рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Книга "Ігри з богами. (Трилогія)" - Малиновська Олена - Читати онлайн - Завантажити fb2 - Купити, Відгуки - Літмір

Ігри з богами. (Трилогія)

Виберіть формат скачування:

Вона народилася під проклятої зіркою, чиї криваві сполохи назавжди заблукали в її темних очах. Їй довелося пройти через зраду роду, вижити в полюванні, оголошеної на неї правителем могутньої країни, щоб в результаті знайти любов на землях Безіменного Бога. Однак у світі, де за кожним кроком смертних спостерігають безжальні боги, де життя і смерть сплітаються в тугий вузол зумовленості, за своє щастя необхідно боротися. Чи можливо перемогти, якщо всі проти тебе?

Коли закінчується одна гра, завжди починається наступна ...

Поділитися: Поділитися:   : 0 Мій статус книги: : 0 Мій статус книги:

*. *. 57.160

Про книгу і сюжеті: Сюжет дуже цікавий. Відразу хочеться сказати, що книга не для всіх.
Відчувається напруга героїв, загострення подій. Радує той факт, що тут немає великого акценту на любовну лінію. Любовна лінія є, але вона прописана так ненав'язливо, зворушливо, що передає складне становище головної героїні, якій, по суті, зовсім не до рожевих соплів. Книга показує читачеві дві сторони одного життя - хорошу і погану, а це - змушує задуматися.
Герої: Про головної героїні хочеться сказати, що вона - справжня, без надмірностей. Автор не робить з неї бідну овечку, а й звання валькірії їй не присудили. Тонка грань, на якій зміг втриматися автор, прописуючи характер героїні, її здатності, її емоції та її оточення, не дивлячись на те, що на неї звернув увагу Імператор. Нехай вона і виявляється дівчиною, яка може поклонятися двом богам - на це встановлена ​​своя ціна, а навчання дівчата - прямий тому доказ. Її мотиви зрозумілі, але до самої розв'язки зберігається інтрига - як вона доб'ється свого.
Протягом всієї книги читач бачить протистояння двох головних героїв, і до останнього цікаво - як же все закінчиться.
Дуже здорово описаний Імператор, його характер. Не можна не помітити, що автор не робить його зовсім лиходієм. У кожного героя в книги є своя історія, свої мотиви і бажання і мрії, які він хоче здійснити. У кожного своя правда, своє "добро" і свій Бог.

Оцінила книгу на 10

+ Показати відповіді 1Поділитися: : 0

*. *. 202.155

Книги непогані, але кінець здався змазаним або зім'ятим якимось.

Оцінила книгу на 8

Поділитися: Поділитися:   : 0 : 0

*. *. 56.57

Це було тяжко спочатку, але сама не зрозуміла з якогось таки фрагмента мене затягнуло. Чи не вау, але приємні враження залишилися

Оцінила книгу на 9

Поділитися: Поділитися:   : 0 : 0

*. *. 1.198

Побачила у відкритому варіанті цю книгу тут і вирішила черкнути.
Перший раз почала читати - кинула осилив пару глав, вдруге кинула коли згадала що не пішла вона коли то ........ втретє справа була ввечері робити було нічого. І знаєте я не пошкодувала. Чи не скільки. Прочитала запоєм. Правда все ж перші глави довелося тягнуся як іриску, здавалося нудно і нудно, багато опису і мало дії. І потім в один раз - і сюжет став як пружина накручуватися не забуваючи при цьому розвивати особистість Гг, яка стала дорослішати і умнеть причому не погано - все як воно могло бути і в житті - спочатку усвідомлення того хто ти, потім визнання самої себе, а потім бажання отримати свободу. Це не заклик до феміністки - а констатація того що в першу чергу людина хоче сам вибирати шлях а не йти на поводу і бажанням інших., Не залежно від статі або віку.
Романтика є - причому без рожевих ласощів і єдинорогів, є "поганий" є "хороший". І знаєте Імператор мені здавався тим ким він повинен бути, правлячи такою державою, жарт чи імперія. І головне він по своєму, але любив. Ну а другий претендент на серце - так би мовити "без страху і докору" (ну якщо порівнювати між ним і Імператором), сам в результаті вирішив що йому дорожче любов або професія. Вибір Гг в результаті мене не здивував - все вибирають того хто в першу відданий тобі, а не обов'язком, як тут наприклад Імператор "закутий" вінцем правління і в першу чергу думає про троні, а потім вже про все.
Є інтриги: як політичні так і романтичні, таємниці і змови, і звичайно ж в підсумку справедливість до кожного героя - "хто за що боровся той на те й напоровся".
Коротше хеппі енд.
Так що якщо спочатку книга буде не йти - спробуйте себе переселити і будите здивовані (принаймні зі мною сталося саме так).

Оцінила книгу на 9

Поділитися: Поділитися:   : 0 : 0

*. *. 56.7

Люблю творчість автора, але цю книгу не подужала. Дуууже нудно!

Оцінила книгу на 3

Поділитися: Поділитися:   : 0 : 0

*. *. 230.50

Хороша трилогія. Але дуууже затягнута. Не вистачало динаміки. Автору - глибоку повагу і вдячність за працю і терпіння.

Поділитися: Поділитися:   : 0 : 0

*. *. 203.136

Поставила 10. Книга дуже цікава. Єдине, що особисто мені не дуже сподобалося, то як автор розжовував все вчинки героїв, не люблю читати одне і те ж від двох осіб, всі і так зрозуміло. А ось в кінцівка, де навпаки варто було все точки на е розставити, як раз інтрига і недомовленість. Спасибі автор, за ваш труд. Ви молодець.

