рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Дитяча побутова техніка - Магазин розвиваючих ігор та іграшок Розумна дитина

Купити іграшкову кухню >>

Діти облаштовують свій маленький іграшковий світ абсолютно за образом і подобою дорослого. І у них, поки маленьких, обов'язково повинен бути «будинок» - зовсім такий же, як житло мами і тата. Діти облаштовують свій маленький іграшковий світ абсолютно за образом і подобою дорослого Малюки грають в тих дорослих, яких щодня бачать перед собою. І неодмінно намагаються бути схожими на власних мам і тат, з їх поведінкою, звичками і, звичайно, побутовими навичками. А що таке сьогодні - «побутові навички»? Правильно!

Грамотне використання побутової техніки, треба зауважити досить численною, в домашніх умовах. Ми готуємо їжу на виручених панелях і в духових шафах, зберігаємо продукти харчування в об'ємних і не дуже холодильниках, миємо й сушимо посуд в посудомийках, стираємо білизну в машинах-автоматах, гладимо його не просто прасками, а цілими паровими станціями, прибираємо квартиру, використовуючи «розумні» пилососи, печемо чудовий хліб в міні-печах, збиваємо смачні креми блендерами, месім повітряне тісто в комбайнах і робимо ще купу всяких потрібних речей у всяких корисних пристосування. Або з їх використанням. Що ж залишається нашим дітям? Тільки переймати, звикати і, звичайно, вчитися.

Вчитися навичкам володіння всіма цими мікрохвильовими печами, пральними машинами і іншими спеціальними приладами побутового призначення. І зробити це можна тільки в процесі гри. А значить, кожному сучасному «просунутому» малюкові просто необхідна своя іграшкова побутова техніка. Щоб в майбутньому стати просунутим ж користувачем всього цього технічного, але вже «дорослого» пишноти. Сьогодні промисловість, що випускає товари дитячого асортименту, пропонує величезну кількість оригінальних найменувань іграшкової побутової техніки. Найрізноманітніших модифікацій. Відомих і невідомих марок, брендів. Деякі з таких іграшок, всього лише, візуально повторюють обриси своїх «дорослих» аналогів. А інші - ні в чому не поступаються прототипам по функціональності. А то і перевершують їх! У всякому разі ті, що знаходяться і функціонують в більшості сучасних кухонь і ванних кімнат. Є такі маленькі дитячі холодильники, що «морозять» не гірше великих. А в іграшкових машинках можна прати лялькові речі і мити лялькові сервізи. І буде чисто.

У деяких супер сучасних комплектах іграшкового кухонного оснащення є абсолютно все - від печей до витяжок. І при цьому вся міні-техніка електронна! Тобто, цілком і повністю функціональна. Як тут не позаздрити маленьким господарочкам ?! Яку іграшкову побутову техніку купити своїй дитині - вирішувати тільки вам. Одні вважають, що іграшки повинні, все-таки, залишатися «несправжніми», а інші впевнені, що прогрес не стоїть на місці, і дитячі побутові прилади просто «зобов'язані» бути «один в один» і навіть краще.

В процесі гри з дитячими технічними пристроями малюк набуває безцінні знання і такий необхідний життєвий досвід. Крім того, іграшкова побутова техніка розвиває дрібну моторику рук, тренує пам'ять, увагу, логічне мислення та привчає до акуратності. Формує стійку систему реальних і абстрактних образів у свідомості маленького чоловічка, тільки-тільки відкриває для себе цей абсолютно дивовижний і такий багатогранний світ.

