рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Догляд за шкірою - Dermosil Блог

  1. Листопад - останній і не самий радісний місяць осені. Вранці дихання в тумані, ввечері швидко насуваються...
  2. Використання зволожуючих кремів для обличчя - звичайна справа в повсякденному уходовой циклі, але необхідність...
  3. Не встигли ми подумати як захистити волосся від негативного впливу холодів, як прийшов час рятувати...
  4. Для чого необхідно видаляти макіяж?

Всі записи, Догляд за шкірою

Листопад - останній і не самий радісний місяць осені. Вранці дихання в тумані, ввечері швидко насуваються сутінки. При виході на вулицю відразу відчувається холод, вітер і сирість. Шкіра швидко реагує на такі погодні умови. Хочеться захистити її від сухості, а себе підбадьорити і порадувати. Деякі наші продукти допоможуть пережити цю пору року.

Читати повністю
Читати повністю

Всі записи, Огляд продуктів, Догляд за шкірою

Використання зволожуючих кремів для обличчя - звичайна справа в повсякденному уходовой циклі, але необхідність застосування такого виду засобів для тіла у багатьох викликає подив. Більш того, для різних зон потрібна різна ступінь зволоження, а значить виникає потреба мати хоча б 2 різні продукти для тіла в шафці ванної кімнати.

Крем для тіла Skin Comfort є базовим, його можна нанести на тіло після пілінгу, просто душа або за п'ять хвилин до виходу - ефект завжди буде відчутним. Засоби такого типу завжди повинні бути під рукою і бути частиною повсякденного уходовой рутини. Принадність конкретно цього продукту в швидкої поглинання, приємному нераздражающіе запаху і поживні властивості. Завдяки високій концентрації масла Ши і гліцерину крем для тіла Skin Comfort надає інтенсивну зволожуючу дію на шкіру. До того ж, масло ши містить тригліцериди, сквален, вітаміни Е і, А - компоненти незамінні для зволоження шкіри, підвищення її пружності та еластичності. Арганова олія пом'якшує шкіру і доглядає за нею. Міститься в кремі масло горіха макадамії є чудовим компонентом для зрілої шкіри - допомагає зберегти тонус і відновити її природне сяйво. Незважаючи на те, що крем розроблений для сухої і зрілої шкіри, він відмінно підійде будь-якого типу. Особливо якщо мова йде про використання в зимовий період часу, коли шкіра найбільш схильна до сухості.

Читати повністю

Всі записи, Догляд за шкірою

Не встигли ми подумати як захистити волосся від негативного впливу холодів, як прийшов час рятувати їх від сухого повітря і літнього сонця. На особливу увагу в цей період заслуговують фарбоване волосся, адже зміна їх стану в теплу пору року помітно неозброєним оком.

Пекуче сонце, пил, морська вода - всі ці фактори погіршують не тільки зовнішній вигляд, але і здоров'я фарбованого волосся. Причина в тому, що використання стійких фарб і освітлювачів призводить до пошкодження структури. Взаємодіючи з активними речовинами засобів і за рахунок заміни природного пігменту новим, волосся стає ослабленими, починають ламатися і сіктися, що в кінцевому підсумку може призвести до випадання.

Читати повністю

Всі записи, Огляд продуктів, Догляд за шкірою

Всі ми знаємо, що основа основ догляду за будь-якою шкірою - це її очищення. Зняття макіяжу є незамінною частиною догляду за собою. Якщо раніше, практично єдиним доступним засобом для демакіяжу було мило, то зараз ми вже не уявляємо собі цю процедуру без найрізноманітніших засобів - пінок, гелів, лосьйонів, молочка, що очищає, міцелярної води і навіть масла.

Для чого необхідно видаляти макіяж?

Протягом дня наша шкіра виділяє себум (шкірне сало), яке є ідеальним середовищем для розмноження бактерій. Кількість виділеного себума у ​​всіх різний і залежить від безлічі факторів - віку, типу шкіри, часу доби, декоративних засобів і т. Д. Креми і консілери, які ми ретельно наносимо вранці, змішуються з шкірним салом і до кінця дня утворюють щільний шар на поверхні шкіри. Чим довше цей шар знаходиться на шкірі, тим сильніше закупорюються пори і розмножуються бактерії, утворюються запалення, дихання шкіри погіршується, прискорюються процеси старіння. Тому шар забруднень необхідно ретельно знімати, - краще за все не просто «на ніч», а як тільки з'явилася перша можливість. Наприклад, відразу після приходу додому. Лягати спати з косметикою на обличчі категорично заборонено, це може привести до алергічних реакцій.

