рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

👆 Як боротися з ранньою сивиною, чому з'являються сиве волосся

  1. Чому починають сивіти волосся
  2. Які чинники впливають на появу сивини
  3. Як зберегти пігментацію волосся?

Рання сивина у чоловіків, на відміну від представниць прекрасної статі, може виглядати навіть імпозантно. «Срібні нитки», рано з'явилися в зачісці, не завжди означають наступ фізіологічного старіння. На стан і пігментацію волосся впливають різні чинники, наслідки яких можуть проявитися у людей різних вікових категорій, включаючи дітей. Однак іноді рано з'явилися сиве волосся можуть свідчити про внутрішні проблеми в організмі, і ігнорувати ці сигнали не варто. Про що ж говорить несподівано з'явилася сивина в ранньому віці?

Про що ж говорить несподівано з'явилася сивина в ранньому віці

Чому починають сивіти волосся

Сивина в волоссі - процес незворотний, тут медицина безсила - відновити пігментацію неможливо, залишається тільки фарбувати. Однак не діяти, теж не варто, процес подальшого посивіння волосся можна призупинити або істотно сповільнити. Для початку необхідно з'ясувати причини, що викликали ранню сивину:

  1. Генетична схильність - одна з поширених причин передчасного посивіння.
  2. Поліозамі - захворювання, для якого характерно виникнення локальних ділянок сивого волосся.
  3. Лишаї, як наслідок запального процесу.
  4. Стреси, перевтома, фізичні та нервові потрясіння.
  5. Порушення в роботі центральної нервової системи, дисфункції залоз внутрішньої секрецією, анемія.

Які чинники впливають на появу сивини

Читайте також

Як правило, раніше посивіння трихологи пов'язують з дефіцитом в організмі таких речовин як меланін і тирозин.

  • Меланін - пігмент, що визначає індивідуальний колір волосся людини. У звичайних умовах, коли відбувається нормальний розвиток і старіння організму, зміст барвника починає зменшуватися після 40-45 років. Втрата кольору відбувається поступово і рівномірно: від кореня до кінчика волосини.
  • Тирозин - протеіногенних амінокислота, фермент, що бере активну участь в метаболічних процесах.

Найчастіше від нестачі корисних речовин страждають, а значить, піддають себе ризику передчасно постаріти люди, які неправильно організовують своє харчування. Низький вміст тваринного і рослинного білка в їжі, відсутність режиму, монодієти - це найкоротший шлях стати постійним клієнтом майстрів по фарбуванню волосся, адже рання сивина у жінок особливо впадає в очі при відросло коріння.

Як зберегти пігментацію волосся?

Люди зрілого віку люблять повторювати, що красу потрібно берегти змолоду. Мудрі люди мають рацію, дотримання здорового способу життя, профілактика і своєчасне лікування творить чудеса. Якщо у людини рано з'явилися сиве волосся, варто уважніше поставитися до свого здоров'я і постаратися дотримуватися порад фахівців:

  1. Урізноманітнити свій раціон, регулярно вводити в меню продукти, багаті білками і вітамінами. Щоб уникнути авітамінозу, який часто супроводжується появою сивини, слід приймати полівітамінні комплекси (проконсультувавшись з лікарем!).
  1. Стежити за станом свого здоров'я - систематично проходити планові обстеження, здавати аналізи, контролюючи роботу ендокринної системи.
  1. Вживати профілактичних заходів по боротьбі з ослабляють імунітет застудами, інфекціями, вірусами.
  1. Відмовитися від відвідувань солярію, обмежити час перебування на відкритому сонці, подбати про захист волосся від ультрафіолетових променів.
  1. Шкідливі звички - не найкращий союзник здоров'я, в тому числі і здоров'я волосся. Тютюновий дим, алкоголь, жири, емульгатори, консерванти, газовані напої виснажують організм, погіршують стан волосся, сприяють передчасному посивіння.

Про що ж говорить несподівано з'явилася сивина в ранньому віці?
Як зберегти пігментацію волосся?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com