рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як боротися з целюлітом в домашніх умовах

  1. Спосіб №1. Масаж від целюліту
  2. Спосіб №2. Раціон харчування для позбавлення від целюліту
  3. Спосіб №3. Фізичні вправи від целюліту
  4. Спосіб №4. антицелюлітне обгортання

Зміст статті

Нерідко дівчата стикаються з проблемою освіти целюліту. Причин появи дефекту існує безліч. Сюди можна віднести щоденний стрес, індивідуальну особливість, екологію, гормональний збій, брак води, шкідливі звички, малорухливий спосіб життя, недолік фізичних навантажень, неправильне харчування і дієту, вагітність. Незалежно від причин, цю особливість необхідно усувати.

Спосіб №1. Масаж від целюліту

Масаж вважається найбільш поширеним способом позбавлення від целюліту. Процес покращує кровообіг в проблемних місцях, провокуючи підвищене вироблення колагену. Ферменти беруть участь в розщепленні жирових прошарків. Для досягнення бажаного ефекту процедуру потрібно проводити 1 раз на день протягом 3 місяців.

Масаж за допомогою вакуумних банок

  1. Вакуумні банки на основі силікону можна придбати в аптеці, вони ідеально підходять для процедури щодо позбавлення від целюліту.
  2. Прийміть ванну, проведіть в ній достатній час, щоб тіло розслабилося, а шкіра розігрілася. Нанесіть гель для душу на проблемні місця.
  3. Візьміть силіконову банку, трохи стисніть і прикладіть до місця з апельсиновою кіркою. Водите прилад круговими рухами по проблемних місцях.
  4. Будьте уважні, не варто затримуватися на одній ділянці довше 2 секунд. Інакше вам не уникнути великих синців. Не лякайтеся, якщо виявите невеликі синці.
  5. Першу процедуру потрібно проводити близько 4 хвилин до почервоніння дерми. Після звикання шкіри до маніпуляцій збільшуйте час поступово, дійдіть до 10 хвилин за 1 раз.

Масаж з медом

  1. Прийміть гарячу ванну з морською сіллю. Распарьте шкіру, потріть проблемні місця жорсткою мочалкою. Після цього повторіть процедуру скрабом. Приберіть махровим рушником зайву вологу в області проведення процедури.
  2. Візьміть 120 гр. меду, нанесіть його на долоню, прикладіть до проблемній зоні, затримайтеся на кілька секунд. Потім різко отдёрніте руку.
  3. Далі виконуйте поплескування по місцю з апельсиновою кіркою таким чином, щоб мед прилипав до дерми. Проводьте нехитру маніпуляцію протягом 25-30 хвилин.
  4. Якщо продукт виявився недостатньо липким, перед наступною процедурою помістіть його в холодильну камеру на 20 хвилин. Для підвищення ефективності додавайте в мед перець чилі або порошок гірчиці.

Масаж струменем води

  1. Насамперед сполосніть під душем і розслабтеся. Після цього виставите температурний режим води трохи тепліше прохолодною. Налаштуйте душову насадку, відрегулювати потужний струмінь води.
  2. Прийміть зручне для вас положення. Направте душ на проблемне місце. Проводьте масаж круговими рухами. Через кожні 2-3 хвилини міняйте температуру води від прохолодної до гарячої, і навпаки. Далі переходите до іншої області з апельсиновою кіркою.
  3. Перший час робіть масаж з різницею в температурі не більше 10 градусів. Тривалість процедури - не більше 12 хвилин на одну область. Через 6-8 днів результат буде видно.
  4. Також ви можете проводити масаж живота. Забороняється проводити маніпуляції вагітним жінкам. Процедуру варто поєднувати з невеликими фізичними навантаженнями.
  5. Почніть качати прес в домашніх умовах, виїжджайте на велосипеді дихати свіжим повітрям. Особливих обмежень в занятті спортом немає, підберіть найбільш підходяще захоплення для себе.