Кухонна та інша побутова техніка в іграшковому виконанні випускається сьогодні і цілими блоками - наприклад для дитячої кухні, ванної кімнати або санвузла, і окремими предметами. У першому випадку, малюк отримує відразу величезний творчий простір для всіляких ігор і розваг, в другому - можливість поповнювати власну побутову технічну колекцію, постійно проявляючи зацікавленість в новинках, смак і почуття гармонії. А як же? Адже підібрати за зовнішнім виглядом чайники, тостери, кухонні комбайни та посудомийки без вродженого почуття прекрасного, навряд чи, вийде. Кухонні іграшкові блоки можуть бути навіть підключені до води! Грати з таким набором дуже цікаво - і дівчинка, і хлопчик знайдуть на цій мініатюрній іграшкової кухоньці заняття собі до душі. Крім усього іншого, такий комплект має витяжку, колірні, світлові і звукові ефекти, що імітують процес приготування їжі з використанням сучасних технічних пристроїв. Може бути, на іграшкових плитах не можна навчитися готувати, а за допомогою маленького пилососа якісно не прибереш квартиру, але свою користь ці предмети, безумовно, принесуть! По крайней мере, дитина точно буде знати призначення цих пристроїв, а так же принцип, яким чином вони включаються і вимикаються.

Звичайно, малюки могли б познайомитися з такими механізмами, що називається, «в натуральну величину», але з маленькими якось зручніше, погодьтеся? І зовсім безпечно для життя і здоров'я, що архі-важливо! Інформацію про ігри, в яких може бути задіяна мініатюрна іграшкова побутова техніка, прямує до нескінченності! Ці предмети можна ввести практично в будь-який розважальний сюжет, починаючи від банально-традиційної гри «в будинок» і закінчуючи дитячої науково-технічної лабораторії, де теж не обійтися без холодильників і міксерів.

Придбати оригінальний комплект іграшкової побутової техніки - для кухні або для збирання - це чудова можливість зайняти будь-якого дитини не на одну годину і навіть день! А вже, якщо це суперсучасний електронний комплекс, то і поготів! Тут можна і самому розвернутися з фантазією, і з друзями поекспериментувати! Тепер не тільки фарфоровим лялькам і плюшевим ведмедикам забезпечені ситні сніданки і чудові обіди. Тепер в будинок можна і веселу дворову компанію на святкову вечерю запросити, і мамі з організацією зовсім «дорослого» застілля допомогти. Ну, салат-то вже точно вийде порізати!

А що таке «плюс ще одна» робоча поверхня перед приходом гостей - пояснювати не потрібно. Це будь-яка господиня знає. І мама точно оцінить прагнення допомогти! Така кухонька приверне не тільки увагу маленьких дівчаток, але і хлопчиків. Так і посаду «шеф-кухаря» в особливо престижних закладах громадського харчування, найчастіше, дістається саме представникам сильної половини людства. Але ж їм треба з чогось починати! Так чому б не з дитячої кухні, оснащеної найсучаснішою, хоч і іграшкової, але, все-таки, побутовою технікою. Є такі дитячі набори, з якими грати ніколи не набридає. Чи не нудно, і все тут! А як занудьгуєш з таким оригінальним і красивим комплектом або навіть окремим предметом? Будь-яка дитина зрадіє подарунку! І якщо ви хочете презентувати своєму малюкові щось незвичайне, зверніть увагу на іграшкову побутову техніку. Може бути, в дитячій кімнаті не вистачає саме маленького пилососа, щоб привчити егозу-непосиду до збирання? А щоб без проблем з'їдає каша на сніданок, треба доручити її самостійно «приготувати»? Вибирайте, що більше сподобається, а краще - купіть цілий «технічний» комплект! Ось побачите, він неодмінно стане в нагоді вашому чаду.

Купити іграшкову кухню >>

А що таке сьогодні - «побутові навички»?
Що ж залишається нашим дітям?
Як тут не позаздрити маленьким господарочкам ?
А як же?
Звичайно, малюки могли б познайомитися з такими механізмами, що називається, «в натуральну величину», але з маленькими якось зручніше, погодьтеся?
А як занудьгуєш з таким оригінальним і красивим комплектом або навіть окремим предметом?
Може бути, в дитячій кімнаті не вистачає саме маленького пилососа, щоб привчити егозу-непосиду до збирання?
А щоб без проблем з'їдає каша на сніданок, треба доручити її самостійно «приготувати»?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com