рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

ТОП-10 найбільш незвичайних конкурсів краси

Фото: Miss World

Всі знають про конкурсах "Міс світу", "Міс всесвіт" - регулярні змагання проводяться в багатьох містах і країнах. Але б'ємося об заклад, про таких конкурсах ви ніколи не чули.

1. Міс "Барабанні палички"

В американському штаті Арканзас щороку в день Подяки проводиться конкурс Міс "Барабанні палички": конкурсантки закривають тіло і обличчя плакатами із зображенням індички (символ дня Подяки), а судді оцінюють виключно ноги красунь. Переможниця стає героїнею популярного ток-шоу, де нарешті відкриває своє обличчя.
2. Міс "Мавпочка"

Для вибору актрис, які взяли б участь в зйомках п'ятого фільму франшизи "Планета мавп", в 1972 році Гері Оуенс придумав дуже незвичайний конкурс краси. Його учасниці виконували всі стандартні вимоги подібних змагань, але на протязі всього процесу виходили на публіку виключно в масці мавпи. Перемогла Домініка Грін, яка і виконала головну роль в п'ятому фільмі - "Битва за планету мавп".

3. Міс "Ідеальна постава"

З 1956 до 1969 року в США проходив конкурс, в якому брали участь не самі дівчата-красуні, а ... їх рентгенівські знімки! Їх робили в трьох проекціях, стоячи прямо, на лівій нозі і на правій нозі, причому стояли дівчата на особливих платформах-вагах, які показували розподіл ваги між двома стопами. У переможниці першого конкурсу Луїс Конвей цей розподіл було бездоганним: 50 на 50.
4. Міс Трансгендер

З 2013 року в Бразилії проводиться конкурс краси серед чоловіків, які вважають себе жінками і виглядають як жінки. Правила конкурсу стандартні, а призом для переможця стає операція зі зміни статі. Конкурс незмінно породжує бурхливі дискусії про етичність, гомофобії і моралі, однак спонсор змагання - Міжнародне товариство захисту прав людини - вважає, що його проведення має підвищити рівень толерантності в країні.
5. Міс "Пін-ап"

Ніяких виходів в бікіні, тільки пишні форми і спокусливі ретро-сукні - конкурс, який прославляє стиль 50-х років, неймовірно популярний в Австралії. Остання переможниця Скарлетт Роуз в своїй тріумфальній промові сказала, що бачить в цьому конкурсі "прославляння істинної жіночності - на противагу тому, що відбувається в світі моди сьогодні".

6. Міс "Коротка стрижка"

Конкурс проіснував лише кілька років, але в США його вважають дуже значущим явищем. Протестуючи проти корсетів та інших атрибутів традиційного жіночого гардеробу, феміністки 20-х років відрізали довге волосся і носили коротку стрижку. Прихильники патріархальної схеми називали ці зачіски потворними, мужланскімі і відразливими. Влада невеликого міста Корал Гейблс у Флориді вирішили підтримати феміністок і організували конкурс, взяти участь в якому могли тільки володарки короткої стрижки. Неймовірно, але це спрацювало: дівчата все частіше стали віддавати перевагу коротким зачіскам, засуджувати власниць таких зачісок стало поганим тоном, а перукарська справа в штатах різко пішло в гору.

7. Міс "Засуджена вбивця"

Конкурс проводиться в Бразилії, а брати участь в ньому можуть тільки ув'язнені в тюрму дівчата, які вчинили вбивство. Крім зовнішніх даних журі оцінює освіченість дівчат, їх поведінку у в'язниці і відгуки наглядачів. Останньою переможницею стала Ребекка Райса Суелен Гедезін, 19-річна вбивця з бразильського міста Ресіфе.
8. Міс "Повія"

Почекай захлинатися від обурення, організатори на те й розраховували. Конкурс вперше провела Наталія Фабія в 2012 році в Лос-Анджелесі. Оригінальна назва - Miss Hooker - вона вибрала не випадково, розуміючи, як буде епатувати публіку. Насправді в інтерв'ю Фабія зізнавалася, що вона хотіла провести змагання між талановитими дівчатами, які заробляють, продаючи свою творчість. Ідеєю Наталії було показати голлівудському спільноті прекрасних молодих обдарованих художниць, співачок, скульпторів, письменниць і композиторів. Провокаційна назва спрацювало: конкурс привернув увагу преси і досить широко висвітлюється.
9. Міс "Атомна бомба"

Натхненні першим запуском атомної бомби в США в 1952 році, шоумени в Лас-Вегасі оголосили конкурс Міс "Атомна бомба". По суті, це був звичайний конкурс краси, але в кожному образі і на кожному етапі дівчата повинні були якимось чином обіграти ядерний вибух. Змагання досить успішно йшло кілька років поспіль, а найвідомішою "Атомної бомбою" стала Лі Мерлін в 1957 році. Очевидно, образ Лі скопіювала з Мерилін Монро.

10. Міс "вижила у Голокості"

Якщо всі інші конкурси в нашій добірці могли викликати лише посмішку, то цей нагадує нам про страшні дні в історії людства. Конкурс для літніх леді проводиться в Ізраїлі в пам'ять про жахливу катастрофу, яку довелося пережити євреям. Вік учасниць коливається від 74 до 97 років, на протязі змагання вони виходять у вечірніх сукнях, в спортивному одязі і виступають перед аудиторією, розповідаючи свою історію виживання. В останньому конкурсі брали участь 300 жінок. На жаль, з кожним роком число учасниць зменшується.

Нагадаємо, українки на візках взяли участь в конкурсі краси у Варшаві .

Також ми писали, що дівчина з синдромом Дауна вперше виграла в США конкурс краси . 22-річна американка Микайла Холмгрен завоювала титул "Міс Міннесота".

А 27 листопада було оголошено ім'я "Міс Всесвіту-2017" . Їй стала представниця Південно-Африканської Республіки 22-річна Демі-Лі Нель-Пітерс. Дівчина планує боротися з епідемією СНІДу в своїй країні і відкрити курси самооборони для жінок, над програмою яких вона вже працювала. Крім того, Нель-Пітерс намір домагатися рівних зарплат для чоловіків і жінок.

Україну на конкурсі представляла переможниця регіонального конкурсу Міс Україна Всесвіт-2017 , 18-річна киянка Яна Краснікова. Але в фінал дівчина не увійшла.

Раніше в китайському місті Санья пройшов конкурс Міс Світу 2017 . Перемогу в ньому здобула 20-річна студентка з Індії.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

джерело: topnews.ru

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com