рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Прищі. Як з ними боротися?

Прищі. Як з ними боротися? Olive Дата: Субота, 10.03.2010, 17:19 | Повідомлення # 1 Прищі

Offline

Група: Постійні відвідувачі

Повідомлень: 828

Дівчата, вирішила відкрити ось таку темку! У мене ця проблема з'явилася вперше, як і у всіх, в подрастковом періоду, і сама по собі завершилося років в 17-18! Найбільш проблемна зона була в області спини! Радості моїй не було меж, як раптом переїхавши в з Києва до Пітера 3 з половиною роки тому все почало повторюватися! У 21 рік моя шкіра повернулася на 6-7 років назад! А саме, почалися жахливі проблеми з вуграми, потім вони запалюються і спина все червона! Видавлювати, вони з'являються знову і знову. Мабуть, це у мене так шкіра реагує на тутешній кліамт ... Більш-міння все проходить тільки ближче до літа, і то тільки якщо я загораю! Користуюся скрабами, нічого не допомагає, тільки більш гладка шкіра стає, але вугри нікуди не діваються. У мене влітку весілля, а мені зараз навіть сукні міряти весільні соромно в салонах з такою спиною ... Навіть мій майбутній чоловік зазвичай дуже делекатені в таких речах, але навіть зараз він каже, що з боку це жахливо виглядає! Порадьте, як з цим боротися? Може вітаміни попити? Уже 25 років дів, а відчуваю себе через цієї проблеми 15-річним підлітком ... Буду чекати ваших порад! Дівчата, вирішила відкрити ось таку темку роза_розовна Дата: Субота, 10.03.2010, 20:01 | Повідомлення # 2

Offline

Група: Постійні відвідувачі

Повідомлень: 20445

Olive,

я знаю, що дріжджі добре допомагають. Як маски зі свіжих дріжджів. Можна попити дріжджі, в таблетках. А в екстрених випадках-курс переливання крові. Тобто твою власну. Беруть з вени, і тим же шприцом в попу.А взагалі, найкраще знати причину. Це може бути пов'язано з харчуванням, з яким-небудь продуктом, на який ти так реагуєш. У мене, наприклад, я вже про це писала, реакція така на молочні продукти. А точніше на лактозу. Чіля Дата: Субота, 10.03.2010, 20:17 | Повідомлення # 3 я знаю, що дріжджі добре допомагають

Offline

Група: Модератори

Повідомлень: 6381

Olive,

якщо після переїзду, то проблема швидше за все в воді. Ну це якщо харчування сліьно ен змінилося. У мене така ж жах (струм на обличчі) була, поки я в Москві і на півночі області жила. Краще це з едрматологом обговорювати. Скраби тут не допоможуть, а навіть і посилити здатні. тому дратують додатково шкіру. Спробуй почистити організм, я Ентеросгель пила, він противний, але позбавлений смаку. Гірше точно не буде, а так - тільки до лікаря Olive Дата: Субота, 10.03.2010, 20:53 | Повідомлення # 4 якщо після переїзду, то проблема швидше за все в воді

Offline

Група: Постійні відвідувачі

Повідомлень: 828

asche,Чіля,

С піатніем нічого не змінилося, точніше поміняла його навпаки на більш здорове, і алкоголь практично перестала вживати, я думаю, що це всетаки з чимось іншим пов'язано! Але тут дійсно може бути не одна причина ... Те, що пори працюють в Пітері більше, чеім в Києві, це точно, клімат тут морський, там континентальний, відповідно вологість підвищена, і потієш набагато більше! Навіть мій улюблений це помітив, що голова в Києві у нього не жирної практично, а тут кожен день миє, всерівно волосся жирне, і шкіра теж!
Так мене не так навіть самі запалені прищі мучать, як вугри ... На обличчі все майже без змін, як і було раніше, а ось спина ... і на грудях теж вискакувати почали частіше, ніж раніше!
Так, до речі, була в Києві, спина взагалі майже чиста стала, навіть дивно ... Невже організм такий примхливий, тільки вдома себе добре почуває! С піатніем нічого не змінилося, точніше поміняла його навпаки на більш здорове, і алкоголь практично перестала вживати, я думаю, що це всетаки з чимось іншим пов'язано

