рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як видалити врослий волосся, прибрати плями і зняти запалення

  1. Коли варто звертатися до лікаря?
  2. Як видалити врослий волосся на проблемних ділянках шкіри
  3. Як бути із запаленням
  4. Опитування: Як ви боретеся з вростанням волосся?
  5. Прибираємо плями від врослого волосся
  6. профілактичні заходи
  7. використовуємо скраб
  8. Готуємо шкіру до депіляції
  9. Дотримуємося техніку депіляції
  10. запасаємося терпінням
  11. Догляд за шкірою

Якщо у вас з'явилися врослі волоски, то вам потрібно знати ряд заходів. Спершу потрібно зняти запалення, далі спробувати витягти волосинку, наступним кроком буде профілактика і правильний догляд за шкірою.

З вростанням волосся стикався кожен, хто хоч раз брався за бритву, епілятор або віск. Хвороблива, неприємна і часто дуже делікатна проблема, вирішити яку хочеться швидше, не привертаючи сторонніх. Тому ми вирішили розглянути ефективні методи лікування, видалення та профілактики появи вростання.

Коли варто звертатися до лікаря?

Найбільш правильною дією при появі врослого волосся буде звернення до лікаря. Але не завжди є можливість і бажання звертатися до лікаря. Тому, якщо ситуація під контролем, можна впоратися і самостійно. Але бувають випадки коли, не потрібно зволікати, а відразу звертатися до фахівця:

Освіта шишок. Якщо ви спостерігаєте у себе на шкірі кульку, який легко перекочується, але немає ні найменших ознак нагноєння або хворобливих відчуттів, не видно волоска. У такій ситуації намагатися самостійно його витягнути абсолютно марно, оскільки волосок захований під глибоким шаром шкіри. З цією проблемою краще звернутися до лікаря або досвідченого косметолога, вони вам призначать мазі або компреси, які допоможуть волоску пробитися крізь шкіру. В особливо серйозних ситуаціях не обходиться без хірургічного втручання, тому не варто сподіватися, що це мине самостійно;

Поширення висипу і запалення. В процесі нагноєння часто заражаються сусідні тканини, як результат - кількість гнійників збільшується в геометричній прогресії. Видавлювання тільки погіршить ситуацію. У цій ситуації вам також необхідно відвідати лікаря, який після обстеження, призначить мазь з антибіотиком, яка зупинить бактеріальне зараження;

Глибоко вросла волосся. Справитися з ним однією голкою вже точно не вийде, якщо тільки в ваші плани не входить розколупати собі рану. Тут рідко обходиться без хірургічного втручання.

Якщо у вас один з наведених вище симптомів, записуйтеся прямо зараз на консультацію, не намагайтеся прибрати волоски в домашніх умовах, можете тільки нашкодити собі.

Якщо у вас один з наведених вище симптомів, записуйтеся прямо зараз на консультацію, не намагайтеся прибрати волоски в домашніх умовах, можете тільки нашкодити собі

Врослий волосся без запалення

Як видалити врослий волосся на проблемних ділянках шкіри

В паху . Ця делікатна зона страждає найчастіше, через постійного контакту з білизною і тісним одягом тут часто з'являється сильне роздратування і запалення (як боротися з ними читайте нижче). При вростання в легкій формі достатньо буде теплою ванни, яка розпарить шкіру і легкого масажу. Якщо ж у нас нагноєння, всередині якого видно волосок, діємо за таким алгоритмом:

  • Знезаражуємо ділянку дезінфікуючими засобами;
  • Цим же антисептиком обробляємо інструменти (пінцет, голку) і руки;
  • Розкриваємо гнойничок і видавлюємо весь гній. Обробляємо рану;
  • Стерильним інструментом піддягаємо і висмикуємо волосок, після чого знову обробляємо рану.

Увага! Цілком можливо, що вросла волосок не один, тому перевірте ранку, перш ніж накладати антисептичну мазь або бактерицидний пластир.

На ногах через досить швидкій регенерації шкіри ускладнення бувають рідко. На цій ділянці шкіри врослі волоски знаходяться під тонким шаром шкіри і дістати їх не складає особливих труднощів. У таких ситуаціях нам допоможе розпарювання в комплексі з пілінгом і зволоженням. Такі дії допоможуть волосках пробитися крізь шкіру і вийти самостійно.

