рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Якщо у жінки жирна шкіра обличчя і прищі - пора звернутися до народних методів

  1. Основні причини появи прищів
  2. Заходи по догляду за жирною проблемною шкірою обличчя
  3. цибулевий лосьйон
  4. Господарське мило - простий помічник в боротьбі з прищами на обличчі

Зміст статті:

Приблизно третина жінок на нашій планеті мають жирною шкірою. Їм не позаздриш - надзвичайно складно справлятися з постійним жирним блиском і прищами, які схильні з'являтися на обличчі із завидною регулярністю. Для того, щоб успішно справлятися з такою неприємним явищем, важливо знати причини, що викликають такий стан справ.

Основні причини появи прищів

Жирна шкіра має товстим шаром епідермісу і активно функціонують сальними залозами. За рахунок активної вироблення жирових кислот відбувається здавлювання і розширення пір. Гиперсекреция шкірного сала забиває пори і утворює пробки. Бактерії, потрапивши в таке середовище, активно розвиваються, і в результаті, на тлі порушених обмінних процесів, сповільнюється природне очищення, дихання і регенерація шкірних покривів.

Помилково вважати, що причиною виникнення прищів на поверхні жирної шкіри є недостатня гігієна. Насправді, факторів, що провокують подібний стан набагато більше, і до основних з них можна віднести:

  • спадковість;
  • стиль харчування, багатий гострої, солодкої і жирної їжею;
  • використання засобів, що містять надлишок спирту;
  • надмірне захоплення пілінгами;
  • застосування жирних косметичних засобів, що сприяють закупорювання пор шкіри;
  • вологий клімат;
  • надлишкове продукування тестостерону в організмі;
  • збій роботи внутрішніх органів: печінки, нирок, підшлункової залози, наднирників;
  • затяжні стресові стани, що сприяють викиду адреналіну в кров;
  • підлітковий період гормональної перебудови.

спадковість;   стиль харчування, багатий гострої, солодкої і жирної їжею;   використання засобів, що містять надлишок спирту;   надмірне захоплення пілінгами;   застосування жирних косметичних засобів, що сприяють закупорювання пор шкіри;   вологий клімат;   надлишкове продукування тестостерону в організмі;   збій роботи внутрішніх органів: печінки, нирок, підшлункової залози, наднирників;   затяжні стресові стани, що сприяють викиду адреналіну в кров;   підлітковий період гормональної перебудови

Звідси виходять і методи боротьби з прищами.

Заходи по догляду за жирною проблемною шкірою обличчя

Основна область на обличчі, яка найбільше страждає від надлишку шкірного сала - це так званий трикутник, що охоплює ніс, лоб і частково зону підборіддя. Для того, щоб своєчасно прибирати з нього надлишок шкірного сала, бажано:

  • Запастися матуючим серветками. Це чудо-засіб допомагає швидко усувати жирний блиск, не зачіпаючи при цьому макіяж.
  • Використовувати правильно підібране засіб для вмивання і застосовувати його з теплою, але не гарячою водою.
  • Віддавати перевагу кремам з матуючим ефектом.
  • Використовувати трав'яні відвари, що сприяють підсушування шкіри, наприклад, з ромашкою.

Народні засоби в допомогу

Чим протирати обличчя від прищів, якщо хочеться домогтися гарного результату, не вдаючись до дорогих засобів? З жирної, схильної до висипань шкірі можна ефективно боротися за допомогою натуральних (і зовсім недорогих) препаратів, які цілком реально купити практично в будь-якій аптеці. Для приготування одного з найбільш ефективних засобів можна використовувати календули, додавши в неї подрібнені таблетки «Трихопол», з розрахунку 10 таблеток на 50 мл настоянки. Отримана бовтанка для обличчя від прищів повинна постояти в темному місці не менше доби, після чого, можна почати протирати нею особа до зникнення прищів. Коли висипання зникнуть, можна скоротити використання бовтанки до одного разу на тиждень.

цибулевий лосьйон

При активній атаці прищів можна спробувати «відбитися» від них за допомогою такого засобу. Для його приготування, необхідно взяти головку ріпчастої цибулі і потримати її над парою 5-10 хвилин, після чого видавити з неї сік і змішати з 3 столовими ложками свіжих квітів календули. Потовкти все в однорідну кашку і, змочивши в ній бинт, прикласти його на 10 хвилин до проблемних ділянок 2-3 рази на день. Метод досить клопіткий, але результат воістину перевершує очікування.

Господарське мило - простий помічник в боротьбі з прищами на обличчі

Жирна шкіра обличчя - що робити, якщо перепробувано вже практично все, але результати залишають бажати кращого? Можна спробувати простий, але доступний спосіб вмивання на основі господарського мила. Досить взяти звичайнісіньке темне господарське мило і натерти його на тертці, потім в отриману стружку додати трохи води і збити все в густу піну. Далі, треба взяти столову ложку отриманої густої піни і всипати в неї чайну ложку дрібної солі. Потім потрібно нанести суміш на обличчя, залишивши її там на півгодини. Після слід ретельно вмитися контрастним способом - використовуючи по черзі то холодну, то теплу воду. Процедуру потрібно повторювати три рази в тиждень, протягом місяця.

Безумовно, універсального засобу краси, яке б працювало зі 100% ефективністю - немає, але методом проб можна все-таки спробувати знайти свій метод, який буде допомагати в боротьбі з настирливими прищами на обличчі.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com