рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Салонні і домашні методи усунення розширених пор на обличчі

  1. Причини розширених пор
  2. салонні процедури
  3. Догляд за шкірою з розширеними порами
  4. брендові кошти
  5. Домашні засоби для звуження пор на обличчі

Єва Соболєва

Миру - мир, а мені - пломбір!

calendar_today 27 лютого 2017

visibility 201 перегляд

Шукаєте ефективні способи, як прибрати розширені пори на обличчі, які посилюють і без того проблемну шкіру? Ми розповімо вам, як позбавитися від них: з'ясувати і усунути причини, пройти курс салонних процедур, забезпечити шкірі гідний догляд, вибрати брендові кошти і домашні маски.

Порами називають невеликі отвори каналів сальних і потових залоз на поверхні шкіри. Завдяки їм, здійснюється терморегуляція. Через них жир і піт виводяться, епідерміс зволожується і пом'якшується, забезпечується захист від різних небезпечних зовнішніх факторів і пересихання. Проблема з ними зазвичай виникає у власниць жирної або комбінованої шкіри. Сальні залози продукують надмірну кількість секрету, що сприяє розширенню пір і стає небезпечно для здоров'я. Вони накопичують в собі ороговілий епітелій, бруд, жир. Відбувається закупорка усть волосяних фолікулів, утворюються вугри і комедони. Активізуються бактерії, що провокують появу гнійників, інфільтратів, фурункулів, абсцесів і інших запалень. Як правило, розширені пори на обличчі найбільш помітні на носі, лобі, підборідді (та сама Т-зона), рідше - на щоках.

Причини розширених пор

При жирному типі шкіри в порах накопичується занадто багато сальних виділень, так як залози працюють неправильно - в посиленому режимі. Тепер уявіть, що буде, якщо еластичну ємність забивати чимось до межі, - вона буде розтягуватися. Те ж саме відбувається і з порами. Починається це зазвичай в період статевого дозрівання, а з плином часу проблема лише поглиблюється. Більш глибинні причини розширених пор на обличчі криються в порушеннях гормонального фону, внутрішніх захворюваннях і індивідуальні особливості кожної окремої людини:

  • спадкова схильність;
  • гормональні порушення, які відбуваються в жіночому організмі під час вагітності, лактації, прийому гормональних контрацептивів, менопаузи, клімаксу;
  • пубертатний вік (13-17 років);
  • несприятливі навколишні фактори;
  • незбалансоване харчування, якщо в раціоні занадто багато вуглеводів, прянощів, тваринних жирів;
  • шкідливі звички;
  • неправильний, недостатній догляд за шкірою: неякісне очищення, використання не тієї (непотрібної або дешевої) косметики, надмірне користування тональним кремом і пудрою;
  • порушений обмін речовин;
  • проблеми з травленням;
  • збої в роботі нервової системи;
  • слабкий імунітет;
  • надлишок ультрафіолету (постійні загар).

Постарайтеся зрозуміти, чому пори на обличчі розширені в вашому випадку. Це допоможе зробити ряд дуже корисних заходів, які попутно з основними методиками лікування дозволять позбутися від напасті. Наприклад, якщо в усьому винна гормони, є сенс звернутися за допомогою до ендокринолога. Навести порядок в косметичці і нормалізувати харчування можна власними силами. Захворювання шлунково-кишкового тракту і нервової системи краще довірити відповідним фахівцям. Так що усувайте першопричину - і беріться безпосередньо за лікування. Якщо хочете досягти максимального ефекту, починайте відразу з дієвих заходів - салонних процедур.

А Ви знали, що ... в дерматології пори називають легкими шкіри?

в дерматології пори називають легкими шкіри

Чому на обличчі залишаються постакне і що можна зробити.

Не подобається темне обличчя? Відбілити загар можна і в домашніх умовах…

салонні процедури

Якщо ви запишіться на салонні процедури для розширених пор на обличчі, то отримаєте і консультацію фахівця, і курс сеансів, які дозволять істотно поліпшити стан вашої шкіри. Так як краса і молодість сьогодні в тренді, а апаратна косметологія продовжує розвиватися семимильними темпами, сучасна б'юті-індустрія пропонує жінкам численні методики і техніки, які не тільки звужують, а й ретельно прочищають розширені, зяючі великими отворами пори.

