся. Звичайно, ввечері чоловік приходить додому з риком від голоду. Якщо цього розлюченого звіра не залишити шматок м'яса, він все рознесе. За тваринами спостерігали? Поки самець не наїсться, самка - ні-ні! - до їжі не підійде. Тварина і то розуміє ...

Але ми ж з вами зараз говоримо про інше, коли дружина чекає не дочекається від свого чоловічка сексуальних подвигів. А тут ні в якому разі не слід накривати рясний стіл.

А що ж їй тоді робити, питаєте? Відповім: влаштувати незабутнє еротичний вечерю.

Уявімо собі: глава сім'ї ввечері повертається додому. Діти, теща і інші родичі завбачливо відіслані куди подалі. Будинки тільки дружина. Вона відкриває йому двері. І ...

Що це з нею сталося? Де її коханого забруднений халат і стоптані капці? Замість цього - прозорий пеньюар ... Представили, так?

Не будемо тішити себе ілюзіями: навіть це може не зупинити чоловіка, і він кинеться на кухню в пошуках довгоочікуваної сковорідки з котлетами. Не тут то було! Він її там не знайде! Зате знайде приємний напівтемрява, розслаблюючу музику, ну і, може бути, легкий салатик з хвилюючим назвою «Пломінь і гаряча кров» (або що-небудь в цьому роді).

Ну, а далі все залежить від талантів дружини. Своїми чарами вона намагається відвернути чоловіка від думок про їжу і ніжно, але наполегливо захоплює в спальню. Для гарантії успіху вона припасла на столику біля подружнього ложа приворотне зілля. Таке тепле, таке ароматне, чорт забирай! А там всього лише винний настій з трав, коріння і ягід, приготований за старовинним російським рецептам. Так, мало не забув: щоб любовний напій дійсно подіяв, дружина повинна приготувати його де-небудь в затишному куточку, далеко від сторонніх очей.

Ну як? Надихає? Я ж казав, що на порожній шлунок все пройде набагато успішніше, а ви не вірили. Тепер можна зробити перепочинок і навідатися на кухню, щоб разом зайнятися приготуванням вечері, адже еротичний вечір триває.

Всі знають, що для жінки кухня - каторга. Але мало хто здогадується, що її можна перетворити в місце для любовних ігор. Ви тільки подивіться, як спокусливо і граціозно дружина нахилилася над кошиком з овочами. А як еротична процедура замішування тіста! Коли ви мнете в руках грудочку його, м'який і податливий, він так нагадує вам ніжну жіночі груди ...

Тільки відкиньте, будь ласка, помилковий сором і будьте природні в своїх поривах! Ви навіть не уявляєте, скільки сімей повернув я до подружніх радощів саме через їх спілкування на кухні. Коли два найпотужніших людських задоволення - сексуальне та харчове - сплітаються разом, відбуваються чудеса.

Ви, наприклад, знаєте, що відбувається з жінкою, коли її коханий надягає фартух? Навіть сама відспівати стерва перетворюється в ніжну мирну овечку. Чоловік її годує, він - свій, він Бог і господар. Заради такого не гріх і самій стати до плити.

... Що б таке зобразити? Для початку можна випекти хліб у формі фалоса. Дивіться, ми його викладаємо на красиве блюдо, а з боків - два червоних помідорчики. Ось, дуже красиво вийшло. Для чоловіка запах хліба пов'язаний з будинком, родинним вогнищем. А еротична їжа - це їжа філософська, що дає привід для роздумів, тому і виглядати має відповідно.

Зрозуміло, тільки хлібом ситий не будеш. Що ще подати до столу? Відразу скажу: забудьте про копчене, смажене, жирне і солодке. Вареного м'яса - зовсім небагато. Більше налягайте на овочі та рибу. Смажена картопля, говорите? Знаєте, як я її називаю? - «Шлях до імпотенції». Якщо не можете без картоплі, пропоную блюдо «Гімн поцілую». Всього-то й клопоту, що з очищеної картоплини вирізається фалос і акуратно вариться, щоб форму не пошкодити. А до столу подають з тертої редькою і хріном. Легко, красиво і з глибоким змістом виходить. До цього я додав би кулеб'яку, гречану кашу (могутня в сенсі підтримки потенції річ!) І якусь юшку. Тільки не виставляйте все відразу на стіл. Коли все відразу побачив, наївся очима - і ніякого кайфу. Ні, в їжі повинні бути неспішність і таїнство. Адже вечерю у нас не простий, а еротичний. Успішно пройти він може тільки у вишуканій обстановці. Головне - ніяких з'ясувань відносин. Повний перемир'я, як під час Олімпійських ігор.

До речі, ви не звертали уваги, як по-різному їдять чоловіки і жінки? Він грубо накидається на їжу з єдиним бажанням - скоріше насититися. Вона ж делікатно клюне вилочкою там, сям ... Може бути, в результаті вона з'їсть навіть більше, але зробить це непомітно, як би між іншим ...