Читати повністю

Всі записи, Догляд за шкірою

Одним з найпоширеніших засобів, призначених для догляду за шкірою обличчя, є маска. Для підтримки краси і здоров'я шкіри перші маски були придумані століття назад. Ще цариця Клеопатра продовжувала свою молодість, завдаючи на обличчя суміш з молока і меду. Як же підбирати собі маски і як правильно їх використовувати, щоб домогтися максимального результату? Давайте спробуємо в цьому розібратися.

Що таке маска для обличчя

Маска - це продукт додаткового інтенсивного догляду, яка містить велику кількість активних речовин у високій концентрації. Маска може давати як швидкий, швидкоплинний ефект при одноразовому використанні, так і поступове оздоровлення шкіри при проходженні тривалого курсу. Залежно від типу шкіри маски бувають для нормальної, жирної, сухої та комбінованої шкіри. За призначенням маски для обличчя діляться на живильні, зволожуючі, очищаючі, відбілюючі і омолоджуючі.

За призначенням маски для обличчя діляться на живильні, зволожуючі, очищаючі, відбілюючі і омолоджуючі

  1. Очищаюча маска з глиною / 2. зволожуюча маска / 3. Органічна живить маска / 4. Ревіталізірующая маска / 5. Нічна маска проти запалень / 6. плівкова маска

Читати повністю

Всі записи, Догляд за шкірою

Пластичні хірурги успішно видаляють сліди вікових змін з особи і навіть шиї, але руки все ще залишаються тим самим слабкою ланкою, яке видає справжній біологічний вік людини. Ми докладаємо усіх грошей на засоби по догляду за шкірою обличчя, але, от, на догляд за шкірою рук гроші, як правило, витрачаються за залишковим принципом. А дарма, адже руки - візитна картка жінки

Незважаючи на те, що шкіра рук грубіша і щільна, ніж шкіра на обличчі, вона найбільш схильна до старіння. Основна причина цього - практично відсутність сальних залоз і, відповідно, anti-age захисту. До того ж, зменшення з віком вироблення колагену і зниження рівня гормонів робить шкіру рук дуже крихкою.

І звичайно, не будемо забувати, що руки найбільше піддаються шкідливому механічної і хімічної дії. При митті рук ми частіше використовуємо більш агресивні засоби і часто забуваємо надягати рукавички при роботі з побутовою хімією.

Читати повністю

Всі записи, Догляд за шкірою

Догляд за шкірою обличчя і тіла в зимову пору року завжди є складним завданням, адже з приходом холодів шкіра стає надмірно сухою, і з такою проблемою стикаються навіть власниці жирного типу шкіри.

Мороз і вітер, сухість повітря опалювальних приміщень і перепади температур - головні винуватці того, що в холодну пору року шкіра стає сухою, роздратованою, з'являються запалення, і вона починає лущитися.

Як би ми не укутують в теплий зимовий одяг, обличчя все одно залишається відкритим, тому варто звернути особливу увагу на догляд за шкірою обличчя і вибирати для цього відповідні продукти. Не забувайте також про те, що перед виходом на вулицю крем для обличчя потрібно нанести завчасно (приблизно за 30 хвилин), щоб він встиг вбратися.

У холодну пору року шкіра на тілі страждає не менше, ніж на обличчі. Постійне тертя теплого одягу травмує і висушує верхній шар шкіри. Щоб звести до мінімуму відчуття стягнутості і зайвий раз не пересушувати шкіру, занадто гарячий душ краще не приймати. Після душу або ванни користуйтеся живильним кремом або лосьйонів для тіла.

Нижче 9 продуктів, які рекомендуємо для зимового догляду за шкірою.

Бальзам універсальний для шкіри складається з натуральних рослинних компонентів, ідеально підійде для захисту і інтенсивного зволоження особливо сухих і ніжних ділянок - губ, щік, кутикули, рук і ліктів. Бальзам представлений у вигляді дуже густого крему. До його складу не входить вода, що дуже добре для використання в холодну пору року. Завдяки безводному складу продукт можна з легкістю наносити на шкіру прямо під час прогулянки в морозний день. Продукт підходить для всієї родини.

