рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

В'язання гачком берета. Простий спосіб, ефектний результат. Обговорення на LiveInternet

  1. особливості берета
  2. Класичний бере-таблетка
  3. Теплий зимовий бере
  4. Як декорувати бере

зміст:

Бере - універсальний головний убір. Носять його малюки і дорослі, багаті і бідні, військові і цивільні. А ще носять бере в будь-який час року, і він ніколи не виходить з моди . Берети шиють з хутра та драпу, зі шкіри та фетру , В'яжуть спицями та гачком. І, між іншим, в'язаний берет може стати предметом гордості прихильниць хенд мейд, а подужати цю задачу - в'язання берета гачком - в стані і починаюча рукодільниця, і досвідчена майстриня. А чому? А тому, що в'язаний берет - досить проста конструкція. Що вона собою являє, і як втілити задумане на практиці? Давайте дізнаємося.

http://uroki-online.com/other/vyazanie/1911-shema-vyazaniya-bereta-kryuchkom-obuchayuschee-video.html тут відео

особливості берета

Бере залишається найпопулярнішим серед жінок головним убором. А в'язаний берет - особливо, бо як зв'язати його гачком або спицями дуже просто. Не залежно від фасону, будь бере складається з декількох частин, а його в'язання (на відміну від шиття) не потребує супроводі спеціальної схемою крою.

  • Верхівка берета - кругле полотно.
  • Середина - пряма або трапецієвидна деталь, розмір якої і визначає пишність головного убору.
  • Деталі нижньої частини - саме на цій ділянці роботи зменшуються петлі.
  • Ободок - вузька або широка в'язана смужка.

Деталі берета можна робити складовими, його можна в'язати цільним полотном з одним швом або виконувати в'язання по колу. Фасон цього головного убору залежить від двох моментів. По-перше, він визначається наявністю і розміром прямої середини, а по-друге, залежить від того, «сидить» чи бере на обідку, або ж він має прямий край без додаткової планки.

Зовнішній вигляд берета, пов'язаного гачком, визначається не тільки фасоном, але і якістю (видом) пряжі, тим, який щільності вийде ваше в'язання, а також обраним візерунком. Гачком в'яжуть ажурні літні берети з тонких бавовняних або шовкових ниток. Для демісезонного варіанту вибирають пряжу середньої товщини, ажурні або щільні візерунки в'язання. Теплі берети в'яжуть з вовни, пуху і мохеру. Дуже часто берети прикрашають в'язаними квітами, брошками або іншими декоративними елементами.

Головна умова бездоганного види вироби, пов'язаного гачком - відповідність товщини пряжі розміром гачка. Так що, якщо у вас є бажання і час, ви можете змайструвати свій рукотворний шедевр. І зауважте, особливої ​​майстерності від вас це не зажадає: тільки акуратності, фантазії і терпіння.

Класичний бере-таблетка

Найпростіша з усіх моделей, з якої варто починати малодосвідчених рукодільниця. Для неї потрібен невеликий моток будь пряжі для ручного в'язання і гачок третього номера. В'яжуть такий бере по колу, починаючи з верхівки і роблячи традиційне додаток петель. Розмір кола (його діаметр) залежить від розміру берета, а його форма від різної кількості та місця розташування додаються петель. Надбавку петель починають з другого кола, зв'язавши спочатку ланцюжок з повітряних петель і замкнувши її в кільце.

Для звичайної щільної в'язки стовпчиками використовують схему клинів, при якій вив'язують дві петлі з однієї надбавки в кожному ряду, а інші петлі провязивают стовпчиками. Таким чином у вас вийде додаток петель тільки по одному краю кожного клину. Якщо в процесі роботи (зв'язавши приблизно п'ять рядів) ви помітите, що край кола починає йти хвилями (фалди), то зменшите кількість клинів і петель в першому ряду. Якщо край денця почне стягуватися і згортатися, то збільште кількість сегментів і стовпчиків в першому ряду.

Зв'язавши денце берета діаметром від двадцяти шести до двадцяти восьми сантиметрів, починайте в'язати середину полотном без додатків. Саме тут ви можете використовувати будь-якої декоративний візерунок або комбінувати колір пряжі. Зв'язавши полотно заввишки близько шести сантиметрів, починайте зменшення петель, пров'язуючи крайні петлі клинів (по одному краю) разом. Наприклад, якщо ширина кожного клину становить шістнадцять петель, то в першому ряду в'яжіть разом 15 і 16 петлю, у другому колі - 15 та 14, в третьому - 14 і 13. І так далі, поки не довяжете до потрібного діаметра берета. Для обідка зв'яжіть смугу шириною близько двох сантиметрів петлями без додатків і убавленій, чергуючи стовпчики без накиду з «рачьім кроком».