Додано (10.03.2010, 20:53)
---------------------------------------------
asche, про кров тпервий раз чую, невже навіть таке буває! Ну нічого собі, напридумують ж ... Додано (10

Katia

Дата: Субота, 10.03.2010, 21:15 | Повідомлення # 5 Дата: Субота, 10

Offline

Група: Постійні відвідувачі

Повідомлень: 6462

Olive,

причини можуть бути різні: від коливання гормонального фону до зниження імунітету і просто банального стресу. найкраще може відповісти, звичайно, лікар, після того як аналізи крові подивиться. інша справа, до якого лікаря потрапиш ... причини можуть бути різні: від коливання гормонального фону до зниження імунітету і просто банального стресу

У мене теж досі бувають незрозумілі (для мене) періоди, коли з особою жах, що відбувається! і теж нічого не міняю, ніби все як завжди, і тут на-ті вам! місцево, звичайно, щось роблю, але причина-то всередині!
Ще у мене шкіра ставала щодо непроблемной, коли пила ок. тому що, там навіть в показаннях написано, що допомагають при подібних проблемах.

Alina

Дата: Субота, 10.03.2010, 22:54 | Повідомлення # 6 Дата: Субота, 10

Offline

Група: Постійні відвідувачі

Повідомлень: 291

У мене теж була така ж проблема. Я і дріжджі пила, всякі примочки робила. Все в аптеці купувала від прищів - не допомогло. Потім десь прочитала що потрібно за шкірою правильно доглядати. Тобто правильно підібрати засіб для вмивання (по типу шкіри), потім тонік і увл. крем. Обов'язково скраб 1 раз в тиждень. Так я і роблю, шкіра зараз чиста, тільки тепер не можу прибрати ранки від прищиків які раніше були. Я думаю так, якщо не турбує ШКТ - то причини не в харчуванні. Зараз пробую ранки прибрати маслами. Сподіваюся допоможе.

Додано (10.03.2010, 22:48)
---------------------------------------------
Я навіть кілька разів пила антибіотики, говорили що допоможе, не допомогло. До лікаря не зверталася.

Додано (10.03.2010, 22:53)
---------------------------------------------
Кров переливають коли вже повний копец !!!! . Навіщо знущатися над собою !! Почитай в темі маски, там теж є рецептики. Якщо 25 років, то я думаю, це не пов'язано з чимось поганим.

Додано (10.03.2010, 22:54)
---------------------------------------------
Olive, У тебе тільки на спині або є і на обличчі ????

Umka

Дата: Четвер, 11.03.2010, 11:42 | Повідомлення # 7 Дата: Четвер, 11

Offline

Група: Постійні відвідувачі

Повідомлень: 4427

Olive,

дівчатка мають рацію, причини можуть бути різні. рецептів дуже багато, як і всі, вони комусь підходять, комусь ні. поки все спробуєш, часу піде багато. а нам же потрібен швидкий результат. тим більше, що плями від акне дуже стійкі. Зараз фахівці дуже добре вирішують цю проблему. у мене працювала дівчинка. гарненька дівчинка, але обличчя все "цвіло". то воно було яскраво червоним, потім червоним, потім синюшність. а я як раз щось робила у косметолога. ну і запитала. вона відповіла, що зараз прекрасно все лікується! ну я і відправила цю дівчинку. ви не уявляєте, як вона була вдячна !!! 24 роки, вона була закомплексована, ні з ким не зустрічалася. що вона тільки не робила !!! вугри зійшли практично відразу. а ось з шрамами, плямами вони промучились, напевно, місяців 5 ... але це був, мабуть складний випадок. я за вартістю не питала, лікар сказала, що процедури різні за вартістю, одному одне, іншому інший, все підбирається індивідуально.
якби у моєї дочки була б така проблема, я б обов'язково відправила її тільки до фахівця.
anfisa Дата: Четвер, 11.03.2010, 12:54 | Повідомлення # 8 дівчатка мають рацію, причини можуть бути різні

