рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Гладкі п'яти в домашніх умовах за 10 хвилин

  1. Інгредієнти для приготування ванночки для пом'якшення шкіри ніг

Тема нашої сьогоднішньої розмови так би мовити, це здорові і красиві п'ятки, погодьтеся - питання дуже важливий, незалежно від пори року адже в будь-який з сезонів шкіра ступень наших ніжок схильна до негативного впливу безлічі зовнішніх факторів - влітку вона більше обвітрюється, відкрита взуття не захищає її від надмірної кількості ультра фіолетових променів, а рясне потовиділення ніг, як не дивно, але таки пересушує шкіру на п'ятах. Також і в зимовий період шкіра ступень отримує свою частку «подразників» і потребує додаткових косметичних процедурах. Ми обговоримо, що і як можна зробити, щоб отримати гладкі п'ятки в домашніх умовах за 10 хвилин.

Йтиметься про спеціальну, досить простий ванночки для ніг, яка забезпечить наші стопи і особливо п'ятки, необхідним зволоженням і допоможе їм виглядати набагато краще. І не забувайте - дуже часто поганий стан шкіри - є дзвіночком про те, що організму не дістає вітамінів або мінералів , Стежте за своїм правильним харчування і намагайтеся їсти корисні продукти.

Такий засіб підійде тим, у кого з тієї чи іншої причини немає можливості сходити в салон краси на педикюр, врешті-решт можна просто не встигнути на цей «вихід» а привести ніжки в порядок все одно потрібно.

Такий засіб підійде тим, у кого з тієї чи іншої причини немає можливості сходити в салон краси на педикюр, врешті-решт можна просто не встигнути на цей «вихід» а привести ніжки в порядок все одно потрібно

Пропонуємо вашій увазі просте і зрозуміле відео, в якому автор детально розповість нам як поліпшити стан шкіри на стопах і п'ятах буквально за десять хвилин і при цьому все абсолютно бюджетно.

Для приготування цієї ванночки нам знадобляться дуже прості інгредієнти - такі як оцет 9% - його можна купити в будь-якому продуктовому магазині, гліцерин і перекис водню 3% - ви легко придбаєте в найближчій аптеці. З «механічних» компонентів використовуються - тазик для ванночки, пемза і «терка» для стоп, можна додати в цей список своє улюблене зручне крісло 🙂 щоб наша процедура пройшла ще приємніше.

Інгредієнти для приготування ванночки для пом'якшення шкіри ніг

  • зручна ємність для ванночки - невеликий таз;
  • гаряча вода - 1,5 літра;
  • перекис водню 3% - 4 столові ложки;
  • невелика мисочка - для змішування лосьйону;
  • столовий оцет 9% - 0,5 столової ложки;
  • гліцерин - 1 столова ложка;

Як зробити ванночки для гладких п'ят в домашніх умовах

Давайте спочатку приготуємо суміш для п'ят, яку будемо наносити після ванночки, щоб потім з мокрими ніжками не відволікатися - тут все простіше простого - в зручній ємності з'єднуємо 1 столову ложку гліцерину і 0,5 столової ложки дев'яти процентного столового оцту (можна до речі використовувати яблучний оцет), залишається все ретельно перемішати, до повної однорідності.

Приступимо до приготування ванночки - для цього в зручний тазик, в який вільно «встануть» ваші стопи, наливаємо 1,5 літра гарячої - терпимою води, вводимо в неї 4 столові ложки тривідсотковий перекису водню і опускаємо ноги в цю воду. Тривалість і частота проведення цієї процедури безпосередньо залежить від ступеня пошкодження або пересушене п'ят - в середньому вона становить 10-15 хвилин і проводиться один раз в сім або десять днів. І до зграї спробуйте додати в воду пару крапель улюбленого ефірної олії , Так ми ще порадуємо і себе і ніжки додатковими позитивними емоціями.

Після закінчення необхідного часу, беремо двосторонню «тертку» для п'ят і починаємо механічну обробку - акуратно зчищають з шкіри ступень і п'ят огрубілу, вже розпарену шкіру, приділяючи особливу увагу мозолів і натоптишів. У разі якщо шкіра на стопах занадто груба, спочатку використовуйте «велику» сторону терки. Коду закінчите, переходимо до суміші гліцерину і оцту - наносимо її на стопи і масажними рухами втираємо в шкіру, для посилення ефекту - надіньте м'які шкарпетки і не знімайте їх хвилин 20-30, а якщо ви робите таку ванночку перед сном - можете залишитися в шкарпетках до ранку. Ось і все ми дізналися як отримати гладкі п'ятки в домашніх умовах за 10 хвилин, адже в правильному догляді потребує не тільки шкіра рук, які завжди на виду, а й наші п'ятки, навіть в тому випадку якщо їх бачать тільки «обрані». Бережіть своє здоров'я і залишайтеся гарними.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com