Чомусь у нас не прийнято говорити про харчову сумісності чоловіка і дружини, але ж без цього не буде міцною, дружної сім'ї. Посудіть самі, якщо дружину дратує, як чоловік під час їжі чавкає або хлюпає, навряд чи їй буде так вже добре з ним в ліжку ... Так що рекомендую жінці, перш ніж зробити вирішальний вибір, запропонувати свого шанувальника покуштувати ... ну хоча б юшки. Кращого перевірочного тесту не придумаєш. Людина тут весь і розкривається. Скількох відомих, іменитих людей спостерігав я за цим заняттям. І, бог ти мій, чого я тільки не побачив ...

... Поїли? Розслабилися? Чи готові до безумствам? Гаразд, так і бути, як останнього акорду в симфонії любові пропоную «смертельний номер» - підпалювання чоловіки! Я його показую на собі - але тільки у Франції. Там - йде на ура. Та не лякайтеся, це безпечно, нове волосся на грудях відросте швидко, до того ж горіти буде всього кілька секунд. Зате який ефект! Ніщо так не збуджує жінку. Чи готові фотографувати? Починаємо ... Двері прикрийте, щоб ніхто не бачив. Адже не зрозуміють ...


Двері на кухню ми щільно закрили, і підпалювання відбулося. Фотокореспондент дуже переживав за Володимира Михайловича, навіть відмовляв його від цієї затії, але наш герой виявив чудеса мужності і добре знання правил протипожежної безпеки. Все обійшлося без трагічних наслідків, вдалося навіть зробити кілька знімків. Потім ми вийшли в зал маленького ресторанчика, де нас чекав цілком еротичний стіл. Особливу пікантність страв надавав легкий запах паленого, який виділяв Володимир Михайлович. Але особливого сексуального збудження в зв'язку з цим ми за собою, на жаль, не помітили. Мабуть, з незвички. А може, просто були занадто захоплені поїданням випеченого з тіста фалоса ...

Людмила САЛЬНИКОВА

Фото М. Штейнбока


Рецепти від В. МИХАЙЛОВА


ЧОЛОВІЧИЙ ліричні НАПІЙ

1 свіже яблуко, 1 столова ложка квашеної капусти, 1 волоський горіх, 1/2 склянки томатного соку, 1 чайна ложка меду, 1 столова ложка тертої ріпи, 1 чайна ложка суміші сухих трав: м'яти, звіробою, листя малини, 2 склянки води, 1 столова ложка тертої сирої моркви
Яблука натирають або ріжуть тонкими скибочками, моркву та ріпу нарізають соломкою, сухі трави подрібнюють. Всі компоненти змішують, додають гарячу воду, горіх, квашену капусту, швидко доводять до кипіння і настоюють без нагрівання 10 хвилин. Напій проціджують, додають мед, томатний сік, перемішують і подають.

«ВОГОНЬ І ПОЛУМ'Я»
Напій для зрілої жінки «ВОГОНЬ І ПОЛУМ'Я»   Напій для зрілої жінки

1 стакан виноградного соку, 1/2 склянки червоного сухого вина, 1 волоський горіх, 1/2 чайної ложки сухого звіробою, по 1 чайній ложці сухих жовтих суцвіть кульбаби, насіння гарбуза без оболонки і сухої чорниці, 3 склянки води, 1 чайна ложка меду
Всі сухі трави, плоди, насіння з'єднують, дрібно товчуть, заливають гарячою водою, додають подрібнений волоський горіх і швидко доводять до кипіння. Відразу ж знімають з вогню, наполягають з щільно закритою кришкою 20 хвилин, додають тепле вино, мед і подають напій до столу.

ЗАКУСКА «Даная ЧЕКАЄ ЗЕВСА»

1 стакан тертого гарбуза, 1/2 склянки свіжої рубаною лободи, 1 столова ложка майонезу, сіль
Гарбуз натирають на терці, змішують з рубаною лободою і заливають гарячою солоною водою так, щоб овочі і лобода були тільки покриті. Швидко доводять до кипіння і варять 2 - 3 хвилини. Викладають гарбуз і лободу на блюдо, в відвар додають майонез і поливають таким соусом гарбуз і лободу.

ЗАКУСКА «СЮРПРИЗ ДЛЯ коханця»

3 картоплини, 1 столова ложка рослинної олії, 1 столова ложка рубаної кропиви
Картоплини розрізають на 4 - 6 частин, відварюють і подають разом з рослинним маслом і свіжою рубаною кропивою.

Ну, кому б спало на думку поєднувати такі речі, як кулінарія та еротика?
І що б ви думали?
Або все ж в еротиці?
Він повинен був їжу за-пра-цю-ва-ти, розумієте?
За тваринами спостерігали?
А що ж їй тоді робити, питаєте?
Що це з нею сталося?
Де її коханого забруднений халат і стоптані капці?
Представили, так?
Ну як?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com