Спосіб №2. Раціон харчування для позбавлення від целюліту

Раціон харчування для позбавлення від целюліту

  1. Почніть вживати корисні продукти з високим вмістом натурального протеїну. Він є в форелі, тунці, курці, лососеві і індички. Варто дотримуватися дієти разом із заняттями спортом. Подібна їжа в цілому добре позначається на еластичності шкіри і стан здоров'я.
  2. Візьміть за звичку вживати мінімум жменю будь-яких горіхів на добу. Їжте салати зі свіжих і парених овочів, заправлені оливковою олією. Окремо приймайте капсули на основі риб'ячого або барсучьего жиру. Компоненти покращують роботу серцево-судинної системи.
  3. Спалити целюліт також допомагає натуральний гранатовий і цитрусовий сік, червоні ягоди, родзинки, капуста, сушена журавлина. Деякі приправи здатні рятувати організм від жиру. До них відноситься куркума, цибуля, часник, тміт, мускатний горіх і імбир.
  4. Геть варто відмовитися від цукру, солі і різних солодких газованих напоїв. Забудьте про шоколадних батончиках і фаст-фуді. Пакетований сік також не є корисним продуктом. Віддавайте перевагу фрешам власного приготування.
  5. Щоб позбавити організм від шкідливих шлаків і токсинів, варто взяти за звичку вживати фільтровану воду в кількості не менше 2-3 літрів на добу. Поєднуйте очищену рідину з трав'яними чаями та настоянками. Допускається вживати молочні та ягідні суміші без додавання морозива.
  6. Коштувати обмежити себе в прийомі великих порцій їжі. Їсти нечасто, але багато, не рахується правильним дією. Розділіть прийом продуктів приблизно на 5 раз в день, при цьому порції повинні бути невеликими (близько 300 гр.).
  7. Будьте готові до того, що новий раціон харчування повинен складатися на 65% з свіжих фруктів і овочів. При цьому правильні вуглеводи будуть займати 20%, а жири всього 15%. Починайте новий день правильно, візьміть за звичку випивати склянку води з лимоном після пробудження.
  8. Робіть зарядку, потім приступайте до трапези. Для ранкового прийому їжі найкраще підходить каша. Замість цукру продукт можна підсолодити медом. Додавайте в блюдо ягоди, мюслі, фрукти або горіхи.
  9. Також в щоденний прийом їжі потрібно включити зерновий сир і натуральну молочну продукцію. Не забувайте періодично вживати морепродукти, відварене м'ясо, яйця, бобові та злакові культури.
  10. Варто відмовитися і від домашніх компотів, закруток і консервів. Виключіть швидкі перекушування бутербродами та іншими подібними продуктами. На час забудьте про борошняних виробах. Забороняється вживати білий хліб, картоплю та солодощі, замінюйте їх сухофруктами.

Спосіб №3. Фізичні вправи від целюліту

Фізичні вправи від целюліту

  1. Переборите свою лінь і вічні відмовки, почніть бігати. Приділяйте процедурі щодня по 20 хвилин. Результат буде видно через 12-14 днів. По можливості чергуйте легкий біг з прискореннями.
  2. Якщо у вас є можливість частенько ходити в басейн, займіться водної гімнастикою. Процедури спрямовані на людей, що мають проблеми зі здоров'ям. Ви без зусиль зможете виконувати вправи у воді без додаткового навантаження.
  3. Навчіться стрибати на скакалці, якщо ніколи подібним не займалися. Вправи ефективні і цілком можуть замінити біг. В процесі виконання стрибків, задіюються практично всі м'язи, кров розганяється по організму. Жир починає танути навіть в потаємних місцях.
  4. Також не забувайте про плавання, фізичні навантаження під час цієї вправи зачіпають всі м'язи. Ви не тільки підтягніть шкіру і позбавитеся від зайвої ваги, але і зміцните організм в цілому. Таким чином ви зможете налагодити природний метаболізм.
  5. Якщо ви не маєте в своєму розпорядженні засобами для походу в спортзал, виконуйте присідання, не виходячи з дому. Проробляйте максимально глибокий присед в 2-3 підходи по 10-12 разів. Повторюйте вправу двічі в день.
  6. Виконуйте випади. Зробіть упор на одну ногу, другу подайте максимально вперед. Замріть в цьому положенні на 15-20 секунд. Змініть ногу, виконайте 2 підходи по 12 повторень. По можливості поєднуйте кілька вправ за одне тренування.
  7. Важливим вправою вважається полуприседание. Трохи зігніть ноги в колінах таким чином, якби ви сіли на стілець. Затримайтеся в цьому положенні на 25 секунд. Виконайте вправу 3 підходи по 10 разів.
  8. Не забувайте про махи ногами. Приляжте на правий бік, починайте піднімати ліву ногу максимально високо. Виконайте 15 повторень на кожній стороні.

