рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

У вас жирне волосся? Що робити, як доглядати, як вибрати шампунь для жирного волосся

  1. Чому волосся стає жирним?
  2. Якщо у вас жирне волосся, що робити?
  3. Маски для жирного волосся
  4. вибір шампуню

Власницям жирного типу волосся не позаздриш Власницям жирного типу волосся не позаздриш. Головним і єдності енним показником, за яким ви можете віднести свої волосся до жирного типу, це потреба мити голову практично щодня або через день.

Жирне волосся дано нам від природи, жирність волосся обумовлена підвищеною активністю сальних залоз шкіри і змінити це не від нас залежить.

Але в цьому є свої плюси - жирна шкіра довше залишається молодою і сяючою, а жирне волосся часто здоровіше і красивіше сухих - адже вони краще забезпечуються поживними речовинами і краще захищені від агресивних впливів зовнішнього середовища, а тому менше січеться.

Крім того вони дозволяють без побоювання використовувати багато маски і засоби догляду. У наших же силах забезпечити їм відповідний дбайливий догляд.

Чому волосся стає жирним?

Напевно, більшість щасливих власниць жирного волосся підтвердять, що волосся стали жирними в підлітковому віці, під час статевого дозрівання. Адже в цей важкий період гормональної перебудови організму підвищується рівень тестостерону і чутливість до нього, що і викликає такі явища як жирна шкіра з вуграми і жирне волосся.

Волосся можуть ставати більш жирними і в результаті інших причин, що призводять до гормональних збоїв в організмі - вагітність і менопауза, стрес і нервові перевантаження, захворювання ендокринної та травної систем, незбалансоване харчування. Ну і не варто забувати про генетичну схильність до підвищеної жирності волосся, яка передається нам у спадок.

Але для початку - навіщо взагалі потрібно шкірне сало? Сальні залози знаходяться поруч з волосяними фолікулами. Виділяється з них сало, по-перше, очищає самі волосяні фолікули, по-друге, поширюється по всьому волосу, огортаючи його захисною плівкою, надаючи волоссю пружність, блиск, зволожуючи і забезпечуючи поживними речовинами.

У разі гіперсебореі активність сальних залоз настільки велика, що волосся стає брудними вже через кілька годин після миття, викликаючи жирну лупу , Сильний свербіж і расчеси, витончення і випадання волосся .

У разі гіперсебореі активність сальних залоз настільки велика, що волосся стає брудними вже через кілька годин після миття, викликаючи   жирну лупу   , Сильний свербіж і расчеси, витончення і   випадання волосся

Якщо у вас жирне волосся, що робити?

  • На активність сальних залоз прямий вплив надає харчування, а саме вживання великої кількості жирних. солодких, гострих, смажених і борошняних страв. Звівши до мінімуму їх кількість у вашому раціоні, ви не тільки досягнете поліпшення зовнішнього вигляду вашого волосся, але і зміцните ваше здоров'я в цілому, відчуєте поліпшення самопочуття, ну і звичайно, постройнеете.
  • Для здоров'я волосся важливо не тільки харчування, але вживання достатньої кількості рідини. Якщо ви серйозно налаштовані боротися за красу свого волосся і здоров'я взагалі, випивайте не менше 2 літрів чистої води в день.
  • Упор повинен робитися на м'який, дбайливий догляд, слід звести до мінімуму роздратування шкіри голови, що провокує саловиділення. Наприклад, посилення виділення шкірного сала викликає масаж шкіри голови або посилене розчісування волосся. Таким же чином діє гаряча вода, тому волосся потрібно мити теплою або прохолодною водою.
  • Дратує шкіру голови і сушка волосся феном, особливо із засобами укладання. Якщо вам необхідно висушити волосся феном, намагайтеся не направляти струмінь гарячого повітря на шкіру голови, або використовуйте холодний обдув. Засоби для укладання можна приготувати в домашніх умовах , Читайте також як завити волосся в домашніх умовах без використання засобів укладання.
  • При використанні бальзаму не наносите його на корені волосся, відступите на 10 см від коренів і розподіліть по всій решті довжині волосся. Читайте статтю " Домашні бальзами для волос.Рецепти " >>>
  • Як "спосіб" боротьби з жирністю волосся, іноді рекомендують робити хімічну завивку. Це, звичайно, зовсім варварський спосіб, який не лікує, а калічить волосся.

Маски для жирного волосся

Для догляду за жирним волоссям хороші масляні маски. Найбільш для цієї мети підходять такі легкі базові масла як масло виноградних кісточок, макадамії, жожоба, мигдальне масло, кунжутне масло. З ефірних масел підійде масла чайного дерева, евкаліпта, м'яти, лимона, кедра, шавлії, меліси, сосни, кипариса.

Також шкіру голови підсушує хна, якій можна пофарбувати волосся, і безбарвна хна застосовується у вигляді масок і для миття голови. Підсушує волосся і зелена глина . Добре протирати жирну шкіру алкогольної засобами і настоянками на горілці, наприклад, настоянкою календули або петрушки.

З відварів трав для полоскання жирним волоссям підійде звіробій, кропива, мати-й-мачуха, подорожник, липа, кора дуба.

Для лікування дуже жирної шкіри голови і лупи з успіхом застосовується паста Сульсена 2% , Окремо або в поєднанні з шампунем.

вибір шампуню

вибір шампуню

Слід серйозно поставитися до вибору шампуню. Швидше за все звичайні шампуні з мас-маркету, навіть для жирного волосся, не підійдуть. Такі шампуні для жирного волосся досить агресивні і щодня користуватися ними не можна, причому шампуні з СЛС змушують волосся швидко бруднитися.

Підбирайте шампунь з професійної серії або з органічної косметики, а найкраще робіть шампунь самостійно, наприклад, сухий шампунь з гірчичного порошку і трав дасть приголомшливий результат навіть без бальзаму. Якщо ви користуєтеся шампунем регулярно, підбирайте м'який шампунь для жирного волосся або шампунь для нормального волосся.

При вдалому підборі відповідного саме вам шампуню, його ефект дійсно може виявитися помітним і миття волосся можна скоротити до одного разу на три дні, але як правило, це дорогі шампуні не самих розрекламованих марок. Якщо волосся у вас довгі, а кінчики нормальні або сухі, то при щоденному митті намагайтеся наносити шампунь тільки на корені волосся. Не використовуйте шампуні з силіконом!

Один раз в 1-2 тижні можна використовувати шампунь для глибокого чищення шкіри голови, або робити пілінг шкіри голови.

Деяким людям вдається досягти зниження жирності шкіри голови завдяки якомога більш рідкісного миття, яке "привчає" шкіру виділяти менше шкірного сала. Звичайно, не всім під силу ходити по кілька днів з брудним волоссям, але такий спосіб має місце бути.

Сподіваюся, ця стаття виявилася для вас корисною, і якщо у вас жирне волосся, що робити вам тепер зрозуміло. Доведеться позбутися багатьох звичок - неправильно харчуватися, робити укладки за допомогою фена і стайлінгу, мити голову чим доведеться. Але ці заходи не тільки допоможуть зменшити зайву жирність волосся, адже до того ж ви зможете пишатися довгими, красивими, блискучим волоссям!

Ласкаво просимо в коментарі!

Ще по темі:

Домашні маски для жирного волосся

Типи волосся. Як визначити свій тип волосся

Гірчиця для волосся

Сухий шампунь для волосся

Чому волосся стає жирним?
Якщо у вас жирне волосся, що робити?
Чому волосся стає жирним?
Але для початку - навіщо взагалі потрібно шкірне сало?
Якщо у вас жирне волосся, що робити?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com