рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як боротися із зайвою жирністю шкіри голови

  1. Раціон харчування для жирного волосся
  2. Шампуні для жирного волосся і режим миття голови
  3. Домашні маски для жирного волосся

Прийнято вважати, що жирна шкіра і волосся - це справжня кара. Дозволю собі з цим не погодитися. Жирна шкіра - це запорука того, що Ви завжди будете виглядати молодше своїх ровесниць. І жирне волосся багато в чому здоровіше і міцніше сухого волосся. До того ж саме з жирним типом шкіри голови можна дозволити собі більшість масок ( для стимуляції росту , Від випадання) і фарбування хною . Прийнято вважати, що жирна шкіра і волосся - це справжня кара

Хочеться відзначити, що жирне волосся - це не хвороба, а тип волосся . Так само не можна вилікувати низький зріст або товщину кісток. Однак, вплинути на жирне волосся правильним доглядом цілком можливо.

Для початку слід точно визначити, чи дійсно у Вас жирне волосся. Наприклад, якщо Ви миєте їх раз в 3 дня, то вони зовсім не жирного, а нормального типу. І якщо все ж Ви точно впевнені, що для ідеального зовнішнього вигляду Вам необхідно щоденне миття голови, ця стаття для Вас.

Раціон харчування для жирного волосся

На питання «що робити з жирним волоссям?» Головний відповідь - це зміна раціону харчування та вживання рідини . У Вашому організмі сальні залози самі по собі працюють дуже активно, але неправильний раціон ще більше підстьобує їх.

При жирній шкірі голови слід відмовитися (або звести до мінімуму): жирне, борошняне, солодке, смажене, копчене, консервоване, гостре. Тобто все те, що одночасно шкодить і вашій фігурі.

Віддавати перевагу бажано: свіжим сирим овочам і фруктам, нежирному білку, складних вуглеводів (каші, хліб і макаронні вироби з цілісної муки грубого помелу), горіхів, насінню, рослинних масел, к / м продуктам.

Боротися з жирним волоссям слід вживанням достатньої кількості рідини. Помічено на власному досвіді. Якщо пити нормальну кількість чистої води, волосся довше залишаються свіжими і чистими. Тому подивіться правила водної дієти !

Можливо, щоб очистити організм, звикнути до подібного раціону і вплинути на швидко таким стає жирними волосся, Вам підійде дієта Кіма Протасова .

Шампуні для жирного волосся і режим миття голови

Багато напевно чули, що вплинути на роботу сальних залоз можна, якщо набагато рідше мити голову. Так, наприклад, якщо змушувати себе мити голову не щодня, а раз на 5 днів, з часом голова буде бруднитися менше. І стане можливим мити її, наприклад, раз в 2 - 3 дні. Я пробувала цей метод на собі, але він не справив на мене великого враження. По-перше, ефект від нього дуже незначний. Тобто волосся залишаються чистими, наприклад, на пів дня довше. А для цього потрібно довгий час ходити з дуже брудною головою. По-друге, після застосування цього способу порушувати новий режим миття голови небажано. Тобто якщо Вам необхідно помити голову 2 дні поспіль, потім доведеться починати все спочатку. Однак, багатьом цей варіант відходу допомагає. Головне запастися терпінням.

Врахуйте, що волосся довше залишаться чистими, якщо мити їх з ранку. Однак, такий спосіб навряд чи підійде для догляду за довгим волоссям тим більше в зимовий період. Також шампуні для жирного волосся слід наносити тільки на корені, виключаючи ситуації, коли Ви користуєтеся засобами для укладання, які потрібно регулярно змивати з волосся.

Я перепробувала безліч різних шампунів для жирного волосся, але помітний ефект побачила тільки від засобів Марін Грейс від Молта Бене . Завдяки цьому шампуню голову можна мити раз в 3 дня. Чула відгуки, що деяким вдалося скоротити миття до 1 разу на 5 днів. Взагалі судячи з відгуків власниць жирного волосся, купувати відповідний шампунь в мас-маркету особливого сенсу не має. Дійсно помітний ефект в боротьбі із зайвою жирністю дають професійні засоби, що продаються в аптеках, а також якісні дорогі шампуні, як у випадку з Марін Грейс. До речі, ніякого звикання цей шампунь у мене не викликає. Професійний шампунь для росту волосся Clay Esthe Shampoo Reshtive (Молта Бене) також дуже добре промиває волосся. Після нього вони ще довше залишаються чистими.

Хотілося б також відзначити, що для боротьби з жирністю волосся має сенс купувати саме шампунь, а не всю лінію. Останнє, на мою думку, відноситься до рекламних хитрощів. Причина того, що волосся виглядає неохайно, криється в сальних залозах, розташованих під шкірою. Від них шкірне сало поступово розтікається по всьому волосяному стовбура. А раз так, то маски і бальзами, що наносяться тільки по довжині (дивіться статтю « Як правильно мити голову »), Ніякого впливу на шкіру голови не надають в принципі. Єдиною перевагою таких засобів можна назвати їх відносну «легкість» у порівнянні з масками і бальзамами для сухого волосся.

Помітну користь жирним біля коріння волосся принесуть шампуні глибокого очищення. Однак, такими засобами не слід користуватися часто.