Offline

Група: Постійні відвідувачі

Повідомлень: 17266

Olive,

слухай Умочка, вона лікар. Я б теж тобі порадила нічого не пробувати, не втрачати час, а сходити до дерматолога. У будь-якому випадку, потрібно знати причину. роза_розовна Дата: Четвер, 11.03.2010, 13:06 | Повідомлення # 9 слухай Умочка, вона лікар

Offline

Група: Постійні відвідувачі

Повідомлень: 20445

Ой, дівчатка. У мене Малюк такий прищавий, жах ... просто хвора особа. І нічого не допомагає І у лікаря був під наглядом. І ліки пив, якісь дуже серйозні, неприємні, з побічними явищами. І все бестолку. А зараз він далеко, хлопчисько, сам нічого робити не хоче. Хоча його це і злить і дратує, але активно займатися цим не хочет.Прошу його там, в Берліні лікаря найті..Нет часу, бачте ... Olive Дата: Четвер, 11.03.2010, 13:12 | Повідомлення # 10 Ой, дівчатка

Offline

Група: Постійні відвідувачі

Повідомлень: 828

Alina,

з особою, на кшталт, все більш-міння в порядку ... та й на фотографіях в Вернісажі можеш глянути на мене (спину совю я сподіваюся, фотографіривать не потрібно для постановки діагнозу) з особою, на кшталт, все більш-міння в порядку , Вугри, звичайно бувають і запалення, але це тільки перед КД! Проблемна тільки спина ... область плечей і нижче в районі хребта постійно восполяются! А в районі плечей і лопаток вугри висипають майже кожен день, і восполяются прямо на очах!
Umka, а кт якого лікаря звертатися? Їх же он соклько розплодилося, до дерматолога? Або відразу до косметолога? Я не сильна в цих питаннях, по салонах краси, або СПА не ходжу, бюджет не дозволяє!
anfisa, спасибі! я ось з тієї ж причини нічого не роблю поки, і благовірному своєму строго-настрого заборонила до моєї спини торкатися, а то він такий у мене лбюбітель що-небудь повидавлівать, прямо спасу немає!

Додано (11.03.2010, 13:12)
---------------------------------------------
asche, а років то йому скільки? Він же ніби-б ще хлопчика-підліток?
Додано (11 По секрету скажу, у мого улюбленого в його 30 прищиків на спині було забагато, але після перших місяців нашого спільного життя вони самі собою практично зникли ... Але я це пов'язую тільки з відновленням нормального статевого життя! А взагалі, у нього такі проблеми були в віці 20-23 років, але це тоді було пов'язано з порушенням роботи щитовидної залози ... Лікував її довго, близько року! Ось і я думаю, може мені теж до ендокринолога не завадило б сходити?


Повідомлення відредагував Olive - Четвер, 11.03.2010, 13:08

роза_розовна

Дата: Четвер, 11.03.2010, 13:16 | Повідомлення # 11 Дата: Четвер, 11

Offline

Група: Постійні відвідувачі

Повідомлень: 20445

Olive,

йому 16, а цвіте він вже років зо три, напевно ... anfisa Дата: Четвер, 11.03.2010, 13:22 | Повідомлення # 12 йому 16, а цвіте він вже років зо три, напевно

Offline

Група: Постійні відвідувачі

Повідомлень: 17266

asche,

я звичайно не Умочка, але переливання крові все прибере, перевірено. І не зашкодить. Я знаю тіток, які собі це роблять щороку для імунітету.

