рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Весільні зачіски з зібраними волоссям 2017. Поради та рекомендації професіоналів

Перше, з чим слід визначитися відразу після вибору весільного плаття - це, зрозуміло, весільна зачіска і макіяж. Образ нареченої повинен бути цілісним, гармонійним і елегантним. Всі деталі повинні поєднуватися між собою і створювати той самий, неповторний стиль. зберегти Перше, з чим слід визначитися відразу після вибору весільного плаття - це, зрозуміло, весільна зачіска і макіяж

Весільне агентство А2 Wedding

Станом на сьогоднішній день, в моді переважають природність, свіжість і природна краса. Зачіска повинна вигідно підкреслювати риси обличчя, надаючи гармонійність всьому весільному образу, - зауважує стиліст-візажист Svetlana Cheremisova .

зберегти

Фотограф Joseba Sandoval

Стиліст Аріна Курбатова відзначає, що безпосереднім плюсом весільного сезону 2017 виступає те, що в цьому сезоні можна експериментувати. Немає жорстких рамок за які наречена і її стиліст не могли б вийти, «зачіска створюється в першу чергу виходячи з побажань нареченої, а тільки потім враховуються течії моди», - акцентує увагу стиліст.

зберегти

Фотографія The Fretties

«Головною тенденцією 2017 року є волосся зібрані в зачіски з різноманітними варіантами переплетення локонів, таких як: грецька коса, пучки або асиметрична зачіска з плетінням на бік. Пучки можуть бути низькими і високими, з вплетеними косами, повітряними і гладкими, що дозволить не турбуватися про оригінальність і індивідуальності образу », - вважає стиліст Аріна Курбатова.

зберегти

Enchanted Atelier colección 2015

У році, що наступив популярними весільними зачісками є недбало-романтичні, з випущеними вільними пасмами, з природним об'ємом і легкістю, - зауважує весільний стиліст-візажист Дарина Бусінская. «Такі зачіски можна робити на будь-яку довжину волосся, що важливо для нареченої», - приділяє особливу увагу стиліст.

зберегти

Стиліст Natasha Yong

Найважливіше і актуальне в весільних зачісках - це текстура і візуальна простота, - вважає весільний візажист і стиліст по волоссю Natasha Yong. На думку весільного професіонала , «Зачіска не повинна виглядати ідеально гладкою, а також бути дуже об'ємною і складною».

зберегти

Фотографія Whan He Found Her

«Досить скористатися якісними засобами для укладання волосся, надати волоссю текстурних і зібрати волосся так, немов наречена це зробила самостійно без особливих зусиль», - радить стиліст по волоссю Natasha Yong .

зберегти

Фотограф Вероніка Кольтеева

Катерина Щеглова , Представник студії весільних стилістів ICONBRIDE , Вважає, що в році, що наступив в моді природна краса. На думку стиліста , Більшість наречених в якості весільного зачіски вибирають варіанти з зібраними волоссям. «Головне правило - зачіска повинна виглядати легко і повітряно, наче була зроблена за десять хвилин. Трохи недбалості додасть кокетства і шарму образу, але недбало не означає неакуратно, все повинно бути естетично і гармонійно », - зауважує професіонал .

зберегти

Фотограф Anne Robert via One fab day

«Уже давно вили з моди зачіски з великою кількістю засобів для укладання, волосся повинне виглядати максимально натурально. Повітряні низькі пучки з локонів, стримані високі зачіски, елегантні гладкі пучки - ось на що слід звернути увагу нареченим в цьому році », - вважає весільний стиліст Катерина Щеглова.

зберегти

Весільні аксесуари Olga Delice

Весільний стиліст Ольга Воробей акцентує увагу на тому, що класичні об'ємні, ажурні зачіски виходять з моди. «На даний момент все частіше можна зустріти недбало зібране волосся з випущеними в особи пасмами», - робить зауваження стиліст .

зберегти

Весільний візажист Анна Магай

В якості прикрас весільний стиліст Ольга Воробей радить використовувати живі квіти або легкі прикраси для волосся ручної роботи, інкрустовані перлами або іншими дорогоцінними і напівкоштовними каменями.

зберегти

Фотограф Вероніка Кольтеева

зберегти зберегти

Фотограф Alicia Nacenta

Якщо ви зупинили свій вибір на зачісці з зібраними волоссям, то можна зробити акцент на сережках або кольє. Краще віддати перевагу чомусь одному, - радить стиліст Ольга Воробей .

зберегти

Весільний стиліст Вероніка Тропина

Весільний стиліст-візажист Світлана Шайда акцентує увагу на тому, що «головне в день весілля, це щасливі очі і звичайно ж комфорт». На думку стиліста максимальний комфорт вам доставлять зачіски з зібраними і полусобранное волоссям.

зберегти

Фотограф Вероніка Кольтеева

також Світлана Шайда радить поекспериментувати з проділом, його положення, на думку стиліста , Здатне кардинально змінити настрій і стиль.

зберегти

Фотограф Adam Barnes

«Зачіска не повинна вас затьмарювати. Не бійтеся простоти, найелегантніші зачіски - найпростіші. Вам потрібна легкість, а не відчуття, що над вашою зачіскою довго і старанно працювали кілька професіоналів », - вважає весільний стиліст Світлана Шайда.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com