рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Щетина після епіляції. Чому немає ідеальної гладкості після шугаринга? Думка фахівців.

Дівчата, підкажіть, будь ласка, що я не так роблю? Робили сьогодні дівчині шугарінг ніг (2-ий раз), в кінці процедури провела рукою по нозі проти росту волосся, а там щетина після епіляції. Причому її ледве помітно (під певним кутом), пінцетом нічого не захоплюється, обламаних волосків теж немає. Чому немає ідеальної гладкості після шугаринга? Порадьте, будь ласка, що-небудь. Фото відразу після процедури.

- Так це і є обламані волосся. І чи то варикоз внизу, то ви гематому залишили від недостатньої натяжки.

- Почитайте про фази росту волосся. Якщо дівчинка була після бритви (коли 1-й раз прийшла до Вас), то, швидше за все, це не обламані. І запам'ятайте, 100% гладкість ніг після шугаринга - це велика рідкість, тому врахуйте фази росту волосся.

- Навіщо людини лякати обламаними волоссям? Про ріст волосся не чули? Тим більше 2-й раз робили, вказав же автор. У мене, наприклад, гладкості ідеальної ніколи немає, робила як сама собі, так і майстер мій робить.

У мене, наприклад, гладкості ідеальної ніколи немає, робила як сама собі, так і майстер мій робить

У клієнтки моєї через рік тільки гладкість шкіри після шугаринга з'явилася.

- Читаю перші коментарі і розумію, або майстри не грамотні, або втомили мудрувати клієнти.

Фаза росту волосся - ось в чому справа. Волосся створені природою для постійного захисту шкірного покриву. Було б круто, якщо було так разом виросли, разом випали. Але. Поки виростуть нові волоски, шкіра буде беззахисна. Тому є 3 фази росту волосся, просто їжачок, щетина - це ті, які тільки починають прокльовується (1 стадія росту волосся). Автор, ви ні фізично, ні подумки не зможете видалити їх. Так що спокій. Вивчіть це і поясніть своїй клієнтці.

- Багато надивляться реклами і думають, що шовковий хустинку по нозі "прослизне" прямо відразу з першої процедури. Ох, довго їй ще до цього. У мене так року через 4 з'явилася гладкість на ногах після шугаринга.

- Господи, як ви майстрами шугаринга стаєте то, а - Господи, як ви майстрами шугаринга стаєте то, а? Я не майстер шугаринга і то знаю, що волосся росте в кілька етапів, фаз і т.д. (Як вам зручніше), причому у кожного етапу своя швидкість, тому і щетина після шугаринга. Саме тому лазер або фотоепіляція робиться в кілька етапів, а не один раз.

- М-да. Перші коментатори молодці. Відразу назвали обламаними. Жодного обламаного не бачу. Бачу волосся, які тільки намагаються проклюнуться в стадії анагена. Поясніть клієнтці, що волосся краще сильніше відростити і гладкості НЕ буде раніше 4 процедури (мінімум).

І, до речі, у мене після епілятора теж колючі ноги, хоча основна частина волосся вирвана. Я на слід. день ще й верстатом в душі проходжу і тоді все гладко.

- Це сітка куперозная. Чутлива така шкіра. Чого відразу синяк-то? А якщо після шугаринга залишилася щетина то нічого незвичайного.

- Дівчата, пост мій! Спасибі всім хто відповів. Працюю 2г, не вважаю себе супер крутим майстром, а й поганим теж. Роботу свою оцінюю на тверду 4! Питання це виникло через те, що у більшості клієнток після процедури ноги гладкі, хочеться гладити їх, а тут якась підстава. Як виглядають обламані волоски, я знаю і бачила (тому переконувати мене не варто). Минуло трохи більше місяця після першої процедури, тому дівчина чекати довше вже не хоче. Внизу на фото вінка, а не гематома!

Шкіра дуже суха (дівчина зволожує і скрабірует). Скажіть, якщо застосувати ензимний пілінг перед процедурою, ефект краще буде?

- Так. Для сухої шкіри ензим супер. Роблю своєї тітки ноги постійно протягом 4 років. Епіляція цукром і воском, навіть пінцетом (волоски дуже світлі і дуже короткі). Цей підшерсток сидить, вилазити не збирається! Є волосся темне вони забираються відмінно, потім з часом почали рідшати, але ноги все одно гладкі ніколи не були від цього підшерстя. Мені здається, нічого не допоможе, тільки бритва на кілька днів або електроепіляція, але ці волоски дуже складно побачити.