  1. Дарсонвалізація - вплив на шкіру ультразвуком, який прекрасно змушує пори звузитися до нормальних розмірів.
  2. Дезінкрустація - очищення розширених пор електрофорезом в поєднанні з лужними засобами.
  3. Ін'єкційна мезотерапія - введення коктейлів з гіалуронової кислоти, вітамінів, гомеопатичних компонентів, фосфатидилхоліну, амінокислот.
  4. Кріотерапія - лікування розширених пор холодом, який змушує їх звужуватися.
  5. Лазер - один з найбільш затребуваних і ефективних способів прибрати розширені пори на обличчі (зокрема - фотоомолодження). Він діє точково і відрізняється мінімальною травматичністю.
  6. Механічна чистка обличчя, яку частенько призначають при даному косметичному нестачі, викликає сумніви у дерматологів. Так, вона витягує весь шкірний сміття, але не завжди сприяє звуженню розширених пор, зате відрізняється підвищеною хворобливістю.
  7. Микродермабразия - чистка шкіри алмазним наконечником. Діє точно так же, як пілінг. Можна придбати апарат для домашнього використання.
  8. Пілінг фруктовими кислотами все-таки більш ефективний, так як за рахунок випалювання поверхневого (ороговевшего) шару епідермісу дно пір піднімається, і вони стають набагато менше.
  9. Плазмоліфтінг - введення під шкіру плазми власного організму.
  10. Професійні маски на основі водоростей, глини, полімерів та інших інноваційних і натуральних інгредієнтів допоможуть впоратися з цією напастю.

У косметологічному кабінеті після огляду фахівець підкаже, як прибрати розширені пори на обличчі саме у вашому випадку. Він буде спиратися на тип шкіри, індивідуальні особливості, стан здоров'я і першопричину даної напасті. Так, доведеться викласти чималеньку суму за повноцінний курс з декількох процедур. Однак і результати, безсумнівно, вас порадують: не тільки розміри пір зменшаться, але ще й кількість зморшок скоротиться, і колір обличчя поліпшуються, і шкіра стане пружною і еластичною. А якщо паралельно забезпечити ще й належний догляд своєму епідермісу, від напасті не залишиться і сліду.

Корисна порада. Вирушати в салон на процедуру, що сприяє звуженню розширених пор на обличчі, слід взимку або ранньою весною. Інакше ультрафіолет зведе нанівець їх лікувально-косметичну дію.

Інакше ультрафіолет зведе нанівець їх лікувально-косметичну дію

Догляд за шкірою з розширеними порами

Відразу варто обмовитися, що догляд за обличчям з розширеними порами - справа дуже копітка і вимагає чималих сил і терпіння. З одного боку, це необхідні заходи, без яких процес одужання може затягнутися на невизначений час. З іншого боку, без тих же салонних процедур і косметичних засобів результат може вийти занадто слабким. Можливо домогтися незначного звуження і очищення, але повністю позбавити від проблеми може тільки комплекс невпинних і щоденних дій. Отже, що робити при розширених порах на обличчі: поради від дерматологів і косметологів.

  1. Проводити домашню кріотерапію: щоранку починати з протирання обличчя кубиками льоду, в яких можуть бути заморожені шматочки фруктів, трав, листочки трав.
  2. Двічі на тиждень розпарювати шкіру над парової ванночкою з лікарськими травами і влаштовувати їй тотальну чистку скрабами. Домашній пілінг творить чудеса з жирною і проблемною шкірою.
  3. Після цього - робити домашні маски з косметичної глиною, яєчним білком, фруктами або ягодами, які звужують розширені пори.
  4. Вмиватися не водопровідною водою, яка тільки сприяє ще більшій зашлакованості шкірних розширених пор, а трав'яними відварами, рожевої або міцелярної водою.
  5. Додавати в засоби по догляду за шкірою з розширеними порами ефірні масла кмину, кропу, фенхеля, кедра, сосни, ялини.
  6. Практикувати контрастні вмивання. Але гаряча вода виключається - тільки тепла.
  7. Нормалізувати харчування, від якого залежить стан шкіри. З його допомогою можна звузити навіть дуже розширені пори, якщо виключити з щоденного раціону жирну, солодку, солону, мариновану, копчену, борошняну їжу, газовані напої, алкоголь.
  8. Наносити макіяж не руками, а спонжем, який вбере в себе всі надлишки сала.
  9. Як можна рідше користуватися тональними кремами і пудрами, віддаючи переваги лише тим, які розроблені спеціально для шкіри з розширеними порами.
  10. Регулярно зволожувати і провітрювати приміщення. Щодня дихати свіжим повітрям.
  11. Чи не нервувати і не переживати.
  12. Зміцнювати імунітет.

Ось як боротися з розширеними порами на обличчі радять косметологи, які знають в цьому толк. Так що план дій ви вже повинні собі уявляти: виявлення та усунення першопричини - консультація фахівця - курс салонних процедур - регулярний і відповідний догляд. А ми тим часом займемося підбором косметичних засобів для такого типу шкіри.

