рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як боротися з передчасною, ранньою сивиною?

  1. Що робити, якщо наздогнала рання сивина?
  2. Народні засоби від передчасної сивини

Все частіше можна побачити зовсім молодих людей, голова яких вже посріблена передчасної сивиною Все частіше можна побачити зовсім молодих людей, голова яких вже посріблена передчасної сивиною. Це викликає подив, адже сиві пасма - прикраса людей більш зрілого віку. Причин раннього посивіння кілька: спадкова схильність, хронічні захворювання внутрішніх органів, що виснажують нервову систему стреси, шкідливі звички, виснажливі організм дієти, часті фарбування волосся і погана екологія.

Що робити, якщо наздогнала рання сивина?

Боротися з ранньою сивиною можна двома шляхами: зафарбовувати сивину волосся стійкими фарбами або лікувати її лікарськими препаратами та народними засобами. Фахівці давно прийшли до висновку, що сивина дуже часто буває симптомом внутрішніх захворювань різних органів і систем. Досить вилікувати який-небудь внутрішній орган, і сивина проходить сама собою.

Для лікування раннього посивіння можна звернутися до лікаря-трихолога, так як близько тридцяти відсотків таких випадків мають оборотний процес і піддаються повному лікуванню. Лікування починається з виявлення причин, що призвели до хвороби. Іноді досить пропити курс вітамінів і мікроелементів, як вироблення необхідного пігменту відновлюється. Призначаються процедури, при яких в шкірний покрив голови вводяться лікарські препарати з підвищеним вмістом вітаміну В, меланіну. Лікування зазвичай проводиться двічі на рік.

Народні засоби від передчасної сивини

Дівчата можуть заробити ранню сивину, дотримуючись жорсткі безбілкові дієти. Тому варто переглянути свій раціон і включити в нього продукти, багаті вітаміном В: злакові, печінку, нирки, бобові, яйця.

Що стосується народних коштів від ранньої сивини, добре допомагає сік петрушки, приймається натщесерце. У ньому багато вітамінів, амінокислот, які в якійсь мірі здатні призупинити старіння організму. Обполіскувати волосся слід відваром кропиви. Можна втирати свіжий сік кропиви в шкірний покрив голови. Також корисні хвойні ванни. Відвар хвої дуже багатий на вітаміни, і його цілком можна приймати, в тому числі, і всередину.

Найчастіше люди зафарбовують свої сиве волосся. Якщо таких волосся ще поки небагато, можна зробити мелірування. Ви будете виглядати молодо і сучасно, та й підфарбовувати волосся доведеться набагато рідше. Якщо сивих пасм вже досить багато, використовуйте стійкі фарби і продовжите при цьому час фарбування. При митті волосся слід використовувати лікувальну косметику для пошкодженого волосся.

Не варто боротися з передчасною сивиною радикальним способом: виривати сиве волосся Не варто боротися з передчасною сивиною радикальним способом: виривати сиве волосся. Це не дасть позитивного результату, навпаки, вириваючи такий волосся, ви сприяєте зараження сусідніх цибулин виділяється з кореня пошкодженого волосся сироваткою.

Схожі статті:

Що робити, якщо наздогнала рання сивина?
Що робити, якщо наздогнала рання сивина?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com