- Яке щастя, що у мене немає фаз росту. Я надмірно волохата, просто не ноги, а лапи з густою шерстю, але навіть після своєї першої процедури шугаринга я вийшла з ідеально гладкими ногами. Не бачу сенсу платити чималі гроші, терпіти біль і йти зі щетиною. Один раз було, новий майстер залишив колючки, на моє здивування - чому щетина після шугаринга - був чіткий відповідь про фази зростання, більше до цього майстра я не ходила.

- Я ось теж вважаю, що або майстер робить добре, чи ні. Мені дівчинка робила бікіні ідеально, швидко, все було гладко і не боліло нічого після. Хоча я приходила до неї час від часу і кожен раз після бритви. А дві інших, у яких я була потім, довго роблять, причому з пекельною болем і залишається багато, причому як щетини, так і просто необроблених ділянок. Про шкіру після шугаринга я взагалі мовчу - місцями вростання, синці, і найжахливіше, вся шкіра як в тонкій плівці (як здерта) і болить по кілька днів. Остання взагалі всю процедуру мені говорила ось, це тому що після бритви, ідеально не буде. Але я точно знаю, що ідеально можливо, треба тільки щоб руки у майстра з потрібного місця росли. У чому тоді сенс процедури "шугарінг", якщо все одно ноги після нього колючі?

- Я погоджуся з тими дівчатками, хто написав про фази росту волосся. Моя думка: при недостатній довжині волосся ви проводили процедуру. Спробуйте відростити їх достовірніше і провести процедуру.

- Можливо, лесковідний волосся залишився, якщо дівчина білява. Якщо вам так пощастило, це не означає, що у всіх так. Ідеальна гладкість після першої депіляції - це виняток. Можна радіти.

- Автор, щоб не було таких питань, і ви не нервували, перед початком процедури обов'язково потрібно робити огляд. І якщо бачите маленькі волоски, які не зможете прибрати, то обов'язково до початку депіляції потрібно попередити клієнта. Інакше він подумає, що ви обламали все. І має право так думати. Клієнт не зобов'язаний розбиратися в фазах росту. Ось вам і мінус 1 клієнт. Чи вирішить, що обламали волосся і не повернеться.

Я на навчанні прям акцент роблю на цьому. Новачкам кожен клієнт на вагу золота. Тому це стандартне правило. Огляд до початку і попередження, якщо їсти не доросли волосся. До речі, колючки лесковідних волосся часто відчуваються на етапі обробки, коли ви протираєте шкіру клієнта.

- Нісенітниця якась, є кілька дівчаток, які грішать бритвою, дуже навіть все ідеально чисто у нас, я іноді дуже постійним клієнтам дозволяю поголитися.

- Пілінг, загар віск. Так, однозначно, з ензимом буде краще. Ще краще пасту трохи щільніше зазвичай, якій працюєте, адгезія сильніше буде.

- Це я теж писала про такі точки чорні на початку шляху майстра. Це волосся, яка не виліз ще. Теж думала, обламують. А зараз ці ж дівчинки 3 раз прийшли, вже не відчувається щетини, з кожним разом їх буде все менше.

- Повністю згодна! Я своїм клієнткам теж кажу, якщо волоссячко добре відросли, ні точок, ні маленьких немає, то і процедура пройде гладко та солодко. І ефект гладкості на довше зберегтися. Занадто довгі я сама підрізаю манікюрними ножицями, нічого в цьому такого не бачу, зате все чисто. Буває є маленькі, при дуже хорошому зростанні, так це вони вже самі оновилися, через те і маленькі. Я особисто за якість, не має значення, які волоски і клієнт, я намагаюся виконати процедуру на 5+, не має значення, наскільки більше часу я витрачу, 5 або 10 хв, я за результат особисто, а не за вигрібання грошей і відправлення клієнта з поганим результатом і настроєм.