Теплий зимовий бере

Теплий головний убір має на увазі використання щільною, досить товстою і теплою пряжі. Хоча, наприклад, пухова пряжа при своїй легкості і мінімальної товщині нитки дуже тепла навіть у виробах ажурною в'язки. І все-таки в'язати зимовий бере найкраще якимось простим візерунком. У разі в'язання гачком - стовпчиками без накиду або стовпчиками з накидом. Для більш цікавого зовнішнього вигляду такого берета можна взяти меланжеву пряжу або пряжу особливою фактури - букле або «травку». У будь-якому випадку вам буде потрібно приблизно сто п'ятдесят грамів не самою товстою, але і не тонкої пряжі і гачок шостого номера.

Почніть в'язання з верхівки і продовжуйте його по колу. Для початку наберіть ланцюжок з трьох повітряних петель і замкніть її в кільце. Далі в'яжіть в такій послідовності.

  • Перший ряд. Обвяжіте ланцюжок десятьма стовпчиками з накидом.
  • Другий ряд. В'яжіть по два стовпчики з накидом з кожної петлі першого ряду.
  • Третій ряд. Чергуйте один стовпчик з накидом і два стовпчики з накидом з однієї петлі. Таким чином з кожної другої петлі попереднього ряду у вас повинно вийти дві петлі третього ряду.
  • Четвертий, п'ятий і шостий ряди. Два стовпчики з накидом, два стовпчики з накидом з однієї петлі. У цих рядах ви робите додаток в кожній третій петлі одного ряду.
  • Сьомий ряд. Пров'яжіть по одному стовпчику з накидом з кожної петлі попереднього ряду (ряд без додатків).
  • Восьмий ряд. Дев'ять стовпчиків з накидом, два стовпчики з накидом, закриті разом (зменшення). Чергуйте до кінця восьмого ряду.
  • Дев'ятий ряд. Пров'яжіть по одному стовпчику з накидом з кожної петлі попереднього ряду (ряд без додатків).
  • Десятий ряд. Сім стовпчиків з накидом, два стовпчики з накидом, закриті разом. Чергуйте до кінця десятого ряду.
  • Одинадцятий ряд. Пров'яжіть по одному стовпчику з накидом з кожної петлі попереднього ряду (ряд без додатків).
  • Дванадцятий ряд. Шість стовпчиків з накидом, два стовпчики з накидом, закриті разом. Чергуйте до кінця дванадцятого ряду.
  • Тринадцятий ряд. Чотири стовпчики без накиду, два стовпчики без накиду, закриті разом. Чергуйте до кінця тринадцятого ряду.
  • Чотирнадцятий ряд. В'яжемо п'ять стовпчиків без накиду, два стовпчики без накиду, закриті разом. Чергуючи до кінця чотирнадцятого ряду.
  • П'ятнадцятий ряд. Весь ряд пров'язуємо стовпчиками без накиду без зменшення петель.

Закріпіть і обріжте нитка. Готовий бере виперіть або просто злегка зволожите і дайте йому висохнути. Декорують бере на свій розсуд. А на додаток до нього з такою ж пряжі зв'яжіть шарф і рукавиці (або рукавички).

Як декорувати бере

Якщо в'язання гачком - ваше хобі, а ви вже в цьому досить набили руку, то спробуйте пов'язати ажурний бере. Використовуйте для цього будь-яку вподобану вам схему ажурного візерунка або навіть замахнемося на бере, виконаний в техніці фріформ. Якщо ж в'язання гачком поки ще не ваш коник, то в'яжіть бере простими стовпчиками без накиду, наприклад з квіточки. Такий головний убір, як правило, не потребує додаткових прикрас.

Якщо ж ви пов'язали одноколірний бере, то декорують його додатковими прикрасами, теж пов'язаними гачком. До речі, в'язання подібних деталей часто стає цікавим хобі. Це може бути, наприклад, велика квітка або навіть букетик із квітів. Це можуть бути в'язані ягідки (гілочка з вишеньками, наприклад). Бере можна прикрасити квітами, сплетеними з бісеру або розшити намистинами. Шикарним прикрасою пов'язаного гачком берета стане вишивка стрічками. А з огляду на відповідну для такої вишивки текстуру і щільність в'язаного гачком полотна, ви легко впораєтеся з цим завданням. Зрештою, просто купите або змайструєте самостійно відповідну брошку.

В'язання гачком вважається дуже простою технікою. У всякому разі, саме це в'язання рекомендують початківцям рукодільниця. Крім того, в'язання гачком - універсальна техніка, в якій виготовляють практично будь-який одяг, починаючи від купальників і закінчуючи пальто. А маленький і стильний головний убір, модний у всі часи і відповідний дамам будь-якого віку - відмінний привід освоїти цю нехитру, але дуже ефектну техніку. Дерзайте! І все у вас вийде.

А чому?
Що вона собою являє, і як втілити задумане на практиці?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com