Додано (11.03.2010, 13:22)
---------------------------------------------
Це робиться за схемою: 2 кубика, 4, 6, 8, 10, 10, 8, 6, 4, 2

Umka

Дата: Четвер, 11.03.2010, 13:29 | Повідомлення # 13 Дата: Четвер, 11

Offline

Група: Постійні відвідувачі

Повідомлень: 4427

Olive,

по ідеї, цим повинні займатися лікарі-дерматологи. але на практиці, вони мало займаються такими процедурами. а ось косметичні салони - будь ласка. тільки треба звертатися, де лікар. мій косметолог сама лікар дерматолог. доцент, відкрила свій кабінет. але він якась дивна. кажу, що мені треба робити. може то, може це? а сама вона хрін що запропонує. тобі, каже, нічого не треба. можна масаж вдіяти, але ти раз на місяць з'явишся і все. а там постійно ходити потрібно, курсом.а ось вуграми вона прям з задоволенням займається.
Настя, треба все таки розпитати. думаю, у вас взагалі повинен бути розкид цін (від астрономічних до нормальних). адже студенти теж ходять, а не всі ж діти олігархів, багато приїжджих, яким і квартиру зняти, і поїсти, і одягнутися, і потусуватися. походи, розпитай. які результати обіцяють? може, де консультація безкоштовна. питай все: які процедура тобі збиралися б зробити, через який час чекати результату, скільки це коштує. чи не можна удешівіть лікування (ну а хрін його знає? буває ж, що манікюр-педикюр на дому дівчинки виїжджають робити з тих же елітних салонів, просто для себе підробляють). Olive Дата: Четвер, 11.03.2010, 13:45 | Повідомлення # 14 по ідеї, цим повинні займатися лікарі-дерматологи

Offline

Група: Постійні відвідувачі

Повідомлень: 828

asche,

по-моєму, поки турбуватися нема чого! У мене спина цвіла приблизно в цьому віці ... Але тоді якраз криза була, рать нічого, носити теж, я вічно в якійсь сентетіке ходила ... І ще пам'ятаю, у мене в цей час ще таке дивне стан було, потовиділення жахливо сильне ... прямо напасти, могла ходити взимку в маєчці на голе тіло і в педжак зверху і було жарко! До 17-18 все само собою пройшло! Так що думаю, що бити тривогу передчасно!
Umka, я обов'язково поцікавлюся! Але мнемного пізніше, зараз мені косметолога ніяк не потягнути, та й роботу все не знайти ... І так живемо втрьох на зарплату мого благовірного і мамину пенсію, які вже там зайві розтрати ... я собі зараз туш для вій дозволити не можу купити , боячись зазіхнути на сімейний бюджет! А улюблений у мене, як ви вже здогадуєтеся, далеко не олігарх! Так що можливості поки перевищують бажання! по-моєму, поки турбуватися нема чого На рахунок роботи, перейду в іншу темку, щоб не флудить, там з вами порадитися хочу!

Додано (11.03.2010, 13:45)
---------------------------------------------
anfisa, ін'єкції мій організм точно не витримає ... панічно боюся уколів в попу !!!! Люблю її, мою хорошу, і шкодую! Додано (11

роза_розовна

Дата: Четвер, 11.03.2010, 13:56 | Повідомлення # 15 Дата: Четвер, 11

Offline

Група: Постійні відвідувачі

Повідомлень: 20445

anfisa,

він, гівнюк, не дадуть. Я хотіла йому зробити. Навіть не заїкайся. І не тому, що він боїться уколів, немає. Просто так, з принципом !!!

Як з ними боротися?
Порадьте, як з цим боротися?
Може вітаміни попити?
Їх же он соклько розплодилося, до дерматолога?
Або відразу до косметолога?
Він же ніби-б ще хлопчика-підліток?
Ось і я думаю, може мені теж до ендокринолога не завадило б сходити?
Може то, може це?
Кі результати обіцяють?
Ну а хрін його знає?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com