- Займаюся шугарінг другий рік. Зробила вже більше 100 процедур (так, я веду статистику). Позавчора зіткнулася з проблемою: постійна клієнтка робить шугарінг більше 3-х років до мене ходить близько півроку. Цього разу прийшла після бритви. Якщо шугарінг глибоке бікіні і пахви вийшло зробити просто, то ноги - це пекло! Волосся були м'які, на вигляд і не скажеш, що після бритви, але після процедури на гомілках місцями залишився їжачок. При спробі видалити ці коротиші - нічого не вийшло. Волосся залишилися в цибулині, причому жорсткі як волосінь. Клієнтка каже, що приймала гормональні. Ось і думаю - пов'язано це з прийомом таблеток, з бритвою або я неправильно роблю шугарінг? На ногах застосовувала техніку "Італійська глазур".

- Так, бритва і гормональні зіграли роль, не парся і клієнта не парьте. Наступного разу буде краще результат. 100 процедур - це 1 процедура на тиждень. В місяць 100 процедур ще якось можна зрозуміти.

- Мене теж кількість процедур вразило. Цікаво, це близько 100 клієнтів або це пахви - 1 процедура, бікіні - 2 процедури, вусики - 3 процедури. А так да, можливий зв'язок з гормональними препаратами. Ну, і техніку вашу ми теж не бачимо. На ріст волосся вже багато впливає.

- Так я люблю це вже. "Займаюся шугарінг вже півроку", "у мене вже 100 процедур". А по факту - косяк на косяку, теорії - ніякої, заробітків теж.

Рекламна пауза :-)) : ПОТРЯСАЮЩИЕ ІСТОРІЇ УСПІХІВ і КРАСИ від відвідувачок сайту Красотуля.ру, - безліч реальних історій і фотографій "ДО" і "ПІСЛЯ" мотивує і надихайтеся !! >>>>

- Як почитаю - стільки всяких проблем після видалення волосся у дівчат - Як почитаю - стільки всяких проблем після видалення волосся у дівчат. Добре, що хоч після хорошого якісного масажу тіла у досвідченого фахівця - ніякої щетини, а тільки користь для фігури і відмінний настрій.

- Всіх, хто після бритви (неважливо, перший раз шугарінг або 101-й раз) завжди попереджайте, що в перші 1-3 рази завжди щетина після шугаринга в зоні бікіні і інших може бути! Волосся-то ростуть з різною швидкістю, навіть поруч розташовані! І неможливо відростити таку довжину, щоб не залишилося навіть 10-20 волосків-пеньків, які паста після Бритва не бере. Можна, звичайно, миттям і катанням добитися оного, але за то буде велика ціна - перепілінг тощо. "Радості". Якщо таких диверсантів пару штук - пінцет Вам на допомогу. А якщо їх ліс - женіть і саму клієнтку лісом! Нехай йде додому і відрощує, як і всі свої покладені 4-7 мм. І взагалі, навіщо голитися, якщо вже почала робити шугарінг ?! Щоб майстру і собі додати гострих відчуттів ?! Треба поважати і цінувати чужу працю, а якщо вже сама накосячілі, то тоді змирися з неминучим і наберися терпіння на 2-3 місяці. Ситуація нормалізується - волоски більш-менш вирівняються по зростанню і стануть тонкі і м'які. Так, а чому процедур всього 100 ?! Якщо по 1 клієнтці в день, так це всього-то на 3 місяці. А решта майже 2 роки, чим Ви займалися ?! Практика передбачає постійне відточування майстерності, а не 1 раз в тиждень.

- За 2 роки 100 процедур це мало. Я місяць з гаком працюю, і клієнтів було вже близько 50-60 осіб. При такому потоці як у автора за 2 роки, дуже мало практики і досвіду.

- Може помилка, малося на увазі 100 клієнтів, які ходять з різною періодичністю?

Прокоментувати, обговорити прочитане можна на нашому форумі

Підготовлено спеціально для сайту Красотуля.ру


Сподобалося ?!Лайкні, поділися з друзями, відправ до себе на сторінку:

Всього прочитано: 7599

Дівчата, підкажіть, будь ласка, що я не так роблю?
Чому немає ідеальної гладкості після шугаринга?
Навіщо людини лякати обламаними волоссям?
Про ріст волосся не чули?
Господи, як ви майстрами шугаринга стаєте то, а?
Чого відразу синяк-то?
Скажіть, якщо застосувати ензимний пілінг перед процедурою, ефект краще буде?
У чому тоді сенс процедури "шугарінг", якщо все одно ноги після нього колючі?
Ось і думаю - пов'язано це з прийомом таблеток, з бритвою або я неправильно роблю шугарінг?
І взагалі, навіщо голитися, якщо вже почала робити шугарінг ?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com