рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Врослі волосся в зоні бікіні - фото до і після, як боротися і позбутися, лікування, відгуки

  1. причини
  2. Травмування волосяного фолікула
  3. Заростання усть фолікулів ороговевающим епітелієм
  4. Постійне тертя одягу
  5. Зміна гормонального фону
  6. Правда, що після шугаринга волосся вростають менше?
  7. Як їх прибрати в зоні бікіні
  8. Правила догляду за шкірою після депіляції
  9. Розпарювання і розм'якшення шкіри
  10. застосування скрабів
  11. Застосування засобів з ефектом пілінгу
  12. видалення голкою
  13. Коли варто звернутися за допомогою до хірурга
  14. Відео: Як правильно видалити волосся в інтимній зоні

Ми терпимо біль від видалення волосся в області бікіні для того, щоб після епіляції виглядати ідеально. І тому буває дуже прикро, коли замість ідеальної гладкості отримуємо ось таку картину.

Крім того, що це некрасиво, так це ще доставляє масу неприємних відчуттів. При зіткненні з одягом запалена шкіра саднить, свербить і свербить. А якщо вогнища запалення на місці врослого волосся перетворюються в нариви, то може приєднатися ще й досить інтенсивний біль.

А якщо вогнища запалення на місці врослого волосся перетворюються в нариви, то може приєднатися ще й досить інтенсивний біль

Фото: прояви врослого волосся

Поступово на місці врослого волосся формуються темні плями, які роблять картину ще більш гнітючою. Ці плями навіть після видалення волосся можуть зберігатися на шкірі кілька місяців, поступово бліднучи.

причини

Бікіні - це така область шкіри, на яку впливає відразу кілька факторів, що призводять до вростання волосся після депіляції. Це і такі чинники, які характерні для будь-якого іншого ділянки тіла, і специфічні тільки для інтимної області особливості. Тому і виходить так, що на ногах і в пахвових западинах може бути все благополучно, а ось зону бікіні нікому демонструвати не хочеться.

Тому і виходить так, що на ногах і в пахвових западинах може бути все благополучно, а ось зону бікіні нікому демонструвати не хочеться

Фото: види деформації волосся (схематичне зображення)

Травмування волосяного фолікула

Трапляється досить часто в результаті неправильної техніки видалення волосся. І якщо для зовнішнього бікіні, де волосся все ростуть в одному напрямку, дотримати техніку і все видалити зі зростання або проти росту волосся легко, то ось для депіляції глибокого бікіні професіоналізм майстра по депіляції дуже важливий.

Кілька процедур неправильного видалення волосся можуть забезпечити клієнту постійні проблеми з вростанням волосся в майбутньому.

Заростання усть фолікулів ороговевающим епітелієм

Якщо шкіра щільна, то устя волосяних фолікулів можуть звужуватися або повністю закриватися роговими лусочками шкіри. Це ускладнює і процес видалення волосся, і подальше відростання кожного з волосків.

Постійне тертя одягу

Якщо зазвичай тертя об краї білизни і шви одягу не доставляють дискомфорту, то травмована під час депіляції шкіра може реагувати на дотик тканини роздратуванням і почервонінням Якщо зазвичай тертя об краї білизни і шви одягу не доставляють дискомфорту, то травмована під час депіляції шкіра може реагувати на дотик тканини роздратуванням і почервонінням. Роздратування є фактором появи врослого волосся, гнійників на місці пошкоджених фолікулів.

Причиною роздратування може бути не тільки вузький одяг, але також білизна з синтетичних тканин, що не вбираю вологу і створюють так званий «парниковий ефект».

Зміна гормонального фону

Зазвичай вростання волосся сприяє зміна гормонального фону. Саме тому часто жінки помічають, що врослі волосся з'являються або їх кількість значно збільшується під час вагітності.

Правда, що після шугаринга волосся вростають менше?

Насправді немає способів, які викликають вростання волосся в більшій мірі, ніж інші методи депіляції Насправді немає способів, які викликають вростання волосся в більшій мірі, ніж інші методи депіляції. Шугарінг прийшов до нас пізніше, ніж видалення волосся епілятором і воском.

Тому деякий час його рекламували як метод, який не викликає вростання волосся. Час показав, що це всього лише маркетинговий хід.

Якщо говорити про методи позбавлення від небажаної рослинності, то тут скоріше потрібно знайти свого майстра, який зробить процедуру технічно правильно. Це може бути і воскова епіляція, і шугарінг, і новомодне видалення волосся ниткою.

Найголовніше, щоб волосся було видалено з мінімальним збитком для волосяних фолікулів.

Як їх прибрати в зоні бікіні

Лікування врослого волосся необхідно починати з простих методів і поступово переходити до травматичним (хірургічним). Розташувати їх в порядку від простих до складних можна в такому порядку:

  • дотримання правил догляду за шкірою після процедури депіляції;
  • розпарювання і розм'якшення шкіри;
  • застосування скрабів і зволожуючого крему;
  • застосування отшелушивающих засобів (ензими, саліцилова кислота, бодяга);
  • видалення врослого волосків за допомогою пінцета або голки;
  • розтин наривів на місці врослого волосків у хірурга.

Давайте розглянемо кожен з методів більш докладно.

Дізнайтеся, чи має протипоказання   квантова епіляція Дізнайтеся, чи має протипоказання квантова епіляція . Якщо так, то які?