Спосіб №4. антицелюлітне обгортання

антицелюлітне обгортання

  1. При приготуванні суміші потрібно розмішати її таким чином, щоб не залишилося грудок. Інакше концентрація речовини може згубно вплинути на шкіру.
  2. Як тільки ви приготували масу, зробіть пробний тест на невеликій ділянці тіла. Нанесіть пасту на шкіру, почекайте близько 25 хвилин, змийте. Подивіться, чи не залишилося запалень або алергічних реакцій. Якщо процес пройшов вдало, сміливо наносите склад на проблемні області.
  3. Важливо стежити за станом здоров'я на всьому протязі обгортання. Якщо ви відчуєте жар або погіршення самопочуття, змийте суміш негарячій водою, вживайте стакан молока або кефіру.
  4. При необхідності видаліть зайвий склад за допомогою паперових рушників. Після цього прийміть контрастний душ. Спочатку вода повинна бути теплою, а потім холодною. Далі витріть тіло насухо махровим рушником, нанесіть антицелюлітний крем на проблемні ділянки.
  5. Процедура щодо позбавлення від апельсинової кірки потрібно робити в кілька етапів. Намагайтеся проводити обгортання після прийняття гарячої ванни. Таким чином ефективність процедури зросте до 3 разів.
  6. Обгортання потрібно проводити 1 раз на день протягом 2,5 місяців. Якщо результат вас не задовольнив, продовжите процедуру ще на 3 тижні. Пропорції, зазначені нижче, враховуються при вазі в 65-75 кг. При необхідності збільште кількість складових виходячи з вашої маси тіла.

Натуральна кава

  1. Розрахуйте необхідну кількість сипучого складу так, щоб вийшло зварити 120 мл. міцної кави. Додайте 45 гр. швидкорозчинного желатину, дочекайтеся розбухання, влийте 35 гр. меду, ретельно перемішайте.
  2. Рівномірно нанесіть склад на проблемні місця, обмотайте харчовою плівкою, почекайте 50 хвилин. Через деякий час поплескайте по місцях нанесення суміші протягом 4 хвилин, змийте прохолодною водою.

глина

  1. Купіть глину чотирьох кольорів. Змішайте по 35 гр. кожного складу, додайте 40 гр. морської солі. Паралельно почніть готувати настій з трав. Залийте 150 мл. окропу 40 гр. березової кори, почекайте 1год. Далі процідіть рідину.
  2. Після цього змішайте настій з кори і глиняну основу. Досягніть однорідності складу. Нанесіть суміш на проблемну область, оберніть частина тіла поліетиленом, почекайте 1,5 години. Потім обмийте прохолодним душем, потріть проблемні місця жорсткою мочалкою.

Щоб позбутися целюліту, потрібно докласти чимало зусиль. Будьте готові відмовитися від улюбленої їжі, солодощів. Почніть вести активний спосіб життя. Зауважте із згубними звичками, складіть правильний раціон харчування. Розгляньте варіанти гімнастики (присед, випад, стрибки, біг), робіть масаж і обгортання.

Відео: як позбутися целюліту за тиждень

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com