Вартість в інтернет-магазині 420 руб.

Крем зимовий для особи Winter містить компоненти, які забезпечать захист шкіри від холоду (від 0 до -30 С), харчуванням, необхідним для нормальної роботи клітин, і зволоженням в умовах сухого і розрідженого повітря. Він має дуже приємну багату і м'яку текстуру, швидко вбирається в шкіру і не залишає плівки. Засіб можна використовувати в якості денного і нічного крему.

Вартість в інтернет-магазині 990 руб.

Вартість в інтернет-магазині 990 руб

Масло для особи Skin Comfort зволоження і ліфтинг 40+ містить тільки натуральні компоненти, які зміцнюють, підтягують і зволожують шкіру обличчя. Продукт підходить сухої та комбінованої, схильної до сухості шкіри. Засіб ідеально підходить для зрілої шкіри. Для сухої шкіри можна використовувати Масло для особи курсом або застосовувати його круглий рік, 2-3 рази в тиждень. Також, ви можете підсилити ефект вашого звичайного крему, додавши кілька крапель олії в крем перед його нанесенням.

Вартість в інтернет-магазині 1090 руб.

Маска для обличчя інтенсивно зволожуюча Faces   рекомендується, як регулярне доповнення до повсякденного догляду, особливо для сухої, збезводненої шкіри, при наявності ознак лущення або огрубіння, як ефективне поновлення для в'янучої шкіри, а також при знаходженні в жаркому і сухому кліматі
Маска для обличчя інтенсивно зволожуюча Faces рекомендується, як регулярне доповнення до повсякденного догляду, особливо для сухої, збезводненої шкіри, при наявності ознак лущення або огрубіння, як ефективне поновлення для в'янучої шкіри, а також при знаходженні в жаркому і сухому кліматі. Маска відновлює природний баланс вологості, утримує вологу в шкірі і попереджає її випаровування. Оптимальний рівень зволоженості зберігається тривалий час.

Вартість в інтернет-магазині 690 руб.

Набір «Зимова ніжність» - чудовий, універсальний набір, в який входять 4 крему (кожен по 50 мл) з серії Sensitive. Завдяки різної жирності, вони підходять для різних потреб у догляді за шкірою обличчя і тіла.
Креми серії Sensitive, що входять в набір, схвалені Союзом алергологів і пульмонологів Фінляндії і їх можна використовувати для всієї родини, в тому числі і для догляду за шкірою дітей від 0 до 3 років.

Вартість набору в інтернет-магазині 790 руб.

  • Гідрогель Sensitive 0% - це ефективно зволожуючий доглядає гель, абсолютно несодержащей жиру. Це чудовий продукт, наприклад, для сухої шкіри голови, оскільки гель зволожує шкіру, не роблячи волосся жирними.
    Гідрогель 0% чудово підходить також і для вживання після гоління і після видалення натільних волосків. Гель містить гліцерин, бисаболол і алантоїн, які доглядають за шкірою і послаблюють її роздратування.
    Продукт доступний об'ємом 100 мл, ціна 410 руб.
  • Той, хто доглядає крем Sensitive 20% - добре всмоктується легкий базовий крем. Жирність крему становить 20%. Крем містить гліцерин, що надає шкірі необхідну додаткову вологість, і масло ши, яке зволожує і підтримує цілісність захисного шару шкіри. Крем добре підходить для нормальної, а також для сухої, атопічний і чутливої ​​шкіри. Продукт можна використовувати в якості крему для обличчя, а також в якості зволожуючого крему після миття під душем або відвідування лазні.
    Продукт доступний об'ємом 100 мл, ціна 410 руб.
  • Спеціальний крем Extra Sensitive - базовий крем, що володіє значно більшою жирністю, ніж звичайні креми для догляду за шкірою. Крем розроблений спеціально для догляду за сухою і шорсткою шкірою, а також добре підходить і для догляду за атопічною шкірою. Крем Extra 40% ефективно зволожує, наприклад, сухі підошви ніг і лікті.
    Продукт доступний об'ємом 200 мл, ціна 560 руб.
  • Крем для сухої і чутливої ​​шкіри Rich Cream 60% Sensitive - це спеціальний крем для дуже сухої, розтріскується і лускатої шкіри. Крем підходить в якості спеціального доглядає і зволожуючого продукту для області шкіри під памперсами у немовлят, а також для старіючої шкіри. Крем є чудовим нічним і захисним кремом. Крем Поживний 60% містить гліцерин, ефективно надає шкірі додаткову вологість і доглядають за шкірою рослинні масла, бисаболол і алантоїн. Завдяки високому вмісту жиру крем пов'язує вологу в шкірі і утворює на ній захисний шар.
    Продукт доступний об'ємом 100 мл, ціна 460 руб.