Якими методами краще зробити чоловічу епіляцію в зоні бікіні, читайте тут .

Правила догляду за шкірою після депіляції

Зазвичай кожен з майстрів докладно розповідає, як і що робити після процедури. Але рідко хто з клієнтів реально дотримується цих правил. Тому і результати не завжди радують. Ось ці правила:

  • відразу після процедури потрібно використовувати білизну тільки з натуральних тканин, досить вільне про крою;
  • хоча б на добу після процедури необхідно відмовитися від відносини капронових колготок;
  • протягом декількох днів краще не носити дуже вузькі брюки і джинси;
  • в першу добу не варто купатися у відкритих водоймах, відвідувати басейн і сауну, приймати ванну;
  • після душу необхідно обробити шкіру в області бікіні розчином антисептика, наприклад, хлоргексидином, і нанести тонким шаром мазь Бепантен;
  • до того часу, поки не зійде почервоніння, рекомендується обмежити статеві контакти;
  • поки зберігається почервоніння після процедури, не рекомендується наносити косметичні засоби на шкіру.

Розпарювання і розм'якшення шкіри

Найчастіше такої процедури буває достатньо, щоб полегшити відростаючих волосків вихід назовні. Для розпарювання знадобиться шматок м'якої тканини і тепла вода. Або можна використовувати народний спосіб, коли для розпарювання шкіри застосовується хліб і підігріте молоко.

У будь-якому випадку тканину або хліб необхідно опустити в теплу рідину, злегка віджати і покласти на шкіру в тому місці, де необхідно позбутися від врослого волосся.

Повторити процедуру можна кілька разів, поки шкіра не розпариться настільки, щоб відкрилися пори і верхній шар епідермісу не стане досить рихлим для того, щоб можна було легко видалити врослі волосся.

застосування скрабів

Боротися з вросшими волоссям за допомогою скрабів просто: починаючи з 5-7 дня після процедури можна починати використовувати косметику з отшелушивающими частинками 1 раз в два-три дня. Після кожного застосування скрабу рекомендується зволожувати шкіру кремом.

Застосування засобів з ефектом пілінгу

Фото: суміш порошку бодяги

Найпростіший варіант - це застосування лосьйонів для лікування вугрового висипу. Зазвичай до складу таких лосьйонів входить азелаїнова або саліцилова кислота, які роблять помітний відлущувальному дію.

Також можна використовувати готові кошти з ензимами типу папаїну і бромелайну, які не тільки відлущують oтмершую шкіру, але також уповільнюють процес зростання нового волосся.

Як варіант, можна використовувати суміш порошку бодяги і перекису водню. Кашку необхідно наносити на область вростання волосся на 10 хвилин кожен день протягом тижня.

Застосування пілінгів допомагає запобігти вростання волосся, тому їх варто застосовувати як профілактичні засоби після кожної процедури депіляції.

видалення голкою

Самостійно їх видаляти голкою або пінцетом в домашніх умовах лікарі настійно не рекомендують, так як існує ризик поширення гнійної інфекції. Але з кожним вросшим волосом до хірурга не будеш ходити, тому в більшості випадків жінки самостійно справляються з проблемою.

Найголовніше, це використовувати антисептики і видаляти тільки ті волосся, які розташовані на поверхні і не мають ознак гнійного запалення навколо них.

Коли варто звернутися за допомогою до хірурга

Проконсультуватися у хірурга з приводу врослого волосся слід тоді, коли утворюються підшкірні «шишечки», які стають то більше, то менше. Зазвичай це означає, що в волосяному фолікулі відбувається хвилеподібний процес нагноєння, який то посилюється, то сходить нанівець.

Не варто розраховувати на те, що «шишечки» пройдуть самі. Якщо відтоку гною немає, волосся залишається в тканинах, то запалення буде повторюватися.

Бувають випадки, коли такі підшкірні нариви розкриваються самостійно. Тоді з них крім гною може вийти один або кілька волосся. Але буває і так, що запалення поширюється на навколишні тканини і формується абсцес, який вимагає екстреного хірургічного лікування.

Спровокувати розвиток абсцесу може спроба самостійно розкрити «шишку» за допомогою голки або видавити її натисканням пальців або нігтів.

Відео: Як правильно видалити волосся в інтимній зоні

Що зробити, щоб це не посторить

Якщо ви перепробували все, що описано в статті, змінили майстра і спосіб видалення волосся, але результати ваші не покращали, то вам доведеться забути про депіляції або і далі мучитися від врослого волосся. Альтернативою депіляції є лазерна , фото -, електро - або ЕЛОС-епіляція .

Ці методи дозволяють позбутися від врослого волосся за два-три сеанси.

Ціни на епіляцію, звичайно, не можна порівнювати з вартістю процедур депіляції, особливо якщо ви проводите їх будинку. Але комфорт від визволення області бікіні того варто.

Читайте, які кошти використовуються для   знеболювання при лазерної епіляції Читайте, які кошти використовуються для знеболювання при лазерної епіляції .

Цікаво, як правильно зробити епіляцію зони бікіні гарячим воском? дивіться відео за посиланням .

Відгуки про диодной лазерної епіляції читайте по цій адресі .

Ваші відгуки

Правда, що після шугаринга волосся вростають менше?
Якщо так, то які?
Цікаво, як правильно зробити епіляцію зони бікіні гарячим воском?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com