рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як зробити волосся блискучим і слухняним: процедури для волосся на всі випадки життя

У трійку найбільш затребуваних салонних послуг увійшли:

  • кератинове вирівнювання
  • реконструкція
  • Ботокс для волосся.

Найпопулярнішою стала процедура з модною назвою Ботокс. Тренд сезону розглянемо на прикладі відомої косметичної марки INOAR , Відомої своїми передовими комплексами для салонних процедур. Повна назва послуги - Ботокс для волосся - Колагенові омолодження.

Процедура створена для відновлення щільності і міцності волосся. Вона насичує кожен волосок кератином і колагеном - білками, які заповнюють порожнечі пошкодженого волосся. Також до складу комплексу входять цілющі олії макадамії і Аргана, які живлять і зволожують сухі волосся, повертаючи їм природну м'якість. Після багаторазового фарбування, освітлення та інших перехожих процедур, наше волосся сильно псуються, з'являється сухість, перетин і ламкість. Пропадає природний блиск і м'якість. В кінцевому підсумку волосся виглядає втомленими, починають сильно плутатися. А щоденні укладання з використанням фена і праски тільки підливають масла у вогонь, остаточно зневоднюючи волосся. Саме в цих випадках процедура Ботокс для волосся підійде найкраще. Вона наповнить потьмяніли волосся глянцевим блиском, зробить їх гладкими і слухняними.

Ще одна процедура, яка вже давно отримала визнання і заслужила любов кучерявого клієнток - кератіновие випрямлення . Процедура-знахідка для тих, чиє волосся не піддаються укладанні, пушаться і насилу розчісується. Кератинове вирівнювання вирішує відразу кілька важливих проблем: випрямляє волосся на кілька місяців, скорочуючи щоденні годинні укладання до декількох хвилин, повертає блиск і шовковистість, відновлює структуру волосся. Кератинове вирівнювання дуже сильно змінює образ, перетворюючи пухнастих, розпатланих дівчат в елегантних і доглянутих осіб.

І, нарешті, процедура, розроблена спеціально для божевільних експериментаторші - реконструкція волосся ! Її називають останнім шансом. І це шанс дає друге життя безнадійно зіпсованим волоссю! Якщо після чергового освітлення, кардинального фарбування, хімічної завивки або просто частого випрямлення праскою, волосся перетворилися в солому, повернути їх до життя допоможе реконструкція. Ця процедура відновлює до 80% волосся, при цьому працюючи з ушкодженнями на молекулярному рівні. Реконструкція від марки INOAR попереджає перетин, наповнюючи волосся кератином і цистеїном.

Реконструкція від марки   INOAR   попереджає перетин, наповнюючи волосся кератином і цистеїном

Автор статті: Євгенія Бузаєва

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com