Домашні маски для жирного волосся

Почну з несподіваного. Багато хто впевнений, що масляні маски з жирним волоссям використовувати не варто. Це абсолютно не так. Легкі рослинні масла (Виноградна кісточка, макадамія, жожоба, мигдальне, кунжутне і ін.) Ніяк не вплинуть на роботу сальних залоз, зате підживлять волосся. З іншого боку, якщо додати в них ефірні масла, волосся після їх використання стануть навіть більш свіжими і чистими. Це пов'язано з приголомшливою здатністю ефірних масел діяти заспокійливо на сальні залози. Для цього підійдуть ефірні масла : М'яти, евкаліпта, чайного дерева, лимона, кедра, імбиру, шавлії, кипариса, сосни або меліси.

Приклади масляних масок для догляду за жирною шкірою голови

Пропорції дані в розрахунку на довжину волосся до середини спини

  • 3 столові ложки олії виноградних кісточок
  • 6 крапель ефірного масла шавлії
  • 6 крапель ефірного масла кипариса

  • 1 столова ложка масла жожоба
  • 2 столові ложки мигдалевого масла
  • 6 крапель ефірного масла м'яти
  • 6 крапель ефірного масла евкаліпта

  • 1 столова ложка оливкової олії
  • 2 столові ложки олії макадамії
  • 6 крапель ефірного масла лимона
  • 6 крапель ефірного масла меліси

Перераховані маски слід ретельно втирати в шкіру голови, а залишки розподіляти по довжині. Якщо суміші не вистачило, збільште кількість інгредієнтів. Однак пам'ятайте, що з жирним типом волосся жирні олії слід не лити на голову, а втирати потроху, щоб волосся можна було легко промити. А кількість ефірних масел безпосередньо залежить від обсягу основи. Класти їх надміру не варто.

Ці рецепти масок для жирного волосся не є єдино вірними. Ви можете брати одне або кілька рослинних масел за бажанням і змішувати їх в різній пропорції. А для додавання в суміш ефірних масел врахуйте основи ароматерапії і властивості обраних Вами продуктів. Раджу Вам ознайомитись з відео Маска для жирного волосся з ефірним маслом шавлії і Маска від лупи на основі інфузій зеленого чаю .

До речі, ефірні масла сміливо можна додавати і в інші натуральні основи: хну, глину, к / м продукти маску зі сметани і солі і т.д. Ці інгредієнти має сенс наносити саме на шкіру голови і кілька сантиметрів зросту. По довжині вони можуть викликати непотрібну сухість.

Приклади абсорбуючих шкірне сало масок для жирного волосся Приклади абсорбуючих шкірне сало масок для жирного волосся

  • 50 грам (2 пакетика) хни розвести теплою водою. Підійдуть також трав'яні відвари, гідролати або зелений чай
  • 6 крапель ефірного масла імбиру
  • 6 крапель ефірного масла лимона

Цю маску для жирного волосся слід нанести на мокрі або сухе волосся до миття, накрити харчовою плівкою і тримати 30 - 40 хвилин. Потім змити теплою водою і скористатися шампунем.

Завдяки ефірним оліям ця суміш особливо хороша для світлого волосся, так як лимон і імбир мають освітлюючим ефектом. Ви можете змінити склад ефірних масел на будь-які інші зі списку вище.

Якщо у Вас світлі або коричневого кольору волосся, і Вам зовсім не хочеться, щоб вони поруділи, використовуйте безбарвну хну. Якщо у Вас руді або дуже темне волосся, сміливо можете застосовувати червону хну.

  • 60 грам глини
  • Розвести теплою водою. Підійдуть також трав'яні відвари, гідролати або зелений чай
  • 6 крапель ефірного масла евкаліпта
  • 6 крапель ефірного масла чайного дерева

Маску слід нанести на мокрі або сухе волосся до миття, накрити харчовою плівкою і тримати 30 - 40 хвилин. Потім змити теплою водою і скористатися шампунем.

Пам'ятайте, що в даному питанні немає єдино вірного рецепта. Ви завжди можете змішати різні інгредієнти в пошуках найбільш підходящого для Вас кошти. Наприклад, в маску для догляду за жирним волоссям можна додати хну (для рудого волосся), подрібнену ромашку (для блондинок), кава або какао (для брюнеток) . Таким чином, Ви отримаєте засіб, який одночасно добре абсорбує шкірне сало і освіжає колір.

Єдине обмеження у використанні масок з глиною, хною і непрозорими рослинними оліями може бути, якщо у Вас освітлене волосся. Більшість компонентів здатне спричинити зміну кольору.

Врахуйте також, якщо Ваше волосся швидко стають жирними, вплинути на це буде дуже важко. І навіть всі перераховані вище засоби можуть не допомогти, якщо Ви

  • Активно і часто займаєтеся спортом
  • Багато рухаєтеся і живете в великому мегаполісі
  • Звикли робити щоденні укладання, часто чіпати і розчісувати волосся.

Щоб домогтися бажаного ефекту, Вам доведеться змінити раціон харчування і дотримуватися його постійно. Також слід регулярно практикувати маски і придбати якісну косметику. Але навіть все це не гарантує, що Ви станете мити голову набагато рідше. Єдине, що нам гарантовано напевно, це зменшення жирності шкіри голови з віком.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com