рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Звуження і очищення пір, причини розширених пор

  1. Причина розширених пор
  2. Засоби, що допомагають звузити пори
  3. Боротьба з розширеними порами: сучасні технології
  4. Процедури для очищення пір
  5. Процедури для звуження пор

Розширені пори на обличчі - проблема аж ніяк не рідкісна. Від таких проявів страждають як молоді дівчата, так і жінки у віці. Особливо схильні до появи сильно помітних, розширених пор власниці жирної та комбінованої шкіри. На жаль, це не тільки естетична проблема. В розширених порах створюється середовище, виключно сприятлива для розвитку бактерій.

Причина розширених пор

Пори - це невеликі отвори на поверхні шкіри, які служать для виведення шкірного сала. Чим більше шкірного сала виділяється, тим ширше пори. До того ж, коли в порах накопичуються забруднення, вони починають здаватися більше, ніж є насправді. Відповідно, з підвищенням жирності шкіри підвищується і ризик появи розширених пор.

До таких проблем може привести декілька причин. По-перше, це гормональні порушення та зміни в організмі (підлітковий вік, вагітність, менопауза). З цієї причини жирність шкіри часто підвищується, і пори стають більш розширеними. По-друге, до подібних проявів може привести зниження імунітету, авітаміноз. По-третє, дуже часто причиною появи розширених пор стає надмірне застосування декоративної косметики та використання неякісних доглядають косметичних засобів. І, по-четверте, шкіра обличчя може реагувати підвищенням жирності на деякі внутрішні захворювання і на прийом певних лікарських препаратів. До того ж, людям, схильним до жирності шкіри і появи розширених пор потрібно знати, що їм просто протипоказані жирна, гостра і пряна їжа, напівфабрикати, смажене, копчене.

Боротися з розширеними порами можна і потрібно, тому що  якщо пустити ситуацію на самоплив, на шкірі обов'язково з'явиться роздратування, вугрі, забруднення в порах трансформуються в щільні чорні точки, позбутися від яких буває нелегко Боротися з розширеними порами можна і потрібно, тому що якщо пустити ситуацію на самоплив, на шкірі обов'язково з'явиться роздратування, вугрі, забруднення в порах трансформуються в щільні чорні точки, позбутися від яких буває нелегко.

Жінкам, які мають схильність до підвищеної жирності шкіри, косметологи категорично не радять вмиватися милом і гарячою водою - це пересушує шкіру, провокуючи ще більш активну салоотделение.

Засоби, що допомагають звузити пори

Існує чимало народних засобів і готових косметичних препаратів, які допомагають впоратися з цією проблемою. Природно, починати потрібно з хорошого, якісного очищення - для цього бажано провести глибоку чистку або пілінг, що допоможе вичистити пори. У домашніх умовах для цього зазвичай застосовуються різні скраби, препарати для хімічного пілінгу. Іноді в домашніх умовах якісно очистити шкіру неможливо і доводиться вдаватися до допомоги косметолога.

Підтримувати шкіру в чистому вигляді щодня допоможуть чудові маски з косметичної глини, які добре очищають пори і звужують їх. Для цього використовується блакитна, біла, рожева глина. Також часто застосовують для звуження пор маски з бодяги, яку можна придбати в аптеці. Умиватися потрібно двічі на день зі спеціальною пінкою, яка розрахована саме на жирну шкіру. Також корисно очищати шкіру спеціальними лосьйонами.

Серед популярних народних засобів, що допомагають звузити пори, варто назвати маску з білка і лимонного соку, маску з вершків з корицею, огіркову маску з борною кислотою Серед популярних народних засобів, що допомагають звузити пори, варто назвати маску з білка і лимонного соку, маску з вершків з корицею, огіркову маску з борною кислотою. Радять також під час вмивання обполіскувати шкіру не просто водою, а настоями з різних лікувальних трав: ромашки, череди, календули або ж водою з додаванням невеликої кількості лимонного соку. Добре допомагає тонізувати жирну шкіру протирання кубиками косметичного льоду (заморожені відвари трав). При розширених порах бажано щодня використовувати тоніки, які містять протизапальні та протимікробні компоненти.

Боротьба з розширеними порами: сучасні технології

У сучасних косметичних салонах, звичайно, пропонується чимало процедур, які допомагають боротися з розширеними порами і підвищеною жирністю шкіри У сучасних косметичних салонах, звичайно, пропонується чимало процедур, які допомагають боротися з розширеними порами і підвищеною жирністю шкіри.

Процедури для очищення пір

В умовах косметичного салону можна набагато ретельніше, краще і глибше очистити пори. Тут для цього застосовуються різні пілінги , Які очищають маски, а також механічна і ультразвукова чистки .

Процедури для звуження пор

Серед процедур, які допомагають звузити розширені пори можна назвати фракційне омолодження, фотоомолоджування, биоревитализацию та інші. Всі вони надають тонізуючу дію на шкіру, зменшують її жирність, що, відповідно, дозволяє звузити пори. Подібні процедури показані для лікування шкіри в різному віці.

Косметологи радять не ставитися до своєї шкіри легковажно і відразу реагувати на будь-які зміни. Адже часто саме на обличчі з'являються перші ознаки внутрішніх хвороб. І намагайтеся з молодих років берегти свою шкіру - адже нової у вас вже не буде!

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com