рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Випрямляч Vitek VT-2311 VT

ОПИС

Тепер домогтися ідеально гладких волосся або створювати розкішні локони Ви можете за допомогою одного пристрою - випрямляча VT-2312 VT. Компактний випрямляч оснащений унікальною технологією покриття Aqua Ceramic - вона рівномірно розподіляє тепло по поверхні нагрівальних пластин, запобігаючи пересушування волосся. Одночасно з цим формула Aqua Ceramic в поєднанні з оптимальною температурою «запечатує» лусочки волосся, зберігаючи таким чином їх природну вологу, красу і здоровий блиск. Ідеальну турботу про Ваших волоссі забезпечить унікальна технологія Jojoba Oil - з'єднання кераміки та олії жожоба живить і доглядає за волоссям під час укладання, роблячи їх блискучими і слухняними.

Завдяки використанню технології Floating plates плавно рухливі закріплені на пружинах пластини забезпечують рівномірний розподіл і тиск на волосся, запобігаючи їх заламування при укладанні. У випрямлячі передбачена ще одна технологія - PTC Heating. Вона швидко стабілізує температуру, що не перегріваючи і не пересушує волосся. З технологією Straight & Curl Ви зможете легко міняти образи, надаючи волоссю ідеальну гладкість або завиваючи їх в розкішні локони.

Випрямляч забезпечений подовженими (110 мм) нагрівальними пластинами шириною 27 мм, які дозволяють ефективніше випрямляти волосся, і гарантують швидке укладання.

Домогтися ідеального результату в укладанні дозволяє швидке нагрівання приладу протягом 60 секунд до максимальної температури 200 ºС. Для Вашої зручності пристрій оснащений індикатором, який дозволяє визначити статус роботи приладу - включений або виключений. Обертається гумовий шнур довжиною 1,8 м максимально спрощує роботу з випрямлячем, а блокування ручки дозволять зручно зберігати і переміщати пристрій.

Обертається гумовий шнур довжиною 1,8 м максимально спрощує роботу з випрямлячем, а блокування ручки дозволять зручно зберігати і переміщати пристрій

Випрямлячі для волосся VITEK - надійна техніка для створення стильних зачісок.

Навіть самі непокірні кучері можна ідеально випрямити, якщо користуватися випрямлячами для волосся торгової марки VITEK. Якісне покриття пластин, легке управління, блокування ручки, зміна температури нагріву в залежності від типу волосся - це лише ті незначні переваги, які характерні для кожної моделі випрямлячів для волосся VITEK.

Випрямлячі для волосся VITEK - техніка, гідна уваги.

Як можна хвилясті пасма волосся зробити ідеально рівними і блискучими? Легко і швидко з випрямлячі для волосся VITEK! Багатий модельний ряд дозволяє вибрати найбільш підходящу для вас модель. Прийнятна вартість кожного пристрою доповнюється бездоганною якістю. Більшість представлених моделей оснащується зручним регулятором температури, завдяки якому пластини випрямляча нагріваються до потрібного температурного показника. Це дозволяє більш дбайливо ставиться до волосся, особливо якщо за своєю природою вони є досить тонкими.

Плаваюча головка, кілька режимів роботи, додаткові насадки, петля для підвішування - все це характерно практично для кожної моделі, яка представлена ​​в каталозі.

Одночасно з високою якістю і надійністю випрямлячі для волосся відрізняються доступною вартістю. Високотехнологічні моделі з асортименту VITEK характеризуються максимальною зручністю використання. Наприклад, на деяких з них, вбудований ЖК-дисплей, що відображає температуру нагрівання пластин. Деякі оснащуються функцією іонізації, яка запобігає можливість пересушування пасм волосся. Однак кожна модель, незалежно від ціни, відрізняється наявністю захисту від перегріву, яка запобігає можливість поломки техніки при тривалому її включенні.

Випрямлячі для волосся - зручні пристрої зі стильним дизайном.

Кожен випрямляч для волосся VITEK - це пристрій в ергономічному виконанні і з вишуканим дизайном. Всі моделі оснащуються зручною рукояткою, доступним розташуванням елементів управління і довгим обертовим шнуром харчування. Деякі моделі виконані в лаконічному класичному дизайні і представлені в чорному кольорі. Інші характеризуються яскравою і помітною забарвленням корпусу. З усього розмаїття моделей ви обов'язково виберіть те, що дозволить вам створити неповторний образ!

Інструкція з експлуатації (PDF)

Як можна хвилясті пасма волосся зробити ідеально рівними і блискучими?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com