Оцінила книгу на 10

Поділитися: Поділитися:   : 0 : 0

*. *. 185.41

Закінчення зовсім шокувало! Шкода, що автор не пояснив мотиви вчинків героїв у фіналі ... Трохи розчарував в 3 частини Даліон, як-то спочатку він був покруче, а потім здувся. Головне про що хочеться сказати, так це те, що книгу обов'язково варто прочитати! Море емоцій, суперечливі характери героїв, звивистий сюжет - все є!

Оцінила книгу на 10

Поділитися: Поділитися:   : 0 : 0

*. *. 199.1

Незвичайний сюжет, прочитала не відриваючись за день все три книги. Доволі цікаво.

Оцінила книгу на 10

Поділитися: Поділитися:   : 0 : 0

*. *. 9.162

Читав не відриваючись, але кінцівка сильно розчарувала, всю 3-ю книгу відмовляти імператору, хоча він вже і пропонував домовиться на 1 ніч, а потім таки здатися, та ще й сина зачати, хіба що офіційно про це ніхто не знає. Що це: бабська жалість, або такий договір з духом предка? Автор залишає додумувати читачеві і це просто бісить!

Оцінив книгу на 9

Поділитися: Поділитися:   : 0 : 0

*. *. 106.18

Да .... А він таки її любив ...
Але якщо чесно, то як на мене, так сильно затягнуто і дуже все важко. А головна героїня все більше за течією пливе і все ....

Оцінила книгу на 9

Поділитися: Поділитися:   : 0 : 0

*. *. 178.90

Чергове УГ, ще один автор, який підтвердив: не жіноча це справа-книги писати. Все дуже наївне, дитсадкові, а кінець трілогіі- пісня ... траурна. Якщо першу книгу читала із захватом, то до другої вже було присутнє якесь здивування, до третій- насилу дочитала "бабський" роман. ПиСи. Це вже енна книга даного автора, яку прочитала. Але чи то мені просто набридло одне і те ж читати (характери схожі), то чи не на ту аудиторію розраховано, то чи автор застряг десь в школі-незрозуміло. Коротше-першу книгу трилогії варто почитати-стандарт, 23-для галочки зійде.

+ Показати відповіді 1Поділитися: + Показати відповіді 1Поділитися: : 0: 0

*. *. 147.181

Дякую автору! Серія на 10. Гг-ня - розумничка, вона хотіла бути вільною, наступаючи часом собі на горло, домагається цього. Імператору я б побажала кращого життя, але хтось повинен виконувати його роботу, так що все логічно, та й його атор без бонуса не залишила, спасибі за це ... Так і хочеться нафантазувати, що років так через ... цять вони все ще Свида: і героїня, і Імператор (вже не обтяжений владою і служінням), і їх син ...
Я прочитала серію на одному диханні, але легким чтивом не назву.
Словом, ще раз спасибі автору за таке чудове занурення в світ цих героїв.

Оцінила книгу на 10

Поділитися: Поділитися:   : 0 : 0

*. *. 203.97

Я може іншу книгу читала !?
"Якщо зараз хочеться легкої прози, то, будь ласка, ось вона. Найкраще в ній - гумор автора." - ДЕ?
"Легке нехитре читання для розвантаження мізків." - Для мене книга важка і жорстока. Суцільні побиття, примусу, знущання, збочення ... нескінченна боротьба за виживання, з самого народження, і муки як фізичні так і душевні.

Оцінила книгу на 5

Поділитися: Поділитися:   : 0 : 0

*. *. 104.91

Перші дві книги сподобалися, а ось кінцівка разочаровала.Героіня стала якоюсь розмазень, навіщо всі ці роки навчання і муки, якщо в результаті нічого не можеш? І ця нав'язлива ідея: все одно убегу..Ощущеніе, що сенс втечі для неї в самому побеге.Любіт його, він її любить, і все одно свобода дорожче, тьху ти ...

Оцінила книгу на 5

Поділитися: Поділитися:   : 0 : 0

*. *. 1.226

Прочитала вже кілька книг цього автора - досить цікаво, але є пара "але". Дана книга жахливо затягнута - останні сторінки просто проведіть по екрані. Об'єднує книги - у головної героїні два шанувальника, обидва не особливо з нею церемоняться, виходить заміж не за того, з ким книга починалася. Легке нехитре читання для розвантаження мізків.

Поділитися: Поділитися:   : 0 : 0

*. *. 163.210

Загалом досить не погано, можна почитати, якщо в даний момент хочеться легкої прози, то, будь ласка, ось вона. Найкраще в ній - гумор автора.

Оцінив (а) книгу на 10

Поділитися: Поділитися:   : 0 : 0

*. *. 24.148

Класна трилогія. І читати цікаво, і подумати є над чим.

Оцінила книгу на 10

Поділитися: Поділитися:   : 0 : 0

*. *. 27.35

Що найголовніше, інтресно читати все три книги.

Поділитися: Поділитися:   : 0 : 0

*. *. 108.92

Книга не для всіх.
Сюжет не звичайний.
Тяготи і випробування загартовують і дають сили жити далі, але не всім ...
Любов, магія, пригоди, втрати, перемоги і набуття сенсу життя випали на долю Головній героїні.
Головний герой - владний, сильний, пристрасний намагається підпорядкувати ГГ-ню ... але чи вистачить у неї сили волі боротися з ним, а головне з собою ...!?! - Все це і багато іншого ви знайдете на сторінках цієї Книги.
РЕКОМЕНДУЮ.

Оцінила книгу на 10

Поділитися: Поділитися:   : 0 : 0

{ "B": "183147", "o": 30}

Чи можливо перемогти, якщо всі проти тебе?
Що це: бабська жалість, або такий договір з духом предка?
ДЕ?
Героіня стала якоюсь розмазень, навіщо всі ці роки навчання і муки, якщо в результаті нічого не можеш?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com