Під пахвами. Тут процес ускладнюється декількома факторами: тонка дратівлива шкіра, постійне потіння і поганий огляд. Тому до видалення врослого волосся потрібно підходити особливо ретельно. За пару днів до видалення позбавляємося від роздратування за допомогою засобу від прищів або звичайною саліцилової пасти (яка на цей час замінить антиперспірант). Безпосередньо перед процесом ретельно очищаємо шкіру, після чого тільки починаємо видаляти: стерильною голкою витягуємо кінчик волосини і позбавляємося від нього за допомогою пінцета.

Важливо! Після подібних маніпуляцій доведеться на кілька днів відмовитися від використання дезодоранту.

На обличчі вростання відбувається найчастіше через грубої шкіри у чоловіків, порушення техніки гоління і відсутності належного догляду. Тому в першу чергу ми починаємо працювати над усуненням цих факторів. Врослі ж волосини, в залежності від серйозності проблеми видаляються описаними вище способами.

Важливо! Видаляти волоски потрібно строго у напрямку їх росту. Намагайтеся висмикнути їх разом з цибулинкою.

Як бути із запаленням

Ця ситуація відрізняється тим, що запалена шкірі не терпить ніякого механічного впливу. Ні видаляти, ні скрабіровать, ні прикладати теплих компресів до запалених ділянок можна ні в якому разі. Але чекати, коли процес пройде сам по собі не вихід з даної ситуації. Тим більше, що це досить болісно, ​​неприємно, та до того ж загрожує ускладненнями. Головне завдання в такій ситуації не видалити врослий волосок (цим ми займемося трохи пізніше), а в першу чергу зняти запалення, і вже після цього можна приступати до більш активних дій.

Головне завдання в такій ситуації не видалити врослий волосок (цим ми займемося трохи пізніше), а в першу чергу зняти запалення, і вже після цього можна приступати до більш активних дій

Запалений вросла волосся

Якщо ви хоч раз стикалися з лікуванням вугрової висипки, то знаєте які препарати найбільш ефективні. Дане запалення має ту ж природу, тому мазь проти вугрової висипки стане прекрасним помічником в боротьбі з ним.

Хорошим засобом стане звичайний аспірин. Для приготування антибактеріальної мазі нам знадобиться:

  1. одна таблетка аспірину, яку потрібно подрібнити в пил;
  2. половина чайної ложки води, яку ми змішуємо з аспірином, щоб утворилася кашка.

Отриману суміш в якості мазі і наносимо точково на запалені ділянки. Тримати таку маску потрібно не менше півгодини, після чого змити теплою водою. Для неї характерно легке печіння, але, якщо воно посилюється або стає нетерпимим, потрібно відразу ж змивати, що не вичікуючи зазначеного часу. Схожий принцип роботи і у парацетамолу, тільки тут знадобиться не менше трьох таблеток.

Опитування: Як ви боретеся з вростанням волосся?

Всього голосів: 867. Всього учасників: 867.

Прибираємо плями від врослого волосся

Це неприємний наслідок турбує безліч жінок, адже пігментація і міні-шрами після видалення врослого волосків - аж ніяк не рідкість. Звичайно ж, можна залишити все на самоплив, з часом ці дефекти зникнуть. Але на це можуть піти не те що місяцями, роками. Тому беремо нашу красу в свої руки, і виправляємо ситуацію, тим більше, що способів як прибрати сліди від вростання досить багато:

Пілінг. Відлущування ороговілих клітин дасть старт регенерації шкіри. А чим швидше на місці вростання з'являться нові клітини, тим швидше шкіра набуде свій нормальний колір і структуру. Для цього не обов'язково купувати дорогі скраби. Навіть звичайний мелену каву, змішаний з оливковою олією, з легкістю впорається з цим завданням;

Мазь Бодяга. Вона має відбілюючий ефект, до того ж, її склад сприяє прискореному відновленню пошкоджених ділянок. Хороший варіант для використання в зоні бікіні, де роздратування посилюється через постійне контакту з білизною;

