рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як боротися зі зморшками під очима

  1. масаж
  2. Креми
  3. вітамінні коктейлі
  4. маскування

У літні місяці ми жмуримося так часто, що навіть наймолодша і пружна шкіра ризикує покритися дрібними мімічними зморшками навколо очей

У літні місяці ми жмуримося так часто, що навіть наймолодша і пружна шкіра ризикує покритися дрібними мімічними зморшками навколо очей. Що вже говорити про сухий або вікової шкірі, яка і без того позбавлена ідеальної гладкості. Сонячні промені, морська або хлорована вода не можуть не позначитися на стані і зовнішньому вигляді нашого особи. Сьогодні розповідаємо, як замаскувати зморшки навколо очей і як зменшити їх прояв.

Від того, що ми жмуримося на сонці, в зовнішніх куточках очей з'являються зморшки у вигляді сіточки, яку ще називають "гусячі лапки". Якщо тільки вони з'являться не робити нічого, то незабаром замість очікуваного поліпшення стану шкіри на обличчі з'являться куди більш неприємні ознаки старіння. Тому надати допомогу шкірі необхідно відразу ж.

Тому надати допомогу шкірі необхідно відразу ж

масаж

Масаж обличчя необхідно робити 2-3 рази в тиждень (якщо зморшки сильно виражені - кожен день) за допомогою крему з легкою текстурою на чистій шкірі обличчя. Тривалість сеансу - 5-7 хвилин. Рухи повинні бути круговими і проходити за наступними лініями:

- від середини лоба до скронь,

- по верхній повіці від внутрішнього кута ока до зовнішнього, по нижньому століттю в зворотному напрямку,

- по зоні брів і під очима,

- від перенісся до кінчика носа і в обидві сторони по напрямку до щік,

- від куточків рота до вух,

- від середини підборіддя по нижній щелепі до мочок вух.

Такий масаж розслабить мімічні м'язи, і при регулярному виконанні процедури вже через місяць зморшки помітно розгладяться.

Креми

Креми

Під час регулярного використання крему шкіра стає еластичною і завжди виглядає в тонусі. Кращими компонентами кремів від зморшок вважаються екстракт граната, омега-жирні і гіалуронова кислоти, а також вітаміни A, С і Е. Екстракт граната стимулює синтез колагену, сприяє розгладженню шкіри, підвищує її еластичність і пружність. Омега-жирні кислоти уповільнюють старіння, глибоко зволожують шкіру, підтримують її водний баланс на оптимальному рівні. Вітаміни роблять шкіру гладкою і бархатистою, сприяють природному омолодженню організму. При виборі крему звертайте увагу на вміст у ньому даних компонентів, а також на його відповідність вашому типу шкіри.

вітамінні коктейлі

вітамінні коктейлі

Вони містять підвищену концентрацію вітамінів-антиоксидантів, а їх дія спрямована на боротьбу з вільними радикалами і профілактику зморшок. Креми серії "Вітамінний коктейль" містять в своєму складі три основних вітаміну, що відповідають за молодість нашої шкіри, - А, Е і С. Поєднуючись один з одним, вони повертають шкірі життєві сили. За своїми властивостями вітамінні коктейлі нагадують салонну процедуру - мезотерапію, спрямовану на ліфтинг (тобто підтягування) шкіри.

маскування

маскування

Для маскування мімічних зморшок навколо очей ідеально підходить мінеральна пудра - її мікрочастинки заповнюють зморшки і роблять їх невидимими, шкіра стає гладкою і красивою. Також це косметичний засіб добре зволожує шкіру. Мінеральну пудру наносять маленькою кистю з натуральних волокон під очима і великий - для загального тону. Пудра повинна бути на тон світліше шкіри. А ось тональний крем в області зморшок використовувати не можна - забиваючись в них, крем тільки підкреслить складки.

Не забувайте і про консілера. Це косметичний засіб, легке за текстурою, впорається не тільки з маскуванням зморшок, але і добре замаскує темні кола під очима.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com