рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Про компанію

Компанія «Тарк» - офіційний торговий і сервісний представник концерну Karcher (Керхер) в Новокузнецьку. З 1998 року ми пропонуємо повний асортимент побутової техніки, професійного та промислового обладнання, а так само хімічні засоби для чищення мийки і прибирання. Компанія «Тарк» - офіційний торговий і сервісний представник концерну Karcher (Керхер) в Новокузнецьку

Наша позиція: комплексний підхід до проблеми клієнта. Для бізнесу це проектні рішення і супровід в процесі всього терміну експлуатації техніки. Допомога у виборі апаратів, монтаж обладнання та детальний інструктаж по використанню. Для пересічних покупців - повна інформація про асортимент побутових приладів і допомогу у виборі.

До ваших послуг сервісний центр і висококваліфіковані фахівці, які щорічно проходять атестацію. А так же гарантійне і післягарантійне обслуговування техніки.

Компанія постійно розвивається. З'являються новинки в асортименті, цікаві пропозиції, як для покупців, так і для бізнесменів.

Чим техніка Керхер відрізняється від інших виробників? Спочатку концерн займався виробництвом професійного обладнання, пізніше апарати були адаптовані для побутового використання. Всі технології створені фахівцями компанії і запатентовані. Техніка Керхер - незаперечний світовий лідер у виробництві побутової та професійної техніки.

Чим техніка Керхер відрізняється від інших виробників?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com