Вітамін Е. Використовується точково. Можна застосовувати як капсули, попередньо їх розкриваючи, так і масляний розчин вітаміну, що особливо зручно на ногах, де зона покриття може бути досить великою. Застосування гранично просте: після душу і пілінгу наносимо на пошкоджені ділянки;

Аспіринова маска. Тут ми вбиваємо двох зайців, оскільки в масці з'єднується пілінг і відновлення. Тут немає ніяких дивовижних компонентів: ½ чайної ложки води, 1 чайна ложка меду, 3 таблетки аспірину. Готуємо за стандартною схемою:

  1. мед топимо на водяній бані;
  2. аспірин подрібнюємо;
  3. змішуємо воєдино всі компоненти;
  4. масажуємо проблемні ділянки після прийняття душу.

Алое віра (Aloe vera)

Також для лікування можна використовувати:

  • касторове масло - має протимікробну дію, завдяки своїм хімічним складом сприяє усуненню пігментних плям.
  • сік алое - має протизапальну, антисептичну та знеболювальну дію, покращує кровотік.
  • запечений цибулю - містить вітамін H, який сприяє регенерації шкіри, а вітамін C омолоджує клітини.

профілактичні заходи

Ті, хто хоч раз зіткнувся з проблемою вростання волосків, мали чудову нагоду усвідомити, наскільки насправді важлива профілактика вростання. Запобігти хворобливе явище дуже просто, для цього потрібно всього тільки не ставитися легковажно і дотримуватися всіх правил профілактики вростання.

використовуємо скраб

Чи часто ви робите скрабірованіе шкіри (обличчя не береться до уваги)? А цей процес обов'язковий для ділянок, на яких ми регулярно проводимо епіляцію. Ороговілі частинки шкіри, що не дають волосках пробиватися назовні, - одна з найбільш поширених причин вростання. Тому рекомендується проводити її мінімум за 2-3 дня до відвідування салону, а безпосередньо перед ним обійтися легким пілінгом. Не завадить скраб і після епіляції, але користуватися ним можна не раніше, ніж через 3 дні;

Готуємо шкіру до депіляції

Підготовка шкіри має велике значення, тому не лінуйтеся: прийміть теплий душ або зробіть розпарюють компрес, щоб розпарити шкіру, трохи помасажуйте, щоб навіть найдрібніші волоски піднялися. Бажано як до, так і після процедури зволожити і пом'якшити шкіру кремом або лосьйоном;

Дотримуємося техніку депіляції

Проти росту волосся робиться тільки воскова епіляція! Всі інші методи видалення повинні виконуватися строго у напрямку росту! Типовою помилкою є і розтягування шкіри - краще виголити таким чином точно не вийде, а ось пошкодити її - запросто. Та ж історія і з багаторазовим голінням однієї ділянки;

запасаємося терпінням

Багато дівчат готові їх проводити делікатні зони мало не через день, намагаючись видалити ледь пробилися волоски. В результаті ми отримуємо не гладку шкіру, а роздратування, висип, гусячу шкіру і врослі волоски. Тому постарайтеся утриматися від гоління до моменту, коли волоски відростуть хоча б на 2-3 мм;

Догляд за шкірою

Це найдієвіший метод, особливо після шугаринга (Так-так, він не так ідеальний, як про нього говорять). У вашому косметичному арсеналі повинні з'явитися не тільки кошти для гоління, а й після. Сьогодні є маса кремів, дія яких направлено не тільки на зволоження, але і на уповільнення зростання волосків, наприклад:

  • мус для уповільнення росту волосся "Depileve Lotions Depilmousse";
  • сироватка "Depileve Lotions Gold Concentrate";
  • спрей "Skin Doctors Hair No More";
  • лосьйон "Aravia Professional Lotion Post Epil";
  • крем "Aroma Dead Sea Cream".

Звичайно навіть суворе дотримання всіх цих правил не гарантує 100% результату, адже факторів, що впливають на вростання досить багато. Але озброївшись ними, ви зможете досить швидко помітити зміни в кращу сторону.

Коли варто звертатися до лікаря?
Коли варто звертатися до лікаря?
Опитування: Як ви боретеся з вростанням волосся?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com