рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як боротися з випаданням волосся у жінок

Випадання волосся для жінки - це завжди катастрофа: удар по самолюбству і зовнішнім виглядом і, крім того, це може позначитися на емоційному здоров'я. Причин жіночого облисіння безліч. Про те, як боротися з цією проблемою і чому впадають волосся - розповідає Feelgood.

Чому у жінок випадає волосся

Жіноче облисіння може бути викликано гормональними змінами, генетикою і старінням. Нерідко починають випадати волосся, як наслідок після сильного стресу і емоційного перезбудження. Серед інших більш конкретних причин виділяють:

  • Пошкодження волосяного фолікула внаслідок неправильно поводження з волоссям (висмикування, неправильного розчісування;
  • Невідповідні засоби по догляду за волоссям, жорсткі аміачні фарби;
  • Тимчасове випадіння волосся після важкої хвороби, операції або вагітності;
  • Розбалансоване харчування призводять до порушення трофіки в тканинах, що оточують волосяні цибулини, слабкості волосяного стрижня. Частою причиною облисіння у дівчат є суворі дієти; - Нестача вітамінів або мінеральних елементів (наприклад, біотину - це водорозчинний вітамін групи В або заліза);
  • Гормональні порушення - такі, як: занадто велика кількість чоловічого гормону тестостерону, надлишок або недолік гормонів щитовидної залози;
  • Захворювання алопеція.

Частою причиною облисіння у дівчат є суворі дієти;  - Нестача вітамінів або мінеральних елементів (наприклад, біотину - це водорозчинний вітамін групи В або заліза);   Гормональні порушення - такі, як: занадто велика кількість чоловічого гормону тестостерону, надлишок або недолік гормонів щитовидної залози;   Захворювання алопеція

Як боротися з випаданням волосся

Якщо мова йде про тимчасове випадання волосся, а не про захворювання, необхідно виключити причину даної проблеми. Наприклад, якщо випадання почалося через сильного емоційно потрясіння або розбалансованого харчування - виключіть джерело стресу і почніть харчуватися правильно. Як правило таке випадання волосся проходить швидко.

Гормональні захворювання, що викликають облисіння у жінок, вимагають додаткового втручання фахівця, який допоможе прибрати цей неприємний симптом за допомогою коректно підібраного лікування спрямованого на відновлення гормонального балансу.

Нестача вітамінів організмі також нерідко призводить до втрати волосся, особливо це стосується нестачі заліза і вітаміну В. Визначити його вам допоможе грамотний фахівець. Якщо кілька днів тому ви змінили засіб по догляду за волоссям і проводите паралель, що волосся почало випадати швидше за все через невідповідного шампуню - спробуйте кілька наступних днів використовувати інший. Якщо проблема припинитися, значить склад попереднього шампуню був занадто агресивний для вашого волосся.

Професійні шампуні, засоби по догляду також допомагають впоратися з облисінням. Для цього вам необхідно звернутися до дерматолога, який порадить вам хороший засіб для вашого волосся. Якщо ж мова йде про захворювання алопеція, то лікується воно більш серйозними мето. Про те, як лікувати алопецію і якими симптомами вона проявляється читайте в нашій статті .

Любіть своє волосся і доглядайте за ними правильно. Використовуйте тільки хорошу перевірену косметику і уникайте агресивних фарбувань. Адже саме ці фактори нерідко служать причиною випадання волосся у жінок.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com