Продукт доступний об'ємом 100 мл, ціна 460 руб

Масло для ванни та душу Мандарин є прекрасною альтернативою милу. Воно на 43% складається з натуральних рослинних масел, завдяки цьому - шкіра після душа ніжна, оксамитова і немає відчуття стягнутості. У складі міститься ефірне масло мандарина, яке надає продукту бадьорить, але ненав'язливий аромат! Текстура трохи масляниста, піниться мало.

Вартість в інтернет-магазині 530 руб.

З усіма продуктами, які ми рекомендуємо для догляду за шкірою в холоди, ви можете ознайомитися тут .

Наталія і Команда Dermosil Росія

Всі записи, Догляд за шкірою

Добридень!

Сьогодні поговоримо на дуже просту тему - використання нічного крему для обличчя. Впевнена, що більшість читачів цього блогу доглядають за своєю шкірою і регулярно користуються нічним кремом. Але ... Чи все так очевидно, як здається на перший погляд?

Чи все так очевидно, як здається на перший погляд

Сама назва «нічний крем» ніби вказує на те, що крем треба наносити перед тим, як лягти спати. Але ось це якраз велика помилка. Нічний крем необхідно наносити на шкіру обличчя за 1,5-2 години до сну !!! І, більш того, бажано його використовувати до 22 годин, оскільки в цей час шкіра поступово переходить у фазу відпочинку і готова сприймати крем.

Якщо з яких-небудь причин не вийшло нанести крем заздалегідь, то краще тоді його зовсім не використовувати. Зараз поясню чому. Справа в тому, що шкіра обличчя має більшу пористість, ніж інші ділянки тіла. Якщо нанести крем прямо перед сном, він заб'є пори, вбереться в подушку, утворює плівку і буде заважати диханню шкіри. В результаті, ви можете прокинутися з набряками на обличчі (

Взагалі, нічний догляд за шкірою дуже важливий. Після агресивного впливу навколишнього середовища протягом дня, шкіра вночі відпочиває і відновлюється. Кожна клітинка розслабляється під час сну і сприймає компоненти, що містяться в косметичних засобах. До речі, цікавий факт - найбільша ефективність дії нічного крему досягається в інтервалі між 2 годинами ночі та 5 годиною ранку, коли кров приливає до дерми, активізується продукція колагену і клітинне дихання.

Ось зовсім нескладні правила використання нічного крему:

  • Перед нанесення крему необхідно ретельно очистити обличчя.
  • Наберіть порцію крему на долоню і нагрійте її до температури тіла. Відсутність температурної різниці забезпечить краще вбирання.
  • Наносите крем легкими круговими рухами по масажних лініях, щоб стимулювати нервові закінчення і активізувати кровообіг.
  • Через кілька хвилин після вбирання промокніть обличчя серветкою, щоб видалити надлишки крему.
  • І, будь ласка, не забувайте, що догляд необхідний не тільки шкірі обличчя, але і шиї і області декольте.

У висновку я б хотіла зазначити, що нічним кремом краще починати користуватися з 20-25 років поки шкіра ще молода, пружна і зволожена. Тим самим, вона буде довше зберігати свою еластичність і красу. Ну і, звичайно, нічний догляд буде максимально ефективний при правильності і регулярності нанесення косметичних засобів.

Гарного вам дня!

Команда Dermosil Росія

Для чого необхідно видаляти макіяж?
Для чого необхідно видаляти макіяж?
Як же підбирати собі маски і як правильно їх використовувати, щоб домогтися максимального результату?
Чи все так очевидно, як здається на перший погляд?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com