рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Букет і підв'язка нареченої, весільні традиції

Весілля один з найпрекрасніших моментів у житті будь-якої дівчини і, звичайно, хочеться, щоб все було ідеально, особливо образ. Одним з найважливіших атрибутів є атрибут, що привертає погляди багатьох, чарівний букет нареченої. Саме з ним пов'язано багато традицій і обрядів, багато з яких дотримуються і до цього дня.

чарівний букет нареченої

Варто зауважити й те, що існує чимало народних забобонів, пов'язаних з букетом. Наприклад, він повинен бути виконаний виключно з живих квітів, при цьому варто віддавати перевагу світлим, ніжним відтінкам. Не можна забувати і про квіткову символіку, наприклад, троянда означає сильну і пристрасну любов, орхідея - прихильність. До речі, якщо ви вибираєте незабутній подарунок молодятам, і не знаєте яким квітам віддати перевагу, знайте: штучні квіти не можна дарувати на весілля молодятам. Це варто врахувати навіть при оформленні подарунків, якщо прикрашаєте сюрприз, то краще зробити це живими трояндочками, орхідеями, ромашками ... тут вже підключіть свою фантазію. Під час весільної церемонії не можна випускати букет з рук, а на торжестві його обов'язково ставлять у вазу на стіл молодят.

Під час весільної церемонії не можна випускати букет з рук, а на торжестві його обов'язково ставлять у вазу на стіл молодят

Найдавнішою і популярною традицією букета нареченої - це його кидання незаміжнім дівчатам. При цьому багато хто використовує в цьому ритуалі дублерів, щоб свій забрати додому. Природно, в цілому вигляді його не збереглося, але багато дівчат обов'язково засушують хоча б кілька квіточок і зберігають їх все життя. Дана традиція має кілька витоків. Так, на древньої Русі молодий зав'язували очі, а незаміжні дівчата, взявшись за руки, водили хоровод, та хто виявлялася ближче всіх до молодої після закінчення хороводу, і повинна незабаром також вийти заміж. А ось в Європі свого часу шлюбний наряд вважався символом удачі, а тому кожна дівчина намагалася відщипнути від нього хоча б невеликий шматочок, в результаті до вечора вбрання нареченої перетворювалося в справжні обірвані лахміття. Щоб уникнути такого сумного фіналу, наряд стали прикрашати різними кольорами і вже їх незаміжні подружки стали відривати, а ще через трохи часу квіти на платті замінив повноцінний букет. Ну а найкрасивіша легенда сталася в США, де весільний букет наречена подарувала своїй подружці з побажаннями зустріти свою любов, незабаром ця історія облетіла всю країну і за її межі.

Крім того, можна не просто кидати, а обіграти це цікаво. Наприклад, існує спосіб зі стрічками. Необхідно взяти довгі стрічки в такій же кількості, як і незаміжніх подружок. Край одній зі стрічок прив'язати до ніжки букетика, а решта просто обмотати. Вільні краї дівчата беруть в руки і та, у якої буде прив'язана стрічка, і є щасливою власницею квіткового трофея. А якщо серед всіх запрошених подружок, тільки одна незаміжня, то букетик просто їй дарується, при цьому потрібно сказати гарні слова з побажаннями зустріти свою любов. Також можна додатково оформити красиву листівку в подарунок на пам'ять.

Друга весільна традиція - кидати підв'язку, це робить наречений. Весільна підв'язка нареченої являє собою мереживну гумку з різними декоративними елементами і стрічками. Вона буває різної ширини і кольору. І хоч цей звичай прийшов до нас недавно, але як би там не було, в останні роки він є невід'ємною частиною будь-якого торжества.

І хоч цей звичай прийшов до нас недавно, але як би там не було, в останні роки він є невід'ємною частиною будь-якого торжества

Найцікавіше, що коли-то даний атрибут використовувався для підтримки панталонів, причому як чоловіками, так і жінками. Пізніше даний аксесуар почали використовувати тільки жінки, щоб підтримувати панчохи, ну а зараз це виключно весільний атрибут, з яким пов'язані цікаві традиції та головний звичай на кожному весіллі .

Одягає наречена підв'язку, як правило, на праву ногу, трохи вище коліна, але в деяких країнах, особливо в Північній Америці, надягають відразу дві. При цьому першу повинен зняти наречений і кинути через плече в натовп неодружених друзів, а ось друга на весіллі не знімається, а залишається на пам'ять молодятам і зберігається.

Що стосується часу, коли потрібно кидати підв'язку нареченої, то це відбувається в кінці святкового вечора, коли вже розрізаний торт і молодята незабаром будуть йти. В цей час звучить музика: спочатку кидається букетик, ну а потім і вихід нареченого з пов'язкою, яку він кине своїм неодруженим друзям.

Сам процес кидання весільної підв'язки, як правило, потрібно розіграти красиво, сексуально і цікаво. Для цього молоду саджають на стілець або ж вона повинна поставити на нього ніжку. Після наречений повинен підняти плаття і елегантно зняти пов'язку, особливо романтично це виглядає, якщо наречений зробить це зубами. Але якщо молодята повінчані, то варто робити все більш скромно і обійтися без зубів, а акуратно зняти руками. Якщо було одягнене відразу дві, то знімати необхідно першу, а другу - залишити. Після, наречений кидає підв'язку і той з хлопців, хто зловить її, може незабаром зустріти свою другу половинку. До речі, за однією з традицій хлопець повинен зберігати свій спійманий приз і подарувати своїй майбутній дружині, для того, щоб одягнути його вже на власне весілля.

В кінці святкового вечора щасливі володарі двох головних призів, хлопець і дівчина, обов'язково повинні разом станцювати.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com