рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Бухти Нового Світу

  1. Стежка Голіцина або Соколина стежка - одна з найвідоміших місць Нового Світу. В районі селища Новий...
  2. синя бухта
  3. блакитна бухта

Стежка Голіцина або Соколина стежка - одна з найвідоміших місць Нового Світу.

В районі селища Новий Світ в Криму мальовничі миси утворюють три красиві тихі бухти, потрапити в які можна, відправившись пішки по стежці Голіцина на захід.

Стежка веде по скелястому узбережжю Чорного моря, загортає в цікавий грот Голіцина і закінчується в ялівцевого гаю Стежка веде по скелястому узбережжю Чорного моря, загортає в цікавий грот Голіцина і закінчується в ялівцевого гаю. Стежка була прорубані в 1912 році за наказом князя Голіцина до приїзду царя Миколи II на яхті «Штандарт» з сім'єю для екскурсії по околицях селища. Стежка Голіцина названа так на честь князя Лева Сергійовича Голіцина, який з кінця 18-го століття був власником Нового Світу, а також прославився як відмінного винороба і засновника заводів шампанських вин.

Стежка Голіцина названа так на честь князя Лева Сергійовича Голіцина, який з кінця 18-го століття був власником Нового Світу, а також прославився як відмінного винороба і засновника заводів шампанських вин

Зелена бухта

У Зеленій бухті розташований саме селище Новий Світ з пляжами, пристанями. Названа вона так за кольором води, яка дійсно зелена. З стежки відкривається панорама селища Новий Світ, а також в ясну погоду добре видно Судак і мис Меганом. Далі за горою Орел знаходиться Грот Голіцина (Естрадний грот, грот Шаляпіна) - великий природний грот, вибитий морськими хвилями в горі Коба-Кая.

синя бухта

Далі стежка проходить повз Синьої бухти, яка також називається Піратської або Розбійницької, і піднімається до мису Капчик, але не до його вершині, а перегинає його і веде до майданчика, звідки відкривається чудовий вид на Блакитну бухту. Синя бухта обмежена зі сходу горою Коба-Кая, а з заходу мисом Капчик. За часів таврів і древніх греків тут, за легендою, ховалися піратські судна. Кажуть, що на дні Синьої бухти до сих пір знаходяться затонулі кораблі зі скарбами. Тут утворився стихійний пляж. Дістатися сюди можна на катері з Нового Світу.

блакитна бухта

За мисом Капчик відкривається вид на Блакитну (Деліліманскую) бухту, яка зі сходу обмежена самим мисом Капчик, а з заходу горою Караул - Оба. На узбережжі цієї бухти розташований пляж, який облюбували ще царські особи, тому пляж і називається Царським. Сюди возять «Банан» з відпочиваючими з Нового Світу і назад. Доступ з гір на Царський пляж перекритий. (Серпень 2013 року) Чомусь там чергував міліціонер.

Подивитися фото «Бухти Нового Світу»:

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com