рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як боротися з жирною шкірою

Здається, ми завжди хочемо того, чого не маємо. Якщо у нас пряме волосся - ми мріємо про кучерявих. Ті ж, у кого вони вічно завиваються, постійно їх випрямляють. Те ж саме, мабуть, можна сказати і про шкіру. Володарі сухої постійно її зволожують, інші ж вже втомилися від вічного блиску жирної шкіри.

Багато людей думають, що у них жирна шкіра, коли насправді вона комбінована. Тобто жирними є тільки окремі ділянки на обличчі (так звана Т-зона: лоб, підборіддя і ніс).

Дійсно жирна шкіра зазвичай має наступні характеристики:

1. Вона виглядає блискучою і жирної на всьому обличчі.

2. Має розширені пори.

3. Вугрової висип.

4. Створює ефект «апельсинової кірки».

Захворювання шкіри: хто винен і що робити?

Для того _ щоб визначити, жирна у вас шкіра чи ні, вранці помийте обличчя, промокніть сухим рушником і не наносите жодних косметичних засобів протягом двох годин. Якщо через 1-2 години ви помітите, що шкіра наче покрита маслом, і постраждали не тільки ніс, лоб і підборіддя, але все обличчя - значить, у вас жирна шкіра.

Якщо через 1-2 години ви помітите, що шкіра наче покрита маслом, і постраждали не тільки ніс, лоб і підборіддя, але все обличчя - значить, у вас жирна шкіра

Seprimor_shutterstock

До проблем, які виникають внаслідок жирної шкіри, відносяться:

1. Акне (велика кількість шкірного жиру забиває пори і притягує бактерії, що призводить до акне).

2. Шкіра лисніє.

3. Макіяж довго не тримається, скочується, особа покривається плямами (особливо в жарку погоду) і часто доводиться промаківать його серветками.

Доброю новиною є те, що з віком сальні залози починають виробляти менше жиру і шкіра стає сухішою. Тому іноді навіть можна порадіти, що у вас не суха шкіра, інакше з часом вам доведеться просто оподаткуватися горою зволожуючих кремів і постійно робити зволожуючі маски.

Активні сальні залози, які в надлишку виробляють шкірне сало, є причиною жирної шкіри. Часто це спадкове, тобто якщо у вас хтось із батьків страждав від лискучою шкіри, то ви, швидше за все, теж будете боротися з нею різними лосьйонами і кремами. Також неправильне харчування може порушити баланс вироблення шкірного сала і з часом зіпсувати шкіру.

Уникайте смаженої, гострої, пряної і солодкої їжі. У всякому разі, у великих кількостях. Інакше сальні залози почнуть виробляти ще більше жиру, і це погіршить ситуацію. Відмовтеся від газованих напоїв, продуктів з барвниками і консервантів. Їжте більше овочів і фруктів, і замініть борошняне хлібом грубого помелу.

Deklofenak_shutterstock

1. Мийте особу не більше двох разів в день. Навіть якщо жир знову з'явиться на обличчі, не піддавайтеся спокусі вимити його знову. Якщо чистити її занадто часто, то жир буде вироблятися ще більше, чого ви, безумовно, не хочете.

Як доглядати за шкірою восени?

2. Щоб тонізувати шкіру, вранці вмивайтеся прохолодною водою, використовуючи гель з нейтральним рН для жирної шкіри. Намагайтеся не користуватися милом, оскільки воно пересушує шкіру, але від жирності не рятує.

3. Після вмивання протріть шкіру тоніком або лосьйоном, що не містить спирт. Непогано, якщо до складу засобу буде входити ацетилсаліцилова кислота, яка заспокоїть і злегка підсушить шкіру.

4. Нанесіть зволожуючий крем з мінімальним вмістом жирових компонентів, що не містить олії. Якщо ж на шкірі висипали прищики, їх потрібно точково обробляти спеціальними засобами, що містять саліцилову кислоту, бензол піроксід (5-10%), масло чайного дерева (не менше 5%).

5. Перед виходом на вулицю нанесіть засіб з SPF. Це може бути тональний крем з SPF або мінеральна пудра. Влітку краще користуватися саме пудрами, а не тональними кремами. Перед застосуванням тональної основи нанесіть на обличчя розсипчасту пудру. Якщо у вас на шкірі присутні лущення, то варто її підготувати: відлущити і / або добре зволожити кремом. Цей етап необхідний, щоб не посилити проблему і не підкреслити лущення ще більше.

Використовуйте також матирующие серветки. Вони вбирають і миттєво видаляють забивають пори надлишки жиру з вашої шкіри. Матирующие серветки бувають декількох видів: з пудрою або з абсорбуючі речовинами (покривають обличчя складом, який деякий час забирає на себе надлишки сала), лляні (швидко вбирає піт і зайвий жир, натуральні на 100%) і полімерні.

6. Робіть маски для обличчя і пілінг. Для жирної шкіри хороші скраби з частинками абрикосових кісточок або кедрових скорлупок. Шкіра після такого отдраіваніе стане чистою, гладкою і ніжною, але знайте, що такі маски створюють на ній мікротравми і можуть викликати почервоніння. Якщо шкіра дратівлива або на ній є прищики, краще використовувати скраби з штучними гранулами. Робити пілінг потрібно 1-2 рази в тиждень, частіше не варто, так як стане тільки гірше - шкіра відчує себе пересушеній і сала стане виділятися ще більше.

Як зробити маску? Візьміть 2 ч. Л. меду, додайте 1 ч. л. лимонного соку і 1 ст. л. натурального йогурту. Нанесіть склад на обличчя і змийте теплою водою через 15 хвилин.

Приготуйте суміш з яєчного білка і цедри лимона. Вона наноситься на 15 хвилин.

Після кожної маски не забувайте змащувати шкіру зволожуючим кремом, щоб не допустити закупорювання пір підшкірним жиром або пилом і брудом.

Захворювання шкіри: хто винен і що робити?
Як доглядати за шкірою восени?
Як зробити маску?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com