На замітку. Деякі власниці розширених пор на обличчі мало не кожен день влаштовують для них пілінги для тотальної очищення. Однак занадто часті, вони діють в абсолютно зворотному напрямку - сприяють ще більшого їх забруднення і розширенню. Так що в усьому має бути золота середина.

Так що в усьому має бути золота середина

брендові кошти

Підсушує засіб від розширених пор на обличчі можна придбати в аптеці (хорошому магазині) або приготувати в домашніх умовах. Якщо хочете миттєвого ефекту і немає зайвого часу, невеликий рейтинг брендових засобів допоможе зробити відповідний вибір.

  1. Pore Control Powder Serum - сироватка для звуження розширених пор. The Skin House. Ю. Корея. $ 33.
  2. Tightening Plus Toner - тонік для обличчя з розширеними порами. The Skin House. Ю. Корея. $ 24,9.
  3. Egg Pore Silky Smooth Balm - праймер для звуження розширених пор. Tony Moly. Ю. Корея. $ 21.
  4. Pore ​​Tightening Lotion - лосьйон для шкіри з розширеними порами. Mizon. Ю. Корея. $ 20,7.
  5. No Sebum Mineral Pact - спеціальна пудра для розширених пор на обличчі з мінералами для усунення шкірного сала. Innisfree. Ю. Корея. $ 12,4.
  6. Normaderm Nuit Detox - нічний крем для обличчя з розширеними порами. Vichy. Франція. $ 9,4.
  7. Розкіш харчування - масло для особи з розширеними порами. L'Oreal Paris. Франція. $ 8,4.
  8. Perfect Pore BB - BB-крем для маскування розширених пор. The Saem Saemmul. Ю. Корея. $ 7,8.
  9. Пропелер - матирующий крем-праймер для маскування розширених пор на обличчі. Росія. $ 1,8.
  10. Бодяга-форте - мазь від розширених пор на обличчі. Росія. $ 1,2.

Тепер ви знаєте, як звузити розширені пори на обличчі за допомогою брендових косметичних засобів. У власниць жирного типу шкіри повинна бути особлива косметичка, яку дуже важливо сформувати грамотно. Цей невеликий топ дозволить вам все зробити з розумом і не помилитися з покупкою. Якщо ж ви віддаєте перевагу натуральну продукцію, найкраще приготувати її власними руками в домашніх умовах.

Це цікаво. Велика частина косметики для особи з розширеними порами проводиться в Кореї. Це обумовлено географічними і національними особливостями: у 90% кореянок - жирний тип шкіри.

Це обумовлено географічними і національними особливостями: у 90% кореянок - жирний тип шкіри

Домашні засоби для звуження пор на обличчі

Шукаєте найефективніші способи, як позбутися від розширених пор на обличчі в домашніх умовах? Маски власного приготування - ось що дозволить вам усунути цей косметичний дефект.

Найкраща маска для розширених пор на обличчі в домашніх умовах, яку ви тільки можете приготувати, - з білої косметичної глиною. Змішайте 15 гр каоліну, 10 мл гліцерину, 2 краплі ефіру фенхеля. Розбавити все це 30 мл мінеральної негазованої води. Збити до стану крему.

Змішайте по 1 краплі ефірів м'яти і лимона, по 5 мл косметичних масел жожоба і лісового горіха, залиште на годину.

Хороша виходить маска для обличчя від розширених пор з липового цвіту, 15 гр якого в подрібненому стані заливається 100 мл гарячої води, нагрівається на повільному вогні хвилин 15.

  • апельсинова маска

Подрібнює м'якоть апельсина і наносите помаранчеву кашку на проблемну зону особи.

Змішайте 30 гр суничного пюре з яєчним білком. Додайте по 10 гр / мл крохмалю і рослинного масла.

Змішайте по 15 гр вівсяної муки і подрібненої сухої лимонної цедри, додайте яєчний білок, 10 мл лимонного соку.

Проблемна шкіра обличчя з розширеними порами вимагає особливого догляду, до неї не можна ставитися занадто легковажно, чекаючи, що даний косметичний недолік пройде сам собою. Це може призвести до утворення всіляких запалень, які можуть запустити гнійні процеси. Результат - зіпсована рубцями і шрамами зовнішність, внутрішні комплекси, запізніле і затяжне лікування, ускладнення. Не потрібно допускати всього цього: якщо ви стали заручником даного косметичного дефекту, поставтеся до цього з усією серйозністю. Тим більше, що це не назавжди: після 30 років у 90% жінок жирна шкіра стає нормальною і проблема розширених пор йде сама по собі. Але ви при цьому повинні подбати про неї з усією відповідальністю.

В дерматології пори називають легкими шкіри?
Не